tiistaina, elokuuta 19, 2008

Kaunista syksyä!

Näin jo monella sivulla tämmöisen; tietysti täytyi itsekin ilmoittautua!
Tempaus alkaa vasta syyskuulla, mutta sukkia on tehnyt mieli alkaa jo aiemminkin neulomaan, joten teen nyt semmoiset "välipalasukat", ihan vain itselle ja ilman mitään "projekteja".
Ja sitten helmiksen sivuilta bongasin tämmöisen:

Jos vaikkapa ehtisi joskus patalapunkin pyöräyttää...
- Mistä (?) tulikin mieleeni, että marelon joulukalenteriluukku "laskeutui" meille tänään. Kiitos! Omani tulee, jahka kerkiää...
En ole mikään ansioitunut akvarellisti, mutta tämmöisiä harjoitelmia on joskus kiva maalata:


- Meillä on noita pulloja tuolla tavalla ikkunaruutujen välissä. Tykkään katsella, kun auringonsäteet siivilöityvät erilaisten lasien läpi.

Antipatiani akvarelleja kohtaan juontaa juurensa jo kouluvuosilta. Katselin, kun paras kaverini maalaili ilmavia maisemakuvia, ja minulla menivät värit aina tukkoon. Öljyväreillä saan muutenkin toteuttaa "hurjaa luontoani", ja tehdä niin vahvoja väripintoja kuin tykkään. Akvarellit ovat jotenkin hempeitä ja eteerisiä, eivät semmoisia ronskeja kuin minä... Mutta kiva niitäkin on JOSKUS tehdä!

Isäntä poikkesi tuossa kera parin työkaverinsa teellä. Oli kiva kuunnella sivusta, kun isäntä kehui maahanmuuttaja-työkaverilleen (olisikohan afgaani?) maalauksiani ja käsitöitäni, ja ko. mies totesi, että hänen vaimonsa on samanlainen, tosi taitava! Enpä malttanut olla huikkaamatta väliin, että vaimoja täytyykin aina kehua!

7 kommenttia:

Mari kirjoitti...

Voi miten hienoa, että osaat maalata! Tai siis kaikkihan kyllä osaavat - toiset ovat vain saaneet siihen ehkä enemmän harjaannusta, ja saavat myös enimmäkseen kaunista jälkeä aikaan. Kun taas toiset... noh, minun piirustuksistani ei ole koskaan sanottu mitään positiivista edes koulussa. :D Mutta ehkä juuri siksi olisi ihanaa mennä johonkin maalauspiiriin opettelemaan vähän siveltimen käyttöä. On to do -listalla "sitten kun esikoinen on armeijassa ja kuopus rippikoulussa". ;)

Minäkin olen noita sukka- ja patalapputempauksia miettinyt, todennäköisesti niihin ilmoittaudun, jahka ennätän. :)

Mukavaa tiistaipäivää sinulle!

marelo kirjoitti...

kiva kun kalenterin luukku tullut perille. Kiva ilmoitus tuosta sukka jutusta. Ilmoittauduin itsekkin mukaan.

marelo kirjoitti...

Et sä voi arvata mitä luukusta tulee. Et millään :) Olen tehnyt hämyn....

Ninni kirjoitti...

Osallistuit sivuillani hello kitty decoon,tervetuloa mukaan. Osoite minulla jo onkin,että sitä ei tarvitse lähettää.

Liisa kirjoitti...

Sinä olet monitaituri, maalaatkin niin upeasti. että käsistäs taitava joka saralla.:)

Palaga kirjoitti...

Upea maalaus!

Minä en yllä lähellekään tuota.

Katri kirjoitti...

Kiitokset ihanasta syysvaihdosta, joka saapui perille eilen! Laitoin sen heti roikkumaan olohuoneen jalkalamppuun (kun en siihen hätään parempaakaan paikkaa keksinyt :-), jotta se on hyvin näkyvillä.

Taitava tekijä olet, se näkyy täällä blogissa ja myös tuossa vaihdossa. Korttikin oli erittäin kaunis!