tiistaina, tammikuuta 03, 2012

CJC 2 and 3 - and a Pretty Exchange -packet!

 My second CrazyJanuaryChallenge -project, all stitches done: 
 The Sampler Girl -design, Jane Austen -verse, how else? :) (I chose colours I like.)
And then the third start... I simply had to pick up this one today:
Because of the TV-serie: the first part of the second production period in Finnish TV tonight ;).
Toisen hassutusaloitukseni pistelyosuuden sain siis valmiiksi, kolmatta aloittelen. Ihan "pakko" oli valita Downton Abbey -teksti, koskapa sarjan toinen tuotantokausi alkaa tänään tv:ssä. Epookkien ystävänä se on tietysti katsottava ;).

And now the beautiful SWAP that I got today, from my secret friend (in this SWAP)! So lovely, wintry stitched "window" and beautiful goodies with it. I love them all. Many, many thanks, my friend:
Eli tässä tämä suuri ilonaiheeni tälle päivälle, Vaihtuvat vuodenajat -vaihdon ihana posti:   Vielä salaisena pysyttelevä ystäväni lähetti minulle talviaiheisen vaihto-osuuden, jossa siis kaunis talvimaisema, jonka ideana on ikkuna (ihana ajatus!), ja aivan ihastuttava, iloinen ja luminen malli. Ymmärsinhän oikein, että ihanaisen suunnittelijan Isa Vautierin mallista on kyse?
Oi-oi, ja mahdottoman upeat ihanuudet kylkiäisinäkin: linnunpönttöaiheinen pistelykitti (upeat sävyt langoissa, kangas on niin kaunista ja lumihiutaleripustin: ah!), suloinen lintuaiheinen ripustinkin lisäksi ja kaunis turkoosinsävyinen kynttilälyhty.
Ystäväni kertoi, että vaihto oli hänestä yllättävän vaikea, mutta nämähän ovat niin nappiin, ettei enempää olla voi!
Enpä tosiaan muista, mitä laitoin ennakkotietoihini mieltymyksistäni, mutta samat tykkäämiset pätevät kyllä näihin vuodenaikajuttuihin kuin muihinkin. (Eli samat tykkäämiset, kesät-talvet :).) Ja niihin ehdottomasti kuuluvat mm. linnut, metalliesineet (eli kylkiäiset ovat ihan täydellisiä :D) ja kaikki sinisen sävyt.
Oikein kauniit kiitokset todella ihanasta lähetyksestä!
Tämä nyt todella sulostuttaa mahakipuista päivääni. (Tuskinpa on vatsatauti, koskapa muilla ei ole. Hmm, ei taida laktoosi-intolerantikon massu tykätä jouluisesta suklaan mässytyksestä... Sainpahan taas opetuksen. Muistan tosin hämärästi samansorttisen opetuksen menneiltäkin jouluilta, mutta miten se ehtiikin unohtua vuoden aikana?)

3 kommenttia:

Eila kirjoitti...

Voi, ihana paketti sinullakin, minäkin sain tänään niin mieluisaa postia. Olen ajatellut ihastella kaikkia vaihdon paketteja, siis omaa lähettämääkin;)
Kivat aloitukset sulla Hassutuksessa, tsemmpiä siihen urakkaan:)

Kirsi kirjoitti...

Minäkin mietin, että jos ihastelee vain muiden lähettämiä, niin joku voi laskea - jos haluaa olla salapoliisi - että mitä ei olisi ihastellut, että pitäisikö ihastella kaikkia. Tai sitten kommentoida vain muutama, tai vain yleisesti, että onpa ihania vaihtoja, tai ei kommentoisi ollenkaan. On tässä nyt pulma :) Mutta ihania ovat kaikki jotka olen nähnyt, itsekin tänään saamani mukaan lukien :)

Shelleen kirjoitti...

They all look great.