perjantaina, syyskuuta 12, 2008

Itämaisiin tunnelmiin

(No voihan... Taas on Bloggerilla perjantaipäivä, kun taas tekstin alkuosan julkaisu takkuilee. No, yritetään, yritetään, yritetään. En anna periksi minä jos ei Bloggerikaan!)

Tänään tuli SAY:ltani 3. lähetys! Täytyy sanoa, että on erinomaisen kekseliäs henkilö hän, kiitos! Kaikki kolme lähetystä ovat olleet keskenään aivan täysin erilaisia. Ja kaikki hienoja, tietysti. Tänään tulikin tämmöinen itämainen paketti, ja mikäpäs sen mieluisampaa! Näyttääkin tulevan "aasialaiskuukausi" tästä syyskuusta.

Tämmöisiä ihanannäköisiä (ja -tuntuisia!) papereita siellä oli:

Ja tuota sik-sak-nauhaa. Se onkin tosi hyödyllistä ja monikäyttöistä, sekä korteissa että pistelyissä!
Sitten tämä upea tarra-arkki ja kukkia vaikka kuinka:
Värit ovat todella kauniit. Noita saman sarjan tarra-arkkeja tilasin juuri itsekin kolme kappaletta, vaan enpä tilannut juuri tämmöistä, eli tämä tuli sitten "kuin tilauksesta" (ontuva sanaleikki?) Tuommoisia tarroja en kyllä varmaankaan malta koskaan missään käyttää. Tuijottelen niitä vain... Ja kukkiakin on nyt sitten tosiaan vaikka mitä väriä ja kokoa! (Kangaskukkia kohtaan tuppaan kanssa tuntemaan semmoista kunnioitusta, etten malta niitä käyttää. Tuijottelu- ja hypistelykamaa siis. Toisaalta, niitähän voisi käyttää jonkun pistelyn kanssa vaikka, hmmm...)
Pikku menninkäistyttö kortissa on kanssa tosi söpö (ja silmiähivelevät värit kortissakin!):
On minulla vain melkoinen SAY!
Juuri tänään kävin Tiimarista ostamassa isoja maalauspohjia. (Oli pakko joustaa "älä-osta-mitään-syyskuusta", kun tarttee päästä maalaamaan! Sitäpaitsi, minähän vesitin jo sen jutun eilen, kun ostin ristipistolehden...)
Kovasti tekee mieli jatkaa tuota aasialaisteemaa vielä ainakin toiseen maalaukseen. Saapa nähdä...
Pikkuneiti sai kanssa syksynalun piristysvaihtonsa sekä LastenSAY:n viimeisen paketin. Esittelen ne sitten, kun tyttö kotiutuu koulusta ja ehtii availemaan.
Laitetaan vielä vähän pakkaskuvaa tältä aamulta (noin -3 astetta):

1 kommentti:

nirunaru kirjoitti...

Olet saanut kyllä ihanan lähetyksen, varsinkin nuo tarrat, upeita