maanantaina, huhtikuuta 16, 2012

Kiitos satumaisesta vaihdosta!

Tänään on sitten minun vuoroni hihkua satuvaihdon tuottamasta ilosta, ja kiitokset siitä kuuluvat Lumiruusulle; kiitos!
Tiedättekös, joku ihmeellinen kuudes aisti pisti minut jo etukäteen epäilemään, että saisin vaihdon häneltä. Oikeastaan mietin sitä jo ennakkotietoja laittaessani, enkä tosiaankaan osaa sanoa, miksi. Tunne vain vahvistui, kun Lumiruusu kertoi blogissaan, että hänen pöydällään on Beatrix Potter -kirja. (Vaikka siitä aiheestahan moni muukin kuin minä vaihtopistelyä toivoi.)
Joka tapauksessa tuntemukseni piti paikkansa, ja tänään sain postin noutolapun. Olimme isännän kanssa sopineet, että hän tulee tänään kuskaamaan minut kuukausittaiselle laboratorioreissulleni, joten pistin nopsasti isännälle tekstiviestiä, että poikkeapa tullessasi kyläkaupan kautta ja hae paketti! Niinpä sain avata sen ennen verikokeeseen menoa, malttamaton kun olen :D.
Katso, katos, mitä kaikkea satumaisen ihanaa minä sain:

(Klikkaa ihmeessä kuvia suuremmaksi!)
Pistely on mitä suloisin Beatrix Potter -kissanpentutyyny! Ja kylkiäisinä vaikka mitä: käsinmaalattu kisumuki (taiteilija löytyy Kukkatarha-blogista), kivaa luettavaa ja katseltavaa, eli Setä Sinisen uusi vene -satukirja, kukkakeiju- ja Potter-aiheiset 3D-arkit, upea Kilpikonna ja jänis -pistelymalli ja suloinen Beatrix Potter -kortti.
Muki ja pistely ovat räätälöidyt ihan tismalleen pariksi, Tommi-kissoineen ja kukkakuvineen:
Nuo nimilaput, joita Lumiruusu sai taannoin Kirsiltä, ovat kyllä mainioita, ja sopivat niin kauniisti vaihtotöihin - täytyis hommata itsellekin:
Katsotaan kaunista & hauskaa satumalliakin lähempää:

(Huom., löytyypi lempisävyäni vihreää, tekstiä ja sampler-tyyliä :).)
Ja satukirjan upeaa kuvitusta:
Kiitos tuhannesti, kauniisti ja lämpimästi, vielä kerran! Odotan tässä, että lapset tulevat vähitellen koulusta ja pääsevät hekin ihailemaan näitä hienouksia :).

Eilinen Titanicin uhrien muistopäivä vierähtikin minulta loppujenlopuksi tätä pistelyä ommellessa:
Malli on suosikkini The Sampler Girlin suunnittelema. (Malli oli hänen blogissaan jaossa freebienä rajoitetun ajan.) Pistelin työn käsinvärjätylle 24 ct "ewelle" Atalien puuvilla- ja silkkilangoilla (lippu on silkkiä) yhden yli. Ajattelin viimeistellä tämän nukkekotini seinälle, siellä kun on jo Titanicin julistekuva.

Ai niin, ja tämmöinenkin tunnustus taannoin tuli:
Lämpimät kiitokset sinulle, Matleena!

9 kommenttia:

Taina kirjoitti...

Oi mitä ihanuuksia, nuo Beatrix Potterit ovat niiin suloisia♥

Irmeli kirjoitti...

Täällä yritän ottaa kiinni kaikki rästiin jääneet blogikuulumiset ja totta vie, että täältä sinultakin löytyy vaikka jos mitä. Aivan ihastuttavan satuvaihdon olet lähettänyt Kirsille ja tämä saamasi on kyllä yhtä ihana. Edellisen postauksen rasiat ovat myös tosi kauniit.

Kirsi kirjoitti...

Voi kuinka ihastuttava satuvaihto kotiutui sinullekin! Ja tuo vartavasten maalattu muki on ihan huippu! Olen niin iloinen, että sait noin hienon vaihdon, kun itsekin niin hienon teit :)

kissankello kirjoitti...

Kyllä nyt on Beatrix Potteria sitten melkein joka blogissa ja mikäs siinä mahtaviahan ne ovat. Tuo pistely on kyllä komea ja tuo kirja. Mistähän Maija sen on napannut, täytyypäs udella. tuossa kirja-sarjassa on ainakin yksi kirja jossa on paljon riimiä. aikanani lueskelin niitä meidän keskimmäisen pojan kanssa ja hyvinhän hän oppikin sitten riimittelemään.
Tuo kortti on hieno hiiren kenkätalona :)

Saara kirjoitti...

Suloisia juttuja sait sinäkin, Tommi Kissa -koriste ja -muki ovat ihania!
Nuo Beskowin kuvitukset on kyllä kauniita, just hiljattain luettiin kaikki meidän kirjaston Beskowit iltasaduiksi, joten ovat tuoreessa muistissa.
Kiva myös se ed kirjoituksen hame! Mulla on kyllä sellainen ahterikompleksi että valitsen mieluummin vähän peittävämmän mallin. :)

Eila kirjoitti...

Oih ja voi mitä ihanuuksia, tuo tyyny+mukisetti on ihan huippu hieno idea!!!
Ja mikärp-malli, miten Lumiruusu on osannut tuollaisenkin löytää!

Lumiruusu kirjoitti...

Hei Outi !

-mukavaa kun onnistuin ilahduttamaan Sinua !

Olin jo aikaa sitten bongannut tuon Aisopoksen satu-aiheisen
"Kilpikonna ja Jänis" mallin ja ajatellut että se sopisi hyvin sinulle ja miksei minullekin kun oon tälläinen "huono-jalkainen" hitaammin kulkija ...

-tarkoitan ajatusta siitä hitaamminkin pääsee perille eikä kaikki sukkeluuus aina asu jaloissa ;)

Kirjan löysin meidän kirkonkylän pikkuisesta kirjakaupasta olivat laittaneet IHANIA kirjoja 60 % aleen kuten nämä Beskowit ja
"Tiedätkö miten paljon rakastan sinua (??)
sarjan pupu-kirjoja jonka kuvituksesta on se söötti juuri äsken tekemäsi "pitkäkorvapuput" pistely !

Tätä vaihtoa oli NIIN kiva tehdä :) :) :)

Virpi kirjoitti...

Ihanan vaihdon sait!

Mari kirjoitti...

Nyt ei löydy enää ylisanoja siihen, miten upean ja ihanan vaihdon sinäkin sait! Niin kaunis pistely ja Beskowin kirja ja malli ja tuo kuppi, voi miten upea kokonaisuus!

Olikohan tämä ihan parhain vaihto ikinä :)