sunnuntaina, toukokuuta 25, 2008

Suosituksia

Sainpas viimeinkin villakangaspeittooni ripustustangon aikaiseksi! Kunnon kuvaa en näemmä peitosta tahdo saada. Tämä on nyt tietysti otettu kaikkien taiteen sääntöjen vastaisesti vastavaloon:

Ja muut surkeat kuvausyritykset voi nähdä klikkaamalla .

Kun itse olen aika noviisi tässä blogimaailmassa, on tosi ihanaa tehdä löytöjä toisten sivuilta. Kunpa vain ehtisi lukea enemmän! Tänään kiitokset menevät ainakin kahteen suuntaan: Suosittelen lämpimästi lukemaan Tirsun blogia, http://pikkutirsu.vuodatus.net/. Sieltä löytyy vaikka mitä mukavaa, ihania kirppislöytöjä ja hyviä linkkivinkkejä.
Toinen kiitos ja kumarrus menee Palagalle, http://www.palaga.vuodatus.net/, käsitöineen, ajatuksineen kaikkineen. Palagan kautta hoksasin myös Nettimuorin, http://nettimuori.wordpress.com/, josta löytyy apuuuv-v-va meikäläisen nettiräpiköintiin. Suuri kiitos, ystävät!

Siirsin kevätseurantani tämän sivun sivupalkista tuonne valmiiden töiden näyttelysivuille. Johan se tämäkin kevät on kohta valmis, vaikka yöllä onkin pakkasta ja omenapuut vasta suunnittelevat kukintaa.Puutarhanhoidosta sen verran, että jos jotain suosittelisin, niin suomalaisten luonnonkasvien kasvattamista. Kukkaniitty on tosi kaunis ja tuo perhosia. Paras paikkahan luonnonkasveilla on kasvaa siellä, mihin ovat itse tiensä löytäneet, mutta joskus täytyy kasvupaikan valinnassa vähän avittaa. Tämä kasvoi viime kesänä Patskun leikkipaikalla, ja siirsin sen kukkapenkkiin, ennen kuin Patsku ehti kaivaa sen(kin) paikalle kuopan:

Jotain kirjaakin olisi taas kiva suositella, mutta nyt menossa oleva kirjallisuus on meikäläisellä tätä:

Tunnet varmaan B.Virtasen. Jos et, käy kurkkaamassa http://www.wielkaencyklopedia.com/fi/wiki/B._Virtanen.html ja huomaat, että hän asuu teillä...

8 kommenttia:

Tirsu kirjoitti...

Voi ei... Nyt meni korvat punaisiksi. Kaino kiitos Tirsulta. Eiväthän ne minun sivuni nyt ole mitään verrattuna.... Voi kiitos sanoistasi!

Tirsu kirjoitti...

Hei. Nuo galluppisi ovat mukavia seurattavia. Melkoinen määrä kotihiiriä ja muitakin on käynyt vastaamassa uusimpaankin kyselyysi.
Voi ei miten kävi B.Virtaselle. On helppoa samaistua hänen tunteeseensa. :(

Minna kirjoitti...

Osoitettasi kaipaisin kesäkimaraa varten.

Katri kirjoitti...

Hei! Kiitos vierailusta.

Tulin kurkkimaan ja täältähän löytyi monipuolisesti käsitöitä. Ihania juttuja sinulla. Sinulla ei ainakaan lopu harrastukset kesken. :)

Mukavaa kesää.

Minna kirjoitti...

Tottahan toki mukaan pääsee :)

Jaana kirjoitti...

Upea on tuo peitto! Millaisilla langoilla kirjoit? Mulla on peittoprojekti vaiheessa.. On pohjakangas, ohjeet ja intoa (enemmän kuin älyä). Pitäisi vain saada aloitettua.

"pappi puikoissa" kirjoitti...

Kiitos vain, Jaana, kehuista. Tavallisilla ohuilla villalangoilla kirjoin. Sellaisilla, jotka olivat jääneet yli kanavatöistä, joita olen elämäni aikana tehnyt tosi paljon.

marelo kirjoitti...

Kiva kun Martta piti paketistaan. Mietin mistä se mahtaisi pitää ja sitten annoin Ronjan valita kahdesta käsinukesta toisen ja mulla oli muutamia tarroja mistä ronja sai myös ite valita. Et yhteispelillä se on valittu.