tiistaina, syyskuuta 04, 2012

Kiitokset, Ulla ja Pike :)

Ensin sitä vartoilee kuin kissa pistoksissa, ja sitten tulee kaikki kiva kerralla :D. Nämä hyvät postipäivät ovat kyllä arjen pelastus.
Tänään sain sekä Maatilavaihdon, että Vuodenaikavaihdon syksylähetyksen, ja kun vielä nettipuodit Hanheli ja Titityy toimittivat nopsasti viikonloppuna tekemäni tilaukset, niin täällähän sitä sitten pakettien keskellä ihmetellään!

Ensin Maatilavaihto, joka meillä oli näemmäs Ullan kanssa ns. päittäin. Taisin mainita lemppariaiheekseni lehmät? ;D Ulla oli pistellyt Margaret Sherryn veikeän lehmämallin ja viimeistellyt sen pikkutyynyksi:
 Ja - toden totta - postikortin motoristilehmä taitaa olla pistellyn lehmän kaksoissisko, ellei peräti ihan sama ammu? Lisäksi paketissa oli hyvin makuni mukaista musta-beige-valkoista lehmäkangasta, sievää Home Sweet Home -kangasnauhaa ja nätti - lehmien väriin sopiva ;) - mittanauha.
 Meidän taloudessa ei lehmän tarvitse kauaa yksin olla. Kun sen viimeistelykangas on tuollaista ihanan lempeänvihreää sävyä, se passaakin mukavasti isipappani tekemään lukutuoliin:
Istuu hauskasti Marelon pistelemien lehmien pariksi, ja on juuri passelin kokoinen kainaloon otettavaksi, kun istahdan tuolille kirjan kanssa löhöilemään. Kiitos kaunis, Ulla!

Vuodenaikavaihtoparikseni paljastui Pike. (Pssst: Ensimmäisestä, talvilähetyksestä, vähän arvelinkin, että Pike olisi asialla, pistely oli jotenkin niin "pikemäinen" - ja lähetysten mukana tulleet vauhdikkaat viestit toivat niinikään Piken mieleen :). En tosin yrittänyt lähettäjää mitenkään erityisesti arvuutella, koska sen ääneen arvaileminen vesittäisi mielestäni koko riemun, ja usein olen arvannut näissä väärin, joten tyydyin pitämään turhat mölyt mahassani :D.)
Syksypakettiin Pike oli pakannut kauniit sakset pistellyn biscornu-saksikoristeen kera (kappas, vuodenaikavaihto kasvatti saksikokoelmaani näteillä kevät- ja syksysaksilla :)), syksyisiä viimeistelykankaita ja kynttilöitä:

Kaunis kiitos koko vuoden muistamisista sinulle, Pike!

Syksyiset auringonnousut ovat huikaisevia, vai mitä:

9 kommenttia:

Eila kirjoitti...

Kivat vaihdot, lehmätyyny on lystikäs ja biscornu kaunis!
Joo, enpäs minä Pikeä sinun pariksesi arvannut, mutta omasta parista oli aika varma kesälähetyksen jälkeen:)

"pappi puikoissa" kirjoitti...

Hee, kun piirit on aika pienet, sitä osaa alkaa epäillä, kun "käsiala" (siis muukin, kuin kynänjälki :D) tulee tutuksi...

Virpi kirjoitti...

Ihanat vaidhot totta tosiaan.

Saara kirjoitti...

Kiva postipäivä tosiaan. :) Ihanat vaihtopaketit, syksyiset kankaat on niin herkullisen näköisiä...
Mutta et näyttänyt ostoksista kuvia! ;)
mullekin tuli se nappilähetys tänään, kiitos vaan vinkeistä! Vielä kun jaksais kiinnittää ne paikoilleen...

"pappi puikoissa" kirjoitti...

Niinpä, Saara: Harvoin passaa ostoksia täällä vilautella, kun niistä menee todennäköisesti osa vaihtoihin - ettei spoilaa etukäteen ;).

Jansku kirjoitti...

mukavat vaihdot, niin kauniit :)

Ulla kirjoitti...

Ole hyvä :-)

Ihanan vaihdon sait Pikeltä!

TarjaA kirjoitti...

Kivat vaihdot! Margaret Sherryn lehmät on mun lemppareita. Neuvopas muuten, mistä tilaisin stanssattuja jouluarkkeja?

Sari kirjoitti...

Oi miten mukavaa postia oletkaan saanut!