lauantaina, syyskuuta 13, 2008

Toooosi pientä

Sukkasato saattaapi kasvaa tällä viikolla minunkin osaltani vielä toisellakin sukkaparilla, jos saan tuon yhden sukan tänään neulottua loppuun... Eli neulomisesta ei nyt sovi paljon elvistellä. Jospa seuraavaksi saisi aloitettua huivia huiviklubilangasta, niin katsotaan sitten...

Että elvistellään sitten pipertelyllä taas. Eilen nimittäin pistely vei mennessään, saksikoriste taas (kokovertailun vuoksi avain vieressä):
Alimpana sitten lähikuva tuosta toisen puolen "hyvän onnen toivotus" -merkistä, joka on pistelty taas yhdellä langalla yhden langan yli.
Näistä pipertelyistä tulee näemmä varsinainen intohimo...


Taidanpa jättää vielä mirelille lähteneen ristipistovaihdon julkaisematta, kun en tiedä, onko posti mennyt perille. Siitä siis myöhemmin.

Marelo muisti minua kivalla Karvis-tunnustuksella:
- Jota en, silkasta laiskuudestani, tällä kertaa jatka. Kivoja blogejahan piisaa! (Ja Karvinenkin on laiska...) Lämpimät kiitokset kumminkin Marelolle!

4 kommenttia:

Pike kirjoitti...

Hitsi kun sinä jaksat väkertää ja pipertää nuita piäniä... Mulla taas tuntuu että lillä on pakko ottaa 14 ct aida, että on helpompaa!!!

Sulla on teon alla se pistelijän kirja, oli hieno! Miten edistyy? Mua kanssa innostais tehdä sellainen, mutta nyt on vielä noita vaihtoja.

Mireli kirjoitti...

Paketti on voinutkin tulla perille, mutta minulla ei ole ollut mahdollisuutta katsoa perjantain postia. Huomenna palaan takaisin Kainuuseen. Innolla odottelen... :)

Palaga kirjoitti...

Voi miten ihanan pientä ja kaunista olet taas tehnyt!

Ninnu kirjoitti...

Söpöjä saksikoristeita! Eivät ainakaan paina liikaa.