lauantaina, elokuuta 16, 2008

CardChallenge

Tämän viikon haasteen on tehnyt Muriska:
Haaste oli loistava. Minä vain taas rupesin noita elementtejä kieputtelemaan. Päätin tehdä taas vaihteeksi ristipistokortin, ja kun laitoin pistelyni korttipohjalle, alkoi tuntua, että suorat linjat taitaisivat tuoda korttiin kaivattua selkeyttä. Niinpä nauha ja teksti saivat nyt luiskahtaa pystysuoraan:

- Eipä tuo nyt enää ihan hirveästi haastemallia muistuta, mutta osallistun tällä silti. Olihan malli kumminkin innoittajani.

Pistely on mukailtu DMC:n mallikirjasta. Ja siinähän pikkuenkeli näyttää selvästi kieltä! Ongelmasta (?) olisi selvitty 3/4-pistolla, vaan en sitten malttanut muutella. Pieni ilkikurisuus vain keventää kuvan muuten vähän imelää tunnelmaa.

Sitten pieni avunpyyntö minua viisaammille:

Liisa turisi totta: tuo Penny Black -leimasin (ks. Tarun/Jehkottaren blogi ), jossa kisu killuupi rintsikoissa, on vallan hurmaava, ja meikäläiselle pyykkinarufriikille se olisi miltei välttämättömyys, vaan kun ei löydy tähän hätään mistään nettikaupasta. Osaisiko joku viisas valistaa, mistä leimasimen saisi ostaa?

7 kommenttia:

TARJA kirjoitti...

Kaunis kortti ja tuo ristipisto on kaunis.
Itse ostin saman leimasimen täältä A Country Welcome http://www.acountrywelcome.com

Liisa kirjoitti...

Mä ajattelinkin että sä varmaan haluat tuon leimasimen, mistähän Taru lie sen hankkinut, en tiedä.

Susanne kirjoitti...

Kivasti toteutettu malli! Viime vuonna piti tehdä joulukortteihin ristipistokuvia.... no, aika ei taas antanut myöden, mutta ehkä täksi jouluksi saisi tehtyä edes muutaman:)

Muriska kirjoitti...

Kaunis kortti :) kiitos osallistumisesta :)

Tuula kirjoitti...

Hieno kortti. Minulle on pikkusen turhan kovan työn takana nuo ristipistokortit...

minde kirjoitti...

Ihailen teitä kaikkia jotka taidatte tuon lajin. Multa ei kertakaikkiaan onnistuis.

Elina kirjoitti...

Kaunis pistely. :) Aikaa noihin ristipistoihin kyllä menee, kerran meinasin pistellä pienet kuvat joulukortteihin, sitten tulin järkiini.. :D