perjantaina, maaliskuuta 02, 2012

Vuodenaikaihmeitä

Vuodenaikaihmeitä 1., Vaihtuvat vuodenajat -vaihdon Salaisen Ystävän herkullisen ompunvärinen posti:
Ihania vintage-tyylisiä saksia koristaa niin nätti biscornu-saksikoriste, kauniin herkkä pistelyaihe, vihreätä vihreällä. Sinisestä Unikko-kirjekuoresta paljastui myös Isa Vautierin suloinen, kevään tervetulleeksi toivottava pistelymalli, viimeistelyyn raikkaita nauhoja (upeanvärinen tuo sydänkuvioinen - siinä on liloja pisteitäkin!), hauskoja pieniä tekstiiliperhosia, ompunvärinen, ripustettava neulatyyny ja ompunvärisiä servettejä. Nam, mitä kevätvärejä!
Pistelty saksikoriste vielä lähempää:
Suuret kiitokset, sinä Vuodenaikaystävä! Nämä ovat ihan omiaan tuomaan kevään rintaan, ihan täydellinen posti, joka aiheutti jälleen tasajalkahyppelyä ja ilonkiljahduksia - joskin tänään vähän hillitymmin, kun lapset ovat vielä hiihtolomalla. (Yksin kehtaa riehaantua enemmän ;).)
Näitä katsellessa alkaa jo malttamattomasti varrota ensimmäisiä hiirenkorvia...

Vuodenaikaihmeitä 2., HAED:n freebie Foxglove Ball taitaa olla enempi syksynvärinen? On se pikkuisen edistynyt, sekin:
Siipiin tulee paljon Kreinikin kimallelankaa. Pistelty pinta ei ole kovin tasainen - kuten ei koko työssäkään, kun värinvaihtoja on niin tiheään. Mutta hauskaa työ tämä on tehdä! (Vaikka suunnitteilla olevien töiden määrä lisääntyikin taas tänään yhdellä - houkuttelevalla sellaisella ;).)

Vuodenaikaihmeitä 3., maaliskuun ensimmäinen auringonlasku, meidän kotiovelta kuvattuna:
Mukavaa, aktiivista ja aurinkoista viikonloppua!

5 kommenttia:

Ressu kirjoitti...

Ihania juttuja olet saanut!!! JA kaunis auringonlasku :)

Eila kirjoitti...

Ihana keväinen pläjäys:) Kauniit sakset koristeineen!

Virpi kirjoitti...

Todella kuniin keväinen saksikoriste ja kokonaisuudessaan oikein kaunis vaihto.

Kirsi kirjoitti...

Kiva paketti täälläkin :) Minäkin sain mm. nätin taulun jossa oli pupuja! Laitoin sen tuohon meidän eteisen piirongin päälle ja huvitti, että siinä on nyt eläinkokoelma, kun siinä on myös Ressulta kerran SRPY:ssa saamani rasia, jossa on lintuja.
Vaihdoista tuli mieleen, että mun kokoama miljoonalaatikko painaa jo niin paljon, etten varmaan saa sitä joulukuun alussa itse edes postiin vietyä! Onkohan mulla ollut pikkaisen intoa ko. asiaa kohtaan :) !! Mutta tää kotona oleminen ja nettishoppailu vaan on niin vaarallinen yhdistelmä. Mutta seuraavaksi täytyy kyllä keskittyä satuvaihdon työstämiseen.

Lumiruusu kirjoitti...

Nämä kevät-vaihdot ovaat toinen toistaan upeampia,tuo saksikoriste monikertaisine silkkinauhoineen on aivan ihana..

Mahtavasti olet edistynyt
Haed-työn kanssa !