keskiviikkona, kesäkuuta 06, 2012

Pikkunaisia

 Huolimatta suuresta pinosta keskeneräisiä töitä en voinut vastustaa kiusausta, vaan pistelin The Primitive Haren pikkunaiset pika pikaa valmiiksi asti:
(Toivottavasti se nyt sitten on valmis - eikä sisällä kovin montaa kirjoitusvirhettä. Niitä on kehystetystä työstä ikävä korjata...)
Käytin ihan ohjeenmukaisia lankoja, mutta pistelykankaaksi valitsin Primitive Haren oman kahvikankaan sijasta Jobelanin eweä, sävyn nimi taisi viitata myrskyyn tai ukkoseen... Minusta sopii ihan kivasti noihin vihertävänruskeisiin sävyihin, ja jotenkin raikastaakin kokonaisuutta.
Tämähän voisi ihan työkseen tässä roikuskella orvokkien edustalla - ainakin hyvän sään aikana. Mutta matkaa tällä hetkellä kehystykseen kumminkin :).

Ja onhan sitä luettukin. Miika Nousiaisen Metsäjätin jälkeen (oh, kunpa Nousiainen kirjoittaisi pian lisää, että sais lukea :D) vaihteeksi jotain ihan muuta:
Tätä suosittelen monenikäiselle naisväelle (eikä kai ole miehiltäkään kielletty...), varsinkin heille, jotka ovat lukeneet Humisevat harjunsa ja katselleet Tuulen viemänsä!

13 kommenttia:

MariJ kirjoitti...

Höh, oon just lukemassa Donald McCaigin "Rhett"-kirjaa, ja sitten tulen tänne ja tuijotan Scarlett O'Haran kuvaa - juuri hetki sitten luin kohtauksen, jossa Rhett tapaa Scarlettin ensimmäisen kerran, siis tässä "jatko-osassa", ei alkuperäisessä.

Kiva pistely! :)

Katri kirjoitti...

Toisaalla jo vähän jotain kommentoinkin, mutta lisätään vielä, että malli on aivan ihana, ja työ näyttää kyllä hyvältä tuolla myrskysävyisellä kankaalla!

Marika kirjoitti...

Kaunis pistely ja varsin oivallinen kangasvalinta. Raikastaa tosiaan sopivasti muuten aika maanläheisiä värejä.

Taina kirjoitti...

ihanaakin ihanampi pistelytyö♥ Juu kirjoja on täälläkin kannettu ihan olan takaa ja luettukin myös.

Lumiruusu kirjoitti...

Little Women-sampleri on kyllä ihan täydellinen..tuota mallia voisin joskus lainata ,ei nyt hetikään mutta vaikka syksymmällä tai vasta ensi vuonna !???
:) :)

Minusta oli hyvä idea vaihtaa taustakangas alkuperäinen oli mun makuun ehkä vähän liian ruskea kokonaisuus..näin mekkojen kauniit värit erottuvatkin paremmin..minä vpisin pistellä tuon hmmmmm.... vaikka vaaleanpunaiselle !! :D

Kiitos kauniista sanoistasi että voisin ollakin töissä morsouspukuliikkeessä :)
Täällä kun rekkakuskien keskellä ihan Miesten Maailmassa töitä teen ja ruokaa heille laitan yms. niin tuntui kuin olisin päässyt
"arjen yläpuolelle"..ei voi koskaan tietää miten iloiseksi toinen voi tulla pienestä ystävällisestä kommentista :) Kiitos !!

Lennu kirjoitti...

Onpa kaunis pistely, tosi nätti kankaan väri! Tuo on kyllä ihana malli.

Noniin, täällähän tämä kirja olikin :) Minä jo ehdin googlettaa ja löysin siis ihan oikean kirjan. Kiitti vinkistä!

miutsi kirjoitti...

Nätti pistely.
Ja myöhästyneet onnittelut (viitaten aiempaan kirjoitukseesi) :)

Irmeli kirjoitti...

Kauniin pohjakankaan valitsit ja nätti pistely kaikin puolin.
Täytyypä painaa kirja mieleen, jos sitten lomalla lukaisisin tuon.

Saara kirjoitti...

Oi, hieno tuli! Sulla on kyllä tuota silmää, tuo kangasvalinta on tosi hyvä. Nätti malli tuo, ja muhun aina iskee nuo maanläheiset värit. :)
Luin muuten hiljattain sen Nousiaisen Maaninkavaaran sinun vinkkaamana, ja tykkäsin kyllä. Melkoisia aivoituksia sillä miehellä! :)

Päivikki kirjoitti...

Suurena Pikku naisia -fanina ihailen pistelyäsi kovasti. Täytyy etsiä tuo ohje jostain.

Mari kirjoitti...

Pikku naisia pistely on aivan upea, hienon kankaankin valitsit. Vaalea kyllä raikastaa kivasti, siihen kahvikankaaseen vois sitten pistellä jotain syksyistä vaikka.
Nousiaista on pakko lähteä kirjastosta etsimään kesälukemiseksi, luettuna on vain Vadelmavenepakolainen ja sehän on ihan yks lemppareista.

marelo kirjoitti...

sä varmaankin osaat sano hyvän sivun ilmaisristipistomalleille, mistä löytäisi kurpitssaa ja muutakin halloween juttuja?

Sari kirjoitti...

Onpa kaunis työ. Kiva kangas ja ihana aihe.