perjantaina, huhtikuuta 20, 2012

Haaveita, suunnitelmia, hyviä aikomuksia...

Lauantain ristipistotapaamisessa oli juttua Nimuën Pancakes -mallista, ja hyvä, että oli, sillä se toi eilen mieleeni - omasta mielestäni - aika hyvän idean, jota illalla pikkuisen aloittelin:
Saas nähdä, miten otetaan vastaan...
Teen pistelyn lampaanvillanväriselle 16 ct aidalle, koskapa väri sopii mielestäni tähän malliin aika kivasti.

Pistelytapaamisessa Maajo tarjosi itselleen tarpeettomaksi jääneitä pistelylehtiä kiertoon, nappasin pari; kiitos! Viikolla tuli ostettua myös uusi Tildan kevätidea -kirja:
Noista pistelylehdistä löytyi useampikin makuni mukainen malli (vasemmanpuoleisen mm. kannessakin näkyvät - erinomaisen ajankohtainen - April shower ja vauhdikas pariisitarmalli, oikeanpuoleisesta nuo joulutunnelmaiset vintage-lapsukaiset ja nätti kukkamalli). Tilda-kirjassa olisi paljonkin houkuttelevaa, kun vain saisi aikaiseksi, esimerkiksi kimalainen ja penaali-/meikkipussukka.
Aikaansaamista helpottanee (?), että tuli ostettua myös joitakin nättejä Tilda-kamoja:
Heh, jossei niistä saa mitään tehtyä, ovatpahan kivoja katsella ja pyöritellä kumminkin.

Minulle sitten aina käy näin... Lopetin nimittäin Moda-lehden tilauksen, kun en ollut aikapäiviin löytänyt siitä paljoakaan hauskaa neulottavaa. Eikös sitten heti ollutkin tässä uusimmassa numerossa vaikka kuinka monta mallia, jotka tekisi mieli neuloa!
Nämä olisivat kivoja:
Aikaansaamiseni/-saamattomuuteni on tällä viikolla suuntautunut enempi askarteluun, tekeilläolevat käsityöt ovat nyt semmoisia salaisia puuhia, jotka paljastuvat sitten joskus...

7 kommenttia:

Hanne kirjoitti...

Ihanan väriset kirjontalangat.

Uudessa Modassa oli kyllä ihania malleja.
Tildakirjasi on varmasti hieno ja nuo kankaat ovat niin kauniita vaikka vaan katsella.

Mukavaa viikonloppua!

Mouse kirjoitti...

ooo well done on your new model start ... love the Tilda book have got one but not made anything from it yet .. too much other stuff to do ..lol love mouse xxxxx

Virpi kirjoitti...

Sulla on aika samat tykkäämiset ton Modan kanssa ku mullaki. Tosin, mulla ei ole sopivaa lankaa tuohon ihanaan kesäiseen reikäjakkuun ja toisaalta en usko, että näyttäisin kovinkaan edustavalta tuo aivan ihanstuttava kirjava hame päälläni.... Mutta on se kiva kun lehdessä on paljon katseltavaa! Mulla tulee tuo Moda vielä syksyyn, olin kyllä ajatellut minäkin sen lopettaa, samasta syystä kuin sinäkin, mutta kesälehdestä tykkäsin. Se sellainen oranssi toppi houkuttelee kanssa...

Saara kirjoitti...

Alkoi kiinnostaa, että mitähän tuosta aloituksesta tulee... ei ole tuttu malli ennestään.
Tuo CS -lehti on jo aika monta vuotta vanha, ja joka jouluntienoo olen suunnitellut aloittavani tuota ihanaa lapsimallia, mutta aina se on jäänyt pienempien koristemallien jalkoihin. Mutta vielä joku päivä... kyllä me pistelijät ollaan niin kiireisiä :)
Kiva että hiirulaislehti löysi perille!

Taina kirjoitti...

Minäkin lopetin Modan. Vaikka olisi miten kivoja malleja, ei niitä juuri tule tehtyä. Neolomiset on niin jäänyt. Vaan kirjasto on myös hyvä inspiraatioiden lähde. Jatkuvasti tulee sinnekin uusia kirjoja.

Ninnu kirjoitti...

Ihania Tilda-kankaita!
Itsellänikin on orastava neuleinto päällä, kun katselin taas syksyllä ostamiani harmaita alpakkalankoja... Muistaakseni mulle kävi viime keväänä samalla lailla.. Kun valo lisääntyy ja tuo helpotusta ristipistoiluun, minä innostun neulomisesta... :-) Nuo suosikkimallisi näyttävät kaikki kivoilta. Suosikkini on ehkä raitamekko, vaikka ei se itselleni käy. Sinulla se voisi näyttää kivalta.

Lumiruusu kirjoitti...

Onpas jännittävää nähdä mitä pistelystä tulee!
Rp-lehtien kierrätys on ina järkevää ,ei haittaa yhtään vaikka lehdet olisi vanhempiakin..
IIIK-miten ihania Tilda kankaita,oikeaa väriterapiaa ! :)