perjantaina, elokuuta 22, 2008

Pilvisen päivän piristys

Täällä nyt kirjoittelee yksi mahdottoman onnellinen askartelijatäti, vaikka aamu valkenikin ankeissa merkeissä: taas on yksi lapsista "koulunalkuflunssassa". Näin siinä käy joka vuosi. Heti, kun koulut alkavat, alkaa myös sairastelu. Yöllä jo tiesin, että kipeäksi sitä ollaan tulossa. Tämä nuori herra kun aina kävelee tai puhuu unissaan tai on muuten levoton sairastumistaan edeltävänä yönä. No, viime yönä hän säntäsi klo 23:30 jääkaapille: "Kamala nälkä!" Ja sitten syömään. Ei ihme, että nyt päivällä uni maittaa.
Toinen trauma tälle aamulle: sukkaklubipakettini on tainnut hävitä universumissa jäljettömiin (neulovatkohan/käyttävätköhän ufot/humanoidit sukkia?), tai mikä lie vikana. No, asiasta luvattiin ottaa selvää.
Mutta sitten ne kaksi piristystä ja onnen aiheuttajaa vastapainoksi. (Elämässä yleensä, noin suurena kokonaisuutena, tasapaino säilyy, kun malttaa odottaa...)
SAYlta tuli todella kaunis lähetys! Vino pino 3D-kuvia ja ääriviivatarroja:
Upeita, romanttishenkisiä kuvia! Onneksi nuo irtoarkit ovat tuommoisia stanssattuja, vai miksi niitä sanotaan. Kaikkia ei siis tarvitse leikata. Vaikka olen minä kyllä mieluusti semmoinen nyhrääjä, että välillä tekee mieli pipertää pientä, neulalla tai saksilla. (Ja olisi tuosta 3D-vihostakin jotain ihan erityistä kiiteltävää, mutta ehkä käytän osaa siitä jossakin ihan tietyssä jutussa, joten jätänpä nyt yksityiskohdat kertomatta näin julkisesti... No, SAY kyllä tietää, kun on sen minulle valinnut!)
Ja vielä lähetyksessä oli pino erivärisiä papereita sekä leimakuvia:
(Ja hei, SAY, minähän sanoin, että edellistenkin kuvien värittäminen onnistui ihan hyvin! Niitä on jo käytetty, esim. Lennun syysristipistovaihdon korttiin.)
On nyt näemmä jouluhenkisiäkin leimoja mukana, ja sehän sopii! Joulukortteja täytyisi alkaa tehtailla jossain vaiheessa, ettei - taas - jäisi viime tippaan.
Erityisen kaunis kiitos ihanasta ATC-kortista! Kertakaikkiaan suloinen yllätys:Söpöinen kuin mikä! Kiitos-kiitos-kiitos, SAY!
Ja sitten toinen onnellisuuden aihe: Anne S:n blogiarvontavoitto tuli näin nopeasti, ja sen sisältö on upea - ja hempeä kanssa, niinkuin edellä esiteltykin lähetys.
Ensinnäkin tuo muistikirja, jonka Anne S. on itse upeasti koristellut, sekä todella kaunis ATC:
Ja sitten vielä kivat, herttaiset lisukkeet:
Kuva ei ole hääppöinen näin muovien läpi näpsäistynä, mutta "mummo"-napit ja siirtokuvat ovat todella ihastuttavia!
Tuntuu älyttömän hyvältä voittaa jotain - silloinkin, kun ei ole laittanut tikkua ristiin koko asian hyväksi. Kiitos Anne S. - ja kiitos vielä kerran myös söpölle onnettarelle!
(Nämä kaksi uutta ATC:ta eivät vielä päädykään kansioon. Niitä täytyy ensin tuijotella jonkin aikaa...)

5 kommenttia:

Anne S. kirjoitti...

Hauskaa, kun tykkäsit, ja voi että sitä tulee itsekkin niin hyvälle mielelle, kun saa toista ilahduttaa ;)

Mari kirjoitti...

Pikaista paranemista pienelle potilaalle!

Pirjo kirjoitti...

Kiitos aivan ihanasta pistelykortista. Onpahan mallina minulla. Just enkeleistä minä tykkään :)

marelo kirjoitti...

kiitos ronjan kalenteriluukusta

Matleena kirjoitti...

Sitä on kai liikkeellä syysflunssaa, kun kuulee siellä täällä (sekä blgeissa että kylänraitilla) sairastettavan. Ja olihan sitä meillä omassa perheessäkin, mies nim., mutta alkaa jo olla lähes kunnossa. Toivottavasti poikasikin paranee pian, kerro hänelle terveisiä täältä yhdeltä mummelilta! Hyvää viikonloppua koko perheelle!