torstaina, helmikuuta 02, 2012

Pakkaspäivää

Ihan liian vähän ehtii tehdä käsitöitä, kun pitää pistää puita pesään :D.
Sari viettää syntymäpäiviään, ja hänelle lähetin synttärivaihdon merkeissä paketin, jossa oli mm. Isa Vautierin malleista poimituilla pistelyillä koristelemani pikkuliina:
Muuten sitten satuaihetta, punaista, kisuja... Hyvää syntymäpäivää, Sari!

Suureksi ilokseni Saara malttoi luopua tästä kivasta, maitotilaa esittävästä LHN-mallista:
Kiitos, Saara, tämä malli on ihana! (Ja lisukkeet mykistävät; en osannut yhtään odottaa!) Maitotila tuo minulle ihan omanlaisiaan mielleyhtymiä, kerron ehkä joskus...
Minulla on suunnitelma, että pistelisin tämän lähiaikoina, samplerin - toivottavasti kohtuullisen pikaisen - valmistumisen jälkeen. Helmi-maaliskuun vaihteessa olen saamassa pisteltävän ihanuuden, johon kyllä tartun sitten, kun sen saan...

Niin, että on sitten kylmä - kuten ehkä muuallakin on pantu merkille. Meillä:

11 kommenttia:

Kirsi74 kirjoitti...

Ihanaa tuo maatuska kangas. Pitäis päästä johonkin kangaskauppaan ostamaan jotain kivaa :)

Amalia kirjoitti...

On teil melkoisen kylmä. Meil on vaan -25

Eila kirjoitti...

Kylmä on meilläkin!
Nätti liina Sarille ja ihania kankaita lähteneessä ja saadussa paketissa.

Irmeli kirjoitti...

Upea paketti Sarille, niin Sarimainen :).

Kirsi kirjoitti...

Ei ole totta mitä Beatrix Potter kangasta! Kuolaan...

Ritu kirjoitti...

Kiitos onnitteluista. Tänään onkin sitten meidän mieliohjelmamme taas, vissiin viimeinen lajiaan, paitsi sitten huipennus sunnuntaina:)Saat taas paljon pisteltyä sillä aikaa. Oot ihan mahoton tyttö pistelemään, en tiedä toista vertaistasi. Jos saisit äänestää täällä Kuopion piispanvaalissa, niin äänestäisitkös Ruokasta vai Jolkkosta ? Asiahan ei mulle kuulu millään muotoa, mutta kun mua kiinnostaa kaikenlainen äänestäminen, ha ha haa !!!(paitsi ei missikisat eikä oikein toi Putouskaan, vaikka kaikki oppilaat fanittaa Janipetteriä )

Saara kirjoitti...

Eipä kestä. Pitäähän sitä jotain kivaa olla mukana. :) Kiitos vielä kivasta lahetyksestä; sormus ja rasia on kumpikin ihan uusia juttuja mulle, ja varmasti kaikelle löytyy käyttöä, ihanat kankaat... (ja rusetteja himoitsee tuo pikkuneitikin...)
Ihana tuo Sarin synttäripaketti!
Meillä pakkanen on pysynyt just ja just kolmenkymmenen paremmalla puolella!

Sari kirjoitti...

Kiitos synttäripaketista tätäkin kautta!! Se on niin ihana. Liina on mitä kaunein ja kankaat ja muut tarvikkeet ihania.

Hienon paketin olet saanut Saaralta! Iih, BP-kangasta :)

- H - kirjoitti...

Kylmää on meilläkin, mutta ei tuo mittari kyllä ole laskenut kuin jonnekin 25-28 asteeseen kylmimmillään täällä 3-40 km päässä.

Virpi kirjoitti...

Hui! Teillä on ollu noin kylmä.... Maisemat on yhtä talviset ja komeet ku meilläkin. Ja ihania noi sun ostokset. Mäkin bongasin Violariumista vielä muutaman sellasen mallin, jota olin pitempään katsellut, mutta aina jotenki unohtanu.

Hyvä vauhti sulla ollu noiden hassutusten suhteen, kaikki taitaa olla jo pistelty, viimeistelyä vaille vaan muutama. Ja toi sampler on kyllä hieno, värit on kauniit ja hauskoja aiheita.

Ihana paketti Sarille syntärilahjaksi.Olet kyllä ehtiväinen!

Mari kirjoitti...

Kaunis synttärilahja Sarille ja voi miten kivaa postia saitkaan Saaralta. Piristää pakkaspäivänä kummasti. Hassua että teillä on ollut niin paljon kylmempää kuin meillä täällä, liekö meri-ilma sitten lämmittävämpää näillä keleillä. No ei tosin nyt, päästiin mekin kunnon lukemiin eilen ja tänään. No eipä tarvi miettiä mitään kodin ulkopolisisa aktiviteetteja viikonlopulle.