lauantaina, huhtikuuta 26, 2008

Taas uusia suunnitelmia

Kommenttien jättämisessä oli kuulemma ollut vähän teknisiä ongelmia. Mistä lie johtunut, kun kävin asetukset vilkaisemassa, enkä muuttanut mitään, ja alkoi taas toimia... Taitaa tämä konemaailma elää omaa elämäänsä. Mutta ei hätää: jos et jostain syystä pääse täällä kommentoimaan, niin kommentoi tuolla "taidenäyttelyn" puolella (Klikkaa tästä!) Saisin niin mielelläni palautetta! No, toivottavasti tekniikka alkaa taas toimia.
Kävin vähän päivittämässä noita "taidenäyttelysivuja", ja laitoin sinne muutaman uuden kuvan: klikkaa kirjonta, niin näet. (Myös tilkkutöissä ja "muissa tekstiilitöissä" on uusia, mutten saanut linkkejä jostain syystä toimimaan. No, sitten näet, kun käyt katsomassa!)
Sini-valkosävyjä on lankavarastossa vaikka kuinka paljon jäljellä. Näistä aion seuraavaksi näprätä paidan. Suunnitteilla on poolokaulus ja lyhyet hihat - saapa nähdä, toteutuuko! Laadut ovat taas, mitä sattuu. Täytyy tehdessä vähän valikoida. Aika rohkeasti olen kumminkin tehnyt eri vahvuisista ja eri laatuisista langoista sekoittaen neuleita. Eivät ne mielestäni kovin helposti pilalle peseenny, kunhan ei niitä ihan surutta pesukoneeseen työnnä, jossei lankavyötteissä ole annettu siihen lupaa.
Ostin eilen pikkuneidille kaupunkituliaisiksi hevosenmuotoisia muovihelmiä. Tietysti takavarikoin itselleni kaksi. Aion tehdä niistä korvakorut, toiseen korvaan mustan, toiseen valkoisen. Tyttö pisti heti tuulemaan ja teki tämmöisen "syötävännäköisen" kaulakorun: Isäntä toi kotiin tämmöisen roskiinheitetyn, epäonnistuneeksi tuomitun voiveitsen:
Se on hauska! Kun teräosassa on oksanreikä, margariini pursottuu siitä kivasti. Melkein voisi kuvitella, että olisi tarkoituksella tehty...

2 kommenttia:

famu kirjoitti...

Kiitos visiitistä blogissani!Tulin heti vastavierailulle.Luin melkeinpä kaikki pävityksesi ja viivyin pitkään näyttelysivullasi.Upeita töitä!Näyttää papin käsissä pysyvän muutakin kuin puikot.- Ihana hirsikirkko teillä on.Onko se oikein srk:n vhitty kirkko?-Tervetuloa tähän "virtuaaliseen ompeluseuraan".- Aurinkoista viikonloppua Sinulle ja perheellesi.- Vielä piti sanoa,että liitin blogisi suosikkeihini.Tuon kauniin napin olisin napannut mukaani,mutta juuri nyt minulla on ongelmia nappilaatikon täydentämisen kanssa.

Matleena kirjoitti...

Minäkin olen ensivisiitillä blogissasi, mutta tulen taatusti toistekin. Ihania töitä sinulla ja niin monipuolisesti, ihailin pitkään näyttelyäsi. Olet lahjakas ja käytät lahjaasi hyvin.