perjantaina, marraskuuta 04, 2011

Biscornu-vaihto ja "This dear bag..."

EDIT: Sain tänään Yahoo-ryhmän syksy-SWAPin Joanilta:
I got my Fall/Halloween Biscornu SWAP (yahoo-group) from Joan:Many thanks, it's - literally - sweet, with its pearls, beautiful-coloured hand-dyed fabric and everything!
And thanks for extra pieces of lovely hand-dyed aida, too. I'll use them in next January, Crazyjanuary 2012, you know.
Eli suuret kiitokset Joanille makeesta biscornusta, helmineen, kaunisvärisine käsinvärjättyine kankaineen kaikkineen! Ja kiitokset myös söpöistä kylkiäisaidapaloista, joille löytyy varmasti käyttöä tammikuun RistipistoHassutukseen suunnittelemissani pikkutöissä.

Lähetin oman SWAPini jo syyskuussa, mutten ole kuullut sen kohtalosta mitään, peräänkyselyistäni huolimatta. Esittelenpä siis sen tässä saman tien, sillä kyllä sen pitäisi jo perillä olla, jos on perille mennäkseen:
I sent my biscornu-SWAP in September but haven't heard anything about it since. Or about the person, who should have received it, either. So I show it to you, anyway:The main design is freebie from Victoria Sampler.
In the right corner you can see goodies I put with the biscornu.
Eli malli on Victoria Samplerin freebie, ja oikeasta alakulmasta näet jutut, joita laitoin kylkiäisiksi biscornun mukaan.
Toivottavasti ei ole kirjekuori päätynyt meren pohjaan kuitenkaan, vaan on löytänyt perille...

Ninnu yllätti minut viime viikolla nappilaatikolla, joten oli minun vuoroni laittaa ylläripostia :).
Koiraihmisiä kun molemmat olemme, Ninnu tuplasti enemmän kuin minä (kun mulla on vain yksi koira...), pistelin hänelle koirakoristeen The World of Cross Stithing -lehdessä nro 180 olleella mallilla. (Tykkäsin koiran vauhdikkaasta ilmeestä.)
Pitkään on pöydälläni lepäillyt suuresti ihailemani suunnittelijan, The Sampler Girlin, kaunis ja suloinen tekstimalli, "My Dear Scissorkeepe Bag". Nyt pistelin mallin Ninnulle, ja viimeistelin sen saksikoteloksi, kuinkas muuten:
Pistelin tekstin tiheälle pellavalle (cauntista ei aavistustakaan) Atalien Ebene-sävyllä, yhden yli -ristipistoilla. Aika työläs pisteltäväksi, mutta taidanpa silti tehdä joskus itsellekin, tykkään niin tuon tekstin sisällöstä. Se on hauska ja vanhahtava, eli suurinpiirtein kaikkea, mitä kivalta tekstiltä voi odottaa. Minä sitten rakastan noita tekstimalleja :).
Pussukan etupuolelle pistelin kullanvärisen pikku sydämen ja sakset, ja pussukkaan heitin haikarasakset.

12 kommenttia:

Lumiruusu kirjoitti...

Kävin jo ninnun blogissa ihailemassa näitä ihanuuksia!1
Koiran "hymy" muistuttaa eläväsi pikku tessun suloista ja vekkulia ilmettä !
-saksikotelo on niin upea ettei taas sanat riitä...yhden yli pistelyä noin tiheälle kankaalle ja vielä kultalnagalla se sydän ja sakset ,oi,oi !!-
no,se tekee joka osaa ! :) Taitava,taitava Outi!!

Sampler Girlin mallit on niin ihania kaikki
-huomasin että Casa Ceninassa on nyt "Specials" eli alennettuun hintaan tuotteissa useita
Sampler Girl-malleja..tosi tosi houkuttelevia !

Irmeli kirjoitti...

Todella ihanan yllärin lähetit Ninnulle. Koira on hauskan veikeä ja saksikotelo hillityn kaunis. Tiheälle kankaalle ja yhden yli vielä, - jäisi kyllä minultakin pistelemättä.

Katri kirjoitti...

Kylläpä tuo koira onkin kivan näköinen! Ja ihan hirmuisen nätti on tuo saksikotelo :-)

Ja mitä kaikkea muuta tänne onkaan ilmestynyt sitten viime kommentointini! Aivan upeita syysvaihtoja esimerkiksi. Vau mikä kirja! Kertakaikkisen upea vaihto. Tuo ekemäsi flatfold on kaunis, valkoiset erikoispistot ovat hieno tausta värikkäille lehdille!

Ninnu kirjoitti...

Kiitokset vielä! ...ja mukavaa Pyhäinpäivää!

Eila kirjoitti...

Hienoja biscornuja, sinun tekemässäsi taas kauniita erikoispsitoja.
Ninnulla jo ihastelin kivaa postia:)
Hyvää pyhäinpäivää!

Anonyymi kirjoitti...

Jälleen ihquja juttuja vaikka kuinka paljon! ;)
T. Pii s.

Saara kirjoitti...

Kauniita biscornuja molemmat. Toivottavasti tekemäsi on päässyt perille, kyllä olis niin sääli jos tuo olisi hukassa!
Sampler Girl -työ on ihana. :)

Sari kirjoitti...

Ihana ylläri Ninnulle ja tosi kauniita biscornuja molemmat. Hienoa hardangeria.

Virpi kirjoitti...

Oih miten ihania pistelyjä kaikki tyynni. Toivottavasti biscornusi on mennyt perille saajalleen. Ikävää, jos jää vaivaamaan menikö perille vai ei. Luulisi ainakin, että jos ei mennyt niin saisit tietää. Mutta ainahan voi jotain tapahtua, siis saajalle myös, ei pelkälle postipaketille, ettei pysty kertomaan perille tulleesta vaihdosta.

"pappi puikoissa" kirjoitti...

Virpi: Totta, totta, aina voi tapahtua. Tässä vaan on jotain outoa, kun ko. vastaanottaja poisti s-postitietonsa ryhmästä heti, kun lähetin hänen s-postiinsa viestin... (Siis jos olisi sairastunut tms., miksi poistaisi tietojaan...) - Toivotaan, että epäluulostelen suotta...

mdgtjulie kirjoitti...

Very cute Outi. I love both biscornus. I've never made one, but have one that was made for me. They're lovely!!

KristiinaS kirjoitti...

Kivoja pistelyitä taas kaikki.