keskiviikkona, huhtikuuta 23, 2008

Etnomeiningin täyttymys!

Nyt tuo "" on sitten valmis, nappeineen kaikkineen. Nappeja on sivulistassa ja kirjotun raidan molemmin puolin. Että nyt on väriä ja iloa! (Ja yksinäisiä nappeja riittää vielä tuleviinkin projekteihin.) Nimeäkin jo vähän väänsin: eikös "Et-No" ole kivan positiivinen? (heh) Vaikka tuosta pitikin aluksi tulla poncho, niin kyllä se lämmitti niin ihanasti polvia jo tekovaiheessa, että se oikein huusi (tai kehräsi) päästä hameeksi. Luulenpa, että aion tätä käyttääkin. Alushameenhan tämä kyllä tarvitsee, ettei vaate heti venahda päällä muodottomaksi.
Taidanpa tehdä vielä "hippikassin" langoista, jotka jäivät yli (jämälankojen jämät, nääs).
Luulenpa, että "etnohenkiset" helminauhat (klikkaa: helmityöt ja katso) sopisivat asuun (kun lempivärini muuten on musta).

Täytyi taas laittaa mukaan Patskun lenkkivideota: hän on erinomainen hiiri- ja myyräkoira (vaikka kuulostaakin jäljestäessään hevoselta)!

4 kommenttia:

lettu kirjoitti...

Tosi upea hame :)

Kirsi kirjoitti...

Kiitos vierailustasi blogissani, tulin heti vastaan... Hieno hame, todella upeat värit! Näytät muutenkin olevan ahkera nainen!!! Ja nuo vuokot tekevät minut kyllä todella vihreäksi, ei meillä pohjanmaalla niitä ole :(

Tiinatuuli kirjoitti...

Voi miten ihania töitä! Ja tuo hame! Itse jos lähden jämälangoista työstämään jotain, saan aikaiseksi vain jotain mörvelöitä... Mutta näin tulevana alan opettajana töitäsi on todellakin mukava katsella ja etsiä ideoita... :P

Aurinkoista kevättä!

Tirsu kirjoitti...

Hei! Olet todella monipuolinen käsitöiden tekijä. Ihan uskomattoman upeita töitä pilvin pimein. Etnohame on yksi suosikeistani. Minua viehättää sen hauska kehityskaari - ponchosta hameeksi. On myös ihmeellistä miten saat jämälangoista jotain niin upeata aikaiseksi. Tulen varmasti uudestaan vierailulle!