perjantaina, lokakuuta 19, 2012

Kiitos, Sari :D!

Sovimme Sarin kanssa syksyisestä vaihdosta. Sanoin, että mulle saa oikein mielellään olla Halloweenia, kiitos, ja sitähän tänään tulleessa muhkeassa paketissa riitti:
Kylläpäs mulla oli hupia, kun aukaisin pakettia :D. Ja taidanpa arvata, mikä näistä oli se esine, joka Saria etukäteen erityisesti hykerrytti. Taisi olla tuo Pirates of Caribbean -reppu! (Tai enhän minä tiedä, onko tämä juuri Karibian merirosvojen reppu, mutta sopisi olemaan.) Minun mielestäni pääkallot voivat olla oikein kauniita, mutta tämä menee enemmän huumorin piikkiin :D. (Noh, ei se kaunis mies, Johnny Deppkään siinä em. leffassa hääppöisen näköinen ole, vaan enempi just niinkuin huumoria...) Ihanan pehmoinen reppu kyllä. Täytyy varmaan laittaa sinne jotain pehmustetta sisään ja käyttää halityynynä (ja nähdä unia siitä Deppistä, vaikka :D).
Paketissa oli tosi makeenmuotoisia jääpalamuotteja (luita :D), aivan upeansyvänsyksynväriset puuvillalankakerät ja mukavana kontrastina herkkä LHN-malli (Coffee by the candle's light...).

Lähikuva upeanvärisestä pistelystä peltirasian kannessa, ja kimallelangalla pistellystä kalloroikottimesta, joka oli repun vetskarinvetimessä, mutta jonka taidan vastaisuudessa kiinnittää enempi näkösälle:
 Huom., rasiankannen pistelyn kurpitsa on ommeltu yhden-yli!
Kovasti hauska ja runsas vaihtopaketti; iso ja kaunis kiitos Sari! Perästä kuuluu, sitten joulun tienoilla, kun meillä on adventti(sunnuntai)kalenterivaihto :).

Sari kertoi, että hän ei Halloweenista perusta. Niinpä valitsin vaihdon sisällön värin mukaan. Pakkasin matkaan syklaaminpunaista Rose Mohairia (meillä oli kesällä juttua, ettei tarjouksesta löytynyt Sarille mieluista Rosen sävyä - arvelin, että tämä voisi pinkin ystävää miellyttää). Tein mukaan pikkuruisen avaimenperäpaketin (sydämenmuotoinen avaimenperä, jonka sisään voi laittaa pistelyn, pieni pala pellavaa ja puuvillaa sekä pinkkiä kirjontalankaa), ja tietty "pinkahtavan" kortin myös:
 Pistelin harakkapistelyn (Madame Chantillyn malli) ja ompelin sen ympärille pellavasta reilunkokoisen kassin, jota voi käyttää vaikkapa neuletyön mukanakuljettamiseen:
Harakka on löytänyt jostain avainrenkaan suuhunsa:
Ajattelin, että harakka sopii meidän keräilijöiden "teemalinnuksi" ;). Sitäpaitsi niiden olemassaolo on helppo muistaa, sillä ko. laji on vallannut totaalisesti pihamme, ja harakkaparvi (jos 3-5 lintua on parvi?) lehahtelee milloin postilaatikon takaa terijoensalavista, milloin autotallin oviaukosta.

Viikolla pistelin osuuteni Mian Newton's Law -aiheiseen RR:iin:
Olikin jännää ja erikoista pistellä tuollaiselle vahvan persikansävyiselle kankaalle. Hyllystäni löytyy useampikin The World of Cross Stitching, jossa on N.L.-malleja. Valitsin tämän, koska sen sävyt sopivat hyvin pistelykankaaseen - ja tietysti tuo aforismi on mitä mainioin!

Kaikki aina naureskelevat mun shoppailuita, mutta kerrotaan nyt sekin, että ristipistokirppisostoksia on kotiutunut:
 Jälleen kerran muistutan, että en kuvittele tekeväni näitä kaikkia ikinä, mutta kauniita malleja on hauska katsella. (Minä saan iloni näistä lehdyköistä - jotkut tykkäävät lukea "Seiskaa" tai naistenlehtiä, ja se heille sallittakoon; minä puolestani en lue niitä.)

Ja eka tilaus Emmulistakin on kuulkaas kuulemma jo tulossa, joten kivaa on odotettavissa ensi viikollekin!

13 kommenttia:

Sari kirjoitti...

Kyllä sitä reppua muutama muukin naureskeli, varsinkin kun sanoin että se menee ihan aikuiselle ihmiselle! Oli vain ihan pakko ostaa ja pikkaisen sitten tuunata kun sen näin =) Pistely on Victoria Samplerin "kilpailutyö" jossa piti myös tuunata, alkuperäisestä ohjeesta mukana puu ja linnut, myös rasia tuunattu =) Blingiä sitten edusti tässä vaihdossa pieni avaimenperä kallo, kuinka ollakaan. Mutta kuinka mukava kuulla että paketista tuli hersyvät naurut, vähän jännitti että menikö nyt hieman yli ;)

Eila kirjoitti...

Hauskan paketin olet saanut ja tosi kiva on tekemäsi kassi!

Ressu kirjoitti...

Siis vallan hupaisan ihana tuo Sarilta saamasi paketti. EIkä tuo sinunkaan pakettisi Sarille jää yhtään kakkoseksi. AIvan ihania molemmat.

Ja olen niin samaa mieltä noista ristipistolehdistä. Ne on monin verran kiinnostavampia kuin mitkään naistenlehdet tai "seiskat".

Katri kirjoitti...

Ihanat vaihtopaketit. Tykkään kovasti tuosta saamastasi, Halloween-aiheista kun minäkin pidän kovasti. Reppu on hauska!

Ja erittäin upea tuo harakkakassi!

Minäkin tein jo ekan tilauksen Emmulista, sieltä kun löytyy muutakin kuin ristipistotarvikkeita ;-) (vaikka sormet syyhyää päästä käsiksi niihinkin; siispä hiukan kadehtien ihastelen ostoksiasi :-)

Lumiruusu kirjoitti...

Sarin tekemä reppu on ihan huippu
justiin hehkutin hänen blogissaan että juuri näin tää meidän "taide" kehittyy kun uskalletaan tehdä yllättäviä ja mielikuvituksellisiakin viimeistelyjä..
Minähän ite oon aina melko traditionaali tyyliltäni mutta nautin katsella uudelleen ajateltuja juttuja !! :)

Harakka -kassi on niin kaunis ja herkkä -aihe tosiaan meille harakoille mitä mainioin !! :D

Kivoja ostoksia-en minäkään lue mitään muuta kuin rp-lehtiä
(paitsi Aku Ankan taskukirjoja )
ja joskus oikeitakin kirjoja.

Viimeksi luin sen Puhdistuksen -johan oli hyytävä kertomus..
Melkein meni yli mun "kamaluusrajan"- mutta luin kumminkin loppuun.

Ihana Gorjus kortti! :)

Saara kirjoitti...

Onpa teillä ollut mahtava vaihto. :) Tuo Sarin pistelemä puumalli mustine lintuineen on ihana, ja reppu on tosi hauska.
Tiedätkö, mulla on tuo sama harakkamalli ollut jo pitkään odottamassa lankoineen päivineen, mutta kun ei aina kaikkea ehdi... ihastuin siinä juuri noihin avaimiin.
Shoppailuissa ei ole mitäään naureskelemista, päinvastoin ne on olennainen osa käsityöharrastusta!
Hih, minä naputtelin ensimmäisen ostoksen Emmuliin eilen puolenyön jälkeen... En sitten yhtään malttanut oottaa...

Virpi kirjoitti...

Oih, ihana harakka! Lintujen ystävänä siis ihastuin aivan suunnattomasti tuohon harakkaan, mainio malli ja loistava viimeistely. Kivat paketit teillä molemmilla ja ajatuksella kootut.

Kauniita malleja olet muuten löytänyt taas kerran. En usko, että kukaan meistä ehtii aivan kaikkea varastoihin haalittua koskaan pistelemään tai neulomaan, sillä mallit tai lanka ei tästä maailmasta tunnu loppuvan vaikka kuinka yrittäisi. Niinhän se on, onneksi. Eihän sekään kivaa olisi jos Emmulissa olis ollu vaan pari juttua tarjolla tässä kuussa ja minä kun ehdin vasta näin illalla koko kauppaan tutustumaan, niin olisin saanut vaan katsella tyhjiä sivuja, joissa lukee, että kauppa ostettu heti tyhjäksi ja uutta tavaraa tulee joskus. Tälläistäkin on elämä joskus tuolla itäisen rajan takana ollut, sen kuulin jälleen kerran kun kävin KGB-museossa Virussa. Mutta siitä voi toivottavasti huomenissa lukea lisää, mun blogista siis...

TarjaA kirjoitti...

Voi noita sun kasseja, sen on niin taidokkaita. Saisit järjestää kassinompelukurssin! Arvaapa kuinka montaa kertaa olen orvokkikassian tutkinut ja ihmetellyt miten se oikein on tehty.

Virpi kirjoitti...

Oi miten ihanan kassin olet taas tehnyt!

Mari kirjoitti...

Hauskan vaihdon sait Sarilta, kovasti on sinulle sopiva :). Ja niin herkkä on sitten Sarin paketti ja aivan huippu tuo keräilijä harakka, sellaisia me kaikki kyllä ollaan :D

Ostoksilla käynti on ihan parasta :)

Sari (saristitching) kirjoitti...

Kiva vaihto teillä. Hassunhauska reppu :D Harakkakassi on hieno!

Irmeli kirjoitti...

Siis niin ihana tuo harakkakassi. Ihastuin myös tuohon malliin aikanaan, kun näin Lennun kaupassa sen. Silloin jäi ostamatta, mutta kyllä tämä malli nyt taas nostaa hankintakuumetta (Raaskitko mahdollisesti luopua?)Suloinen on myös tuo RR-pistelysi ja huikeita ostoksia jälleen :).

Ulla kirjoitti...

Mahtavia vaihtoja nämäkin!

En minäkään kuvittele, että tekisin joskus kaikki mallini. Niitä on vain kiva omistaa ja suurinta viihdettä on penkoa ja ihastella varastojaan. Joskus tekee jopa kivoja löytöjä, kun ei muista että tämmöinenkin mulla on :-D Ja tarvikkeiden shoppailu on mukavan rentouttavaa puuhaa!