lauantaina, elokuuta 16, 2008

Olympianeuletta

Korttihaasteen (ks. edellinen postaus) lisäksi tänään onkin puuhattu lähinnä ruuanlaittoa, olympianeuletta (ks. suomineuloo) ja löhöilyä. Mitäpä sitä sadepäivänä muuta?
Laitoimme oman "kokoelmanaulakon" noille vaihdosta tai lahjaksi saaduille pannulapuille. Se näyttää tällä erää tältä:

Siinä on paperi40:n työ ekana, sitten 2 esikoisemme taidonnäytettä ja oikealla marelon työ. Tiedän kyllä, että ne on käyttöön valmistettu, mutta suhtaudun niihin niin tunteella, että saavat olla seinällä toistaiseksi. Pannulapun käyttö on ainakin meidän taloudessa niin sottaista hommaa, että pelkään menevän piloille.

Koko päivän on vettä tullut kuin aisaa.

myspace layout codes Vaikka eipä se minua haittaa. Havahduinpa tänään semmoiseenkin ajatukseen, että tänä kesänä - toisin kuin vuosi sitten - ei ole tarvinnut kertaakaan kastella puutarhaa, edes kukkia! Ilmeisesti vettä on siis tullut kohtuullisen runsaasti?

3 kommenttia:

Outi kirjoitti...

Samaa meilläkin mietittiin yksi päivä, ei ole tarvinnut kävellä tänä kesänä kastelukannu kädessä! Jotain positiivista siis tässäkin kesässä =)

Matleena kirjoitti...

Ja minulla sama noiden pannulappujen kanssa: eihän kauniita lahjalappuja raski käytössä sotkea. Myös minulla lahjat ovat esillä ja käyttölaput jossakin sopivassa piilossa.

paperi40 kirjoitti...

hieno keksintö :) tuollainen patalappu teline :)
minä kanssa tahtosin siihen lennun jouluvaihtoon mutta en tiedä uskallanko osallistua kun ovat nuo osallistujat niin osaavia että jään jalkoihin :(