tiistaina, heinäkuuta 01, 2008

Ilouutisia italofaneille

Jihuu! Television-ääressä-käsitöitä-tekevien-epävirallinen-järjestäytymätön-organisaatio hyppii nyt tasajalkaa ja taputtaa pieniä, karvaisia käsiään! Ei siinä kyllin, että kesällä on tullut uusintana Morsea, Jeevesiä ja Sulo Viléniä, nyt heinäkuussa tulee vielä Sergio Leonen italo-westerneitäkin! Onneksi huomasin, sillä dollaritrilogian huipennus, Hyvät, Pahat ja Rumat, jäi keväällä tulematta. Esimakuna ehdoton huippukohtaus elokuvamaailmasta - mikä tunnelma, mikä musiikki, mikä elämän katkera tragikoomisuus. Klikkaa, kuuntele, katsele, kyynelehdi - niin minä ainakin teen:
The Ecstasy of Gold
The Good The Bad and the Ugly Finale
Kyllä tuon mukana neuletta ja ristipistoa valmistuu.

3 kommenttia:

Maria kirjoitti...

Blogilistalta löysin tänne.. ihania noi uusinnat ja sun listalla kaikki hyviä.. ehdoton suosikki noista toi jeeves.. se vaan on niiin ihana :) ja vilpitön :)

Helmis kirjoitti...

Öh, mulla taitaa silmät harittaa aika pahasti, kun luin ensin, että ilotalofaneille :).

Kävin taas kurkkimassa, hyvää viikonjatkoa toivottelen samalla!

Elina kirjoitti...

Ihan sama vika kuin helmiksellä. :D Noi kaikki mainitut uusinnat olisi kivoja katsottavia, mutta kun digiboksista löytyy melkein 80 tuntia katsomattomia ohjelmia jotka pitäisi katsoa ennen kuin sen voi myydä (on ihmisellä ongelmat...) niin ovat jääneet ajan puutteen vuoksi vähemmälle katsomiselle.