lauantaina, toukokuuta 03, 2008

Korttihurahdus

Minä kun aina luulin, ettei minusta ole askartelijaksi: liima tarttuu sormiin ja kaikki tuntuu niin hankalalta. (Kiitos, Maarit, teippivinkistä! Kyllä liimanäppi itsensä teipilläkin sotkee. Ei vaan, kyllä jopa liiman kanssa pärjää, kun tekeminen on muuten tarpeeksi hauskaa!)
No, nyt minä höpsö sitten kanssa hurahdin tuohon korttien tekemiseen! (Varoituksia "korttiriippuvuudesta" kyllä esiintyi useimpien harrastajien sivuilla, joten en voi moittia, etteikö minulle kerrottu!)
Tein viime yönä elämäni ensimmäisen ATC-kortin, ja se oli niin vavisuttava kokemus, että täytyi aamulla herätä viideltä taas ähertämään.
Astuin rohkean askeleen eteenpäin ja osallistun myös vaihtoihin. Siksi en voi valitettavasti laittaa aikaansaannoksiani julkisuuteen. Mutta ehtiihän ne sitten vaihdon jälkeen. Laitetaan kuvitukseksi vaikka tuo söpö "vintagetyttö":
Ristipistovaihtokin on tulossa. Onneksi on valmiiksi ja puolivalmiiksi tehtyjä lappusia. Eiköhän niistä jotain synny. Ja ihana mieheni, joka ei koskaan kiellä minulta mitään (ihan totta), salli minun ostaa itselleni "varhennetuksi nimpparilahjaksi"= myöhästyneeksi synttärilahjaksi tuon upouuden moulinelankasalkun, jonka metallikuori on niin nätti, että salkku on pidettävä esillä, vai mitä tykkäät:

Isäntä oli pelastanut taas työpaikan roskalavalta tavaraa, tällä kertaa tuolin, jonka jalka oli joskus mennyt päreiksi, mutta korjattu. Isäntä meinasi jättää tuolin ulkokäyttöön, mutta kun näin sen, niin sehän tuotiin kiljuen sisälle! Eikö ole liikuttavan söötti:

Mukavaa, kun Tirsu oli käynyt imartelemassa sivujani, kiitos! Kehu tekee aina sisikunnalle hyvää!

Huomenna olenkin pitkästä aikaa mukana jumalanpalveluksen toteuttamisessa (edellinen kerta taisi olla jouluaattona!) Saarnaan ja luen esirukouksen. Eipä niihin ole tarvinnut paljoa panostaa, kun kylän koululaiset 1.-4.-luokilta ovat kutakuinkin laatineet ne puolestani. Saa nähdä, pystynkö pitämään ne kyynelehtimättä, niin liikuttavia lasten jutut ovat!

Pyysin koululaisia laittamaan lapulle, mitä heille tulee mieleen sanoista "henki" ja "pyhä". Lue lasten ajatukset sunnuntain kohdalta!

4 kommenttia:

Maarit kirjoitti...

Sattumalta eksyin blogiisi :) Liimaan voisin antaa pienen vinkin. Innostuin iste käyttämään kaksipuoleista teippiä, jota saa aika halvalla netin askartelukaupoista tai Taavalta (Http://taava.vuodatus.net. Huomattavasti helppokäyttöisempää kuin liima :) Askartelu vie kyllä mukanaan :)

Sari kirjoitti...

Kuulostaa ihan minulta tuo alku :D
Ja ihana tuo kortti :)

Anonyymi kirjoitti...

Minäkin tänne kurkkaamaan, kun huomasin tuolla vaihtosivulla että uusi harrastaja mukana, kiva tutustua. sinulla on ihanat sivut.

Minäkin aloitin viime vuoden lopussa atc-korttien rustaamisen ja se on vienyt mut totaalisesti menessään, ekat kortit nyt katsottuina ihan hirveitä mulla, mutta siitä sitä on pikkuhiljaa kehittynyt:)

Liisa

Anonyymi kirjoitti...

Niin minä olen siis Liisa ja blogini:
http://pirtas.vuodatus.net/