lauantaina, elokuuta 23, 2008

Pitkästä aikaa!

On ollut muutama viikko väliä, etten ole tarttunut inspiroidu-haasteeseen, mutta nyt oli kiva aihe
Eilen muistelin Matleenan blogissa pikkuneidin askartelutempausta kesältä: kun leikkasi parhailla askartelusaksillani metallisia akryyliväriputkiloita poikki. Siinä meni piloille värit ja sakset... Silloin äiti oli vihainen, mutta nyt vain naurattaa! Kaikkea ne keksii.
Siitä kuitenkin tämän sivun idea, eli "salassa pidettävät" kirjontasakseni - ja niissä vielä pistelemäni saksikoriste, joka on "turha" kapistus jos mikä, jos sitä miettii muulta kuin esteettiseltä kannalta (voisihan sakset merkitä vaikka villalanganpätkällä):
Haasteessa oli koristeluvinkkinä käyttää ylellisiä materiaaleja. Tuo taustapaperi on "kangasmainen", enkä halunnut peittää sitä kokonaan tilpehöörillä, koska se itsessään on mielestäni ylellisen oloinen. Ääriviivatarrat tuovat nyt kumminkin kuvaan vähän "sitä jotain", vähän itämaista tuntua - eikö?
Muuten, kiitos kovasti "parene pian" -toivotuksista pojalle. Poika taitaa olla jo toipunut (paranee aina tosi nopeasti), mutta minulla alkaa selvästi flunssa nostaa päätään...

7 kommenttia:

pikkuhelistin kirjoitti...

Voi kuinka pisti hymyilyttämään tuo asksrtelutempaus :) Tykkäsin tästä aihevalinnasta kovasti ja sivu näyttää oikein kivalta! Sakset koristeena on hauska idea :)

elinarsku kirjoitti...

mua rupes kans hymyilyttään. lapset ne aina keksii. :) tykkään paljon tuosta sun saksisiluetista. tosi hyvä idea! ja kiitos, en malta odottaa että pääsen sinnepäin asumaan. :)

Lentsu kirjoitti...

Ihanasti toteutettu sivut. Saksikoriste on fantastinen

xing kirjoitti...

Hauska aihe! Ja tuo saksikoriste on hieno.

Saksikoristeesta tuli mieleen kerran näkemäni neulakoriste - sekin oli hieno, ja pikkuinen!

Wilhenny kirjoitti...

Hieno toteutus, ja sivusi on kyllä varmaan ihana muistutus lapsien vikkelyydestä :).

Pia K kirjoitti...

Oi miten kauniit sakset - ja nätin sivun olet niistä tehnyt. Taidanpa tunnistaa tuon ruskeahkokuvioisen paperin saksien kuvan alla, on erittäin käyttökelpoinen tässä!
Esteettisyys on kyllä ylellisyyttä, jota ilma minä en ainakaan tulisi toimeen.

Minä itse kirjoitti...

Hmm, tarkoitatkohan, Pia K, tuota mustaa, kultakuvioista paperia? - Se on jostain Tiimarin musta/metallivärisestä paperipakkauksesta.