lauantaina, toukokuuta 12, 2012

Pientä

Yllätyin tosi iloisesti, kun Saara lähetti minulle tuossa taannoin ristipistolehden, jossa oli ihailemani Margaret Sherryn hiirulaismalli (näkyy tässä Saaran postauksessa). Nuo hiirulaiset sopivat varmasti täydelleen nuorimmaiselle pojalleni - kunhan ne tästä ehtisin pistellä...
Joka tapauksessa lähetin sitten Saaralle pienenpieneksi kiitokseksi pikkupalan lehmäkangasta (sainhan taannoin Saaralta myös maitotilamallin :)), pistelemäni neulatyynyn ja askartelemani kortin:

 Pupupistelyn malli (Maria Warmken suunnittelema Bounching Bunny) löytyypi viimeistä edellisestä The Gift of Stitching -lehdestä.
Tuo korttiaskartelublogin päivitys on taas viime aikoina vetäneet puoleensa, vaihteeksi, ja hyvä niinkin. Pistelyni ovatkin tällä hetkellä etupäässä salaista sorttia...

Teki mieleni Kirjan ja ruusun päivän lahjajulkaisua, Tuomas Kyrön Miniä-kirjaa, ja niinpä tilasin kokoelmistani vielä puuttuneen Teresa Wentzlerin mallikirjan ja nipun kortteja, jotta sain tuon Miniä-kylkiäisen myös:Eivät nämä Wenzlerin enkeli- ja ihmishahmot minua siinä määrin viehätä kuin hänen lohikäärmeensä tai ritariromantiikka-aiheensa, mutta saahan tämäkin toki kokoelmissa olla. Ja saanpahan lukea Mielensäpahoittajaa sitten :).

Isäntä oli intoutunut romanttiselle tuulelle tuossa jonain aamuna, ja löysin kamerastani hänen ottamiaan kuherruskuvia meidän järventakaisista naapureista. Tässä pari:
 Leppoisaa äitienpäivää!

4 kommenttia:

Sari kirjoitti...

Tosi kiva neulatyyny! Hienoja joutsenkuvia.

Lumiruusu kirjoitti...

Neulatyyny on tosi tyylikäs ja kortti niin hieno että!! :)
Olen tässä tutkinut blogistanian kortti-blogeja ja nähnyt myös
Papin Askarteluissa niin taidokkaita kortteja että ei oo tosikaan !! :) :)

Huomaan että korteissa on paljon paljon paprerikerroksia ja upeita sommitelmia...

Yhtä juttua en kyllä ymmärrä vielä..
Miten ihmeessä ne tehdään sellaiset kortit jotka
"seisovat itsestään pöydällä "
Ovat siis kolmiulotteisia?!!

Onko niihin netissä missään ohjeita miten se taustan tukisysteemi tehdään !1?
Sorry vähän sekava kysymys... :9

Ressu kirjoitti...

aivan ihana tuo neulatyyny!!!

Ja TW on ikisuosikki..etenkin ne lohikäärmeet ;)

Ihania joutsenkuvia.

Saara kirjoitti...

Kiitokset vielä täälläkin. :) Tykkään kyllä niin kovasti tuosta neulatyynystä, ihana pikkupupu ja kauniin väriset kankaat.
Hienoja kuvia joutsenista, kiva seurata niiden touhuja näin kuvien myötä.