tiistaina, syyskuuta 11, 2012

Jänistää :)

 Viikonloppuna jänisti, ja jänistää vieläkin, ja konnatuttaa... Joten piti aloittaa Prairie Schoolerin Kilpikonna ja  jänis -malli:
Tässä on niin lystikäs aihe, ja kauniit, luonnolliset, metsäiset, ehkä vähän syksyisetkin värit. Tämän suloisen mallinhan sain Lumiruusulta taannoisessa satuvaihdossa.
Uuden mallin aloittamisella palkitsin itseäni siitä, että sain 4 vaihtopistelyä pisteltyä. Heh, vihjekuva:
- Viimeistelyä ne kyllä vielä odottelevat.

Viikonloppuna urakoimme tyttären kanssa muutaman pelargonian talteen talven varalle:
Nyt saavat hallat meidän puolestamme tulla. Tosin tänään vaikuttaa oikein lämpimältä, ja pilviseltä.

Eilen aloitimme tyttären kanssa uuden harrastuksen, kun kyläkoulullamme käynnistyi kuntojoogaryhmä. Joogan "sukulaislajiksi" mieltämäni taiji on minulle entuudestaan tuttua, kun sitä pari vuotta aktiivisestikin harrastin, ja sen jälkeen omissa oloissani satunnaisesti, mutta joogaa olin tehnyt vain yksittäisinä liikkeinä. Yllättävän fyysistä oli, ja hengitykset olivat ihan sekaisin vielä, mutta eiköhän me opita, kun harjoitellaan. Joistakin taijin opeista täytyy nyt oppia irti, kuten siitä, että taijissa ei koskaan seisota jalat yhdessä, ja siinä asento on aina häntäluu maata kohti, polvet lievästi koukussa, ja koskaan ei mennä ääriasentoihin eikä kurkotella, vaan pyritään pehmeyteen ja pyöreyteen. Nyt vähän väliä kehotettiin kurkottelemaan - vastoin aivojeni aikaisempia ohjelmointeja :).
Noh, ainakin eilisen jälkeen veri tuntui kiertävän vilkkaasti, eikä mikään paikka kipeytynyt, eli mukavasti lähti sikäli liikkeelle.

Tuossa ikkunan takana kasvavassa pihlajassa linnut pyrähtelevät innokkaasti. Taitavat olla kumminkin niin oksien kätköissä, etteivät tulleet kuvaan:
Kuten jo moneen kertaan on tullut todettua, syksy on mukavaa aikaa!

8 kommenttia:

Ulla kirjoitti...

Ihana tuo malli!

Mulla olis myös pelargonien kanssa urakointia tiedossa viikonloppuna. Olen tehnyt niistä asetelmia isompiin ruukkuihin ja täytyy istuttaa pienempiin, että sopivat ikkunalaudalle.

Sari kirjoitti...

Onpas suloinen malli! Ja mitä herkkuja tarjoiletkaan. Minä täällä kuolailen kun Lennulta tilaamani lehdet saapuivat, on niin paljon pisteltävää ettei tiedä minne taipuisi =)

Marika kirjoitti...

Minä myös tykkään tuosta mallista. Jännä nähdä miten paljon kauniimmat värit ovat mallissa kuin mallin kuvassa.

Virpi kirjoitti...

Ihastuttava pelargonirivistö! Saatko muuten kaikki kukat talvehtimaan? Mulla on sellanen kokemus, että kerran talvehtinut kukka talvehtii toistamiseenkin. Uusista kukista kuolee aina muutama.

Lumiruusu kirjoitti...

Voi, miten mukavaa kun jo aloitit tuon :)
Minäkin tykkään noista väreistä..
Pelargonioiden ruukuttaminen on ollut aikamoinen urakka.

Mitähän ihanuuksia tuo vihjekuva kätkeekään..koskahan salaisuudet paljastuu !!!??Anonyymi kirjoitti...

Ihana malli! Prairie Schoolerit on niin kauniita jo väriensäkin puolesta. Ja tosi ihanuuksia olet pistellyt vaihtoihin.

Täällä oli yhtenä aamuna pakkasta himpun verran, seuraavana jotain 12 lämmintä, että kovasti vaihtelee.

Oi joogaa, mukava kun teillä alkoi joogaryhmä! Ja kiva varmasti kun on tytön kanssa tuollainen yhteinen harrastus (plus kukkien laittokin :) ). Minä en pärjäisi ilman astangajoogaa enää, mitenhän sitä ennen eli :) Jos siellä jotakin olen oppinut niin hengittämään ainakin. Olen taijia kokeillut kerran pari kertaa ihan satunnaisesti ja bodybalance-tunnilla on ollut jotain taijin innottamia liikkeitä, mutta jooga vei voiton :)

Lennu

Srinity kirjoitti...

Upea tuo malli ja ihanat värit!
Käy kurkkaamassa blogissani jos tykkäät Halloween-malleista, minulla on arvonta menossa. Pitkin syyskuuta tulee muutakin syyskivaa blogiin. :)

Kirsi kirjoitti...

Näyttää kivalta tuo jänis ja kilpikonnatyö. Onko noissa vaihtopistelyissä jotain mulle miljoonalaatikkoon :) Arvaa vaan, että tihrustin kuvaa tarkkaan, hih. Minä olen myös pistellyt vaihtoihin, siis joulu sellaisiin ja monta on jo valmiina viimeisteltynäkin ja yksi pistely valmistunee ihan parin pv päästä. Tänään menee kyllä aika ulkona, on niin mahtava ilma!