tiistaina, kesäkuuta 10, 2008

Vaihtoja - ja KUMMITUS: huuuu!!

Kiitos kaikki viherpeukalot, nimivalistuksesta! Kullero-nimen olen toki kuullut, mutta enpä olisi enää muistanut sitä yhdistää tuohon kasviin. Kuten useamman kerran olen tainnut mainita, kasvien nimet eivät kauan päässäni pysy, vaikka kasveista noin visuaalisesti kovin pidänkin!
Sydämellinen kiitos myös kaikista tervetulotoivotuksista. Tuntui oikein mukavalta niidenkin puolesta tulla takaisin!
Leiripaikkamme sijaintia joku kysyi: Kangasallahan se oli. Kesäpäivä Kangasalla on siis maineensa veroinen! Ja ilmathan meitä suosivat. Oli varsinainen helle koko ajan lähtöpäivää lukuunottamatta. Nyt vain varpaatkin ristiin myös seuraavien leiriläisten puolesta, että heidänkin leirilleen osuisi kauniita ulkoilupäiviä! Toki leirin pitäminen on paljon helpompaa, kun nuoret saavat purkaa energiaansa ulkopeleissä, ja mielialaankin aurinko kovasti vaikuttaa.
Tuossa vanhassa huvilassa muuten asui ihka oikea kummituskin. Talossa on joskus toiminut vanhainkoti, ja vanhainkodin johtajatar se edelleen silloin tällöin harhailee käytävillä, nostaa ja laskee verhoja ja sytyttelee ja sammuttelee valoja. Kiehtovaa, vai mitä?
Marelon emännöimä puutarha-aiheinen ristipistovaihto oli tullut leirin aikana postilaatikkoon. Kukoistavan kauniin paketin lähetti Ninnu, ninnukka.vuodatus.net/:
Ristipistomagneetti ja -kirjanmerkki pääsevät kunniapaikalle; kirjanmerkki Raamatun väliin. Tuo ristipistovaihto on todella kivaa!
Itseltänihän lähti Marelolle:Oopon emännöimän :n saldo oli myös kolahtanut postilaatikkoon:
Korttien tekijät vasemmalta oikealle, ylhäältä alas: Nina, Neljän kotiäiti, Ullak, Jenskuliini, Minni75, Tanja, Minna ja Paperi40. Itse tein:
Sydämellinen kiitos kaikille kortintekijöille, ja Oopolle erityisesti, emännöinnistä! Helkan väkerryksiä emännöivä bloginpitäjä laittoi näin kivan Kesäkimara-paketin:
Kyllä olikin monenlaista kaunista! Lämmin kiitos sinulle myös! Erityisesti ihastuin tekemääsi korttiin. Leimakuvien saaminen oli myös tosi mukavaa, kun en itse leimailua harrasta, ja paperit, ääriviivatarrat ja 3D-kuvat ovat tosi hienoja! Itseltäni lähti paketti Tainalle:
Herkkä ja iloinen Rakkautta ilmassa -yllätysvaihto tuli Tuulalta, jolle myös omani lähetin:
Huolella tehdyt, söpöiset ja taatusti romanttiset ATC:t lähikuvassa:
Ja itseltäni lähti siis tämä:
Rutkasti iloista askartelutavaraa Maritalta Kettuemon askarteluvaihdosta:
Itseltäni lähti PiaK:lle:
Lemmikkieläinaiheinen yllätysvaihto tuli Peikkotytöltä:
ATc-korteissa viehätti erityisesti luonnonläheinen aaltopahvipohja, hyvä idea!

Omani lähti tänään Kotilaiskalle:

ATC-korttini voi katsastaa lähemmin linkistä .Tänään lähti matkaan myös kesänvärinen Värivaihto, jota Minna (minnapinna) emännöi. Vaihto lähti Pirkolle:

Lisää juttua huomenna! - Nyt tuli muita kiireitä!

2 kommenttia:

Ninnu kirjoitti...

Ihana kuulla, että kirjanmerkki pääsee kunniapaikalle Raamatun väliin!

Olen samaa mieltä kanssasi, että ristipistovaihto on kiva keksintö. Mukavaa, että Marelo jaksaa emännöidä sitä.

Pirkko kirjoitti...

Kiitos värivaihtolähetyksestä, Sinulle lähtee tänään postia :-)