tiistaina, elokuuta 05, 2008

Postia, postia, postia

Tänään tuli Sayni ensimmäinen paketti: jännää ja kivaa! Sain kauniit vaijerihelmet (musta-valkoiset) ja tarvikkeet vaikkapa omaan vastaavaan, vihreäsävyiseen nauhaan, lila- ja sinisävyisiä ja vaaleanpunaista, ihanakuvioista korttikartonkia, niittejä (kiva rasia muuten: tuommoista ei minulla ole ennen ollutkaan) ja tulostettuja "leimakuvia":Hyvin oli Sayni tutustunut väritoiveisiini: erityiskiitos siitä! Hän arveli, että en ole tehnyt vaijerikoruja, ja tottahan se onkin. - Ihastuttavia muuten varsinkin nuo vaaleanvihreät helmet!
Sayn lahjoittamaa korua aion tietysti käyttää - ehkäpä ranteessa? Aika monet entiset kaulakoruni ovat siirtyneet rannekäyttöön. Jostain syystä rannekoruja tulee käytettyä enemmän.
EDIT 6.8.: Käytin lahjaksi saamiani vaijerihelmiä - lasten helmikorukurssin kunniaksi. Hyvin sopivat!
Say kysyi, että eihän haittaa, vaikka kuvat ovat tulostettuja. Lienee siis hyvä vastata vielä siihenkin? - Eli tottakai ne kelpaavat. Oikein oli kiva ja mieleinen paketti, kiitos vain kovasti!

EDIT: Hups! Äidin nimipäivä unohtui, ja kohta on hänen syntymäpäivänsäkin! Pikkuneidin kanssa äkkiä askarreltiin kortit. Käytin mm. say-materiaaleja. ProMarkerien käyttäminen tulostetussa kuvassa onnistui ihan hyvin! Tyttö teki 3D:n.

Jaa-has, ja mitäs minä sitten olen saanut aikaiseksi? No, sitä postia tietenkin minäkin... Eli:
Pirjo www (kokeillaan, josko tällainen linkki toimii - eilen en saanut linkitettyä millään!) sai jo näemmä EV-lähetyksensä, joten uskallan julkaista oman osuuteni. Eli tämmöiset ATC:t tein aiheesta "pariskunta":
"Ken on maassa kaikkein kaunein",
"Kulkurin valssi" ja "Passion" sekä"Ollaan niinkuin lintuset, pesä laaditaan". (Em. laulu on muuten yksi isäni lempilurituksista.) Sitten muut itsetehdyt osat:
Ja muut tykötarpeet:
Ja nyt täytyy laittaa muistutus kirjekuoren huolellisesta tarkistamisesta! Eilen esittelin Pirjon lähetyksen, mutta pieni, söötti Hello, Kitty jäi pois kuvasta, koskapa se oli jäänyt epähuomiossa kirjekuoren alakulmaan. Kaltoinkohdeltu kisu ansaitsee siis oman potrettinsa:
Pieni vastalahjani Ritun lähettämään pyykkinarukorttiin saavutti myös eilen päämääränsä, eli senkin voi nyt julkaista. Pistelin kirjanmerkkiin sudenkorentoja, koskapa Ritulla on semmoinen nappinsa kuvana:
Nämä kirjanmerkit alkavat kohta olla tavaramerkkini, joten lienee tarpeen pistellä välillä jotain muuta. Mutta täytyy tunnustaa, että nuo pikku pistelyt ovat ylivoimaisen hauskoja tehdä!

Sofianna näytti saaneen myös lähettämäni deco-materiaalivaihdon, joka tällä viikolla on 10 kpl papereita. Tässä siis lähetykseni hänelle:
Muutamat teistä ovat kyselleet, mihin Äiti Teresa -peittoja voisi toimittaa. Tarkkaa osoitetta en osaa suoralta kädeltä sanoa, koska kylämme peitot postitetaan toisten puuhanaisten toimesta. Kyselemällä joko kotiseurakunnasta (esim. lähetys- tai diakoniatyöntekijöiltä - tai keltä vain!) tai Kirkon Ulkomaanavusta löytyy varmasti vastaus. Kalkuttaan astihan ei täältä Pohjolasta kannattane peittoja lähettää, kun tarvitsijoita on esimerkiksi Pietarin tai Vironkin puolella. Monista kaupungeista lähtee avustuskuljetuksia vähän väliä, joten rohkeasti vain ottamaan selvää!

4 kommenttia:

Mireli kirjoitti...

Ehkäpä en mitään kopioi, jos kerran osaat kuvaa niin hyvin tulkita :)

Liisa kirjoitti...

Jälleen kivoja kortteja ja ihania lehetyksiä. Kirjanmerkkisi on hienoja.

marelo kirjoitti...

Voi kun kaunis ristipistokirjanmerkki taas. Nyt itse tarvis pistellä jokin kukka juttu ristipsitovaihtoon, vaan kun keksis millainen. Tai on mulla jo yksi aloitelma.

marelo kirjoitti...

marelo vielä täällä. Mistä sinä olet ostanut noita ristipisto lehtiä? Netistä josdtakin? Lähettäsitkö mulle tietoa