maanantaina, huhtikuuta 23, 2012

Vautierin hepat valmiina!

Jihuu, oikein sain viimeisteltyäkin! Tässä pistely "kahdessa eri valossa":

 Kyseessä on siis Isa Vautierin malli, jonka pistelin tyttären toiveiden mukaiselle vaaleanvihreälle pellavalle. "Kehystin" työn simppelisti kankaalla. Ripustin on toisesta työstä ja siksi vääränkokoinen. Täytyy hankkia joskus sopiva, mutta toistaiseksi menköön noin...
Että olenkin tyytyväinen, kun tuli jotain vähän isompaa valmista, ja vielä tyytyväisempi, koska tämä oli tyttären "tilaus" :).
Esikoisen luokka oli poikennut viime viikolla puutarhalla. Pojalla oli kotiintuomisina aurinkoisia narsisseja, jotka olivat onneksi hyvin kestäneet bussi- ja taksimatkan pojan hoteissa:
Huomenna kuulemma sataa, joten pitääpi tänään nauttia paisteesta!

14 kommenttia:

Ninnu kirjoitti...

Iiks, ihana! Tosi kiva. Kyllä nuo Isa Vautierin mallit ovat hienoja. Varsinkin noin kivasti viimeisteltyinä. Tykkään.

Kauniit ovat myös narsissit!

Käsityöperhonen kirjoitti...

Onpas tosi hieno hevostyö. Katsoin nopealla silmäyksellä, että olet kutonut täkänän, mutta ristipistohan se olikin... :) Mukavaa kevään jatkoa!

Eila kirjoitti...

Siitä tuli hieno, kiva viimeistelykin!

Lumiruusu kirjoitti...

Onneksi olkoon ,upea työ ja miten tyylikäs viimeistely jälleen ! :)

miutsi kirjoitti...

Hieno on työ.
Silloin tuntee onnistuneensa kun jälkikasvu tykkää töistä, oli se sitten mikä työ tahansa :)

Ulla kirjoitti...

Ihana työ ja hienosti viimeistelty!

Kirsi kirjoitti...

Kiva kun sait valmiiksi, se on kaunis! Minulla ei kastetaulu ole edennyt yhtään rp-tapaamisen jälkeen. Täytyykin käydä joku päivä kummipoikaa ihailemassa niin saan taas potkua hommaan!

Ressu kirjoitti...

voi jukranpujut, siitä tuli tosi ihana!!!!

Ja oih ja voih, kuinka ihana tuo saamasi satuvaihto onkaan. Vähänkö olen kade..miksi en tuollaiseen lähtenyt mukaan. Noh..ensi kerralla sitten ;)

Mouse kirjoitti...

love the hanging and the daffodils are gorgeous .... its rained here alot too :) love mouse xxxx

Virpi kirjoitti...

Oih miten ihna! Tämä postaus ei kyllä yhtään auttanut seuraavan uuden projektin valinnassa, tuo malli olis ihan kärkipäässä mutta niin on moni muukin. On se ihana valmiina!

Neili kirjoitti...

Ihanat keväthepat valloillaan.

Marja kirjoitti...

kaunis heppatyö. Värit on tosi hyvät. Mie suunnittelen Vautierin puputyön aloittamista, mutta pitää miettiä värejä, kun en millään viitsisi pistellä punaisella...

Virpi kirjoitti...

Juu, anopinkielihän se.... Ja kyllä on muistissa kuinka katseesi porautui siihen LHN:n malliin... Mutta se ei ole juuri edennyt. Pari salaisuuspistelyä on ensin listalla ja toinen niistä melko isokin vielä.... Malttia siis..

Lennu kirjoitti...

Oivoi mitä ihanuuksia täällä taas! Tuo Vautierin malli on niin kaunis, hienosti pistelty ja viimeistelty! Paljon muutakin ihanaa löytyi blogistasi sitten viime näkemän, kivaa postiakin olet saanut. Mukavaa viikonjatkoa!