keskiviikkona, lokakuuta 05, 2011

Samplerini nykyinen vaihe

Yleisön pyynnöstä vilautellaan:Pääsin vihdoin noihin esittäviin osiin - jippii! Odotin kieli pitkällä, koska pääsen pistelemään lehmää ja lypsäjää, ja tänään se tapahtuu, eli varsinainen juhlapäivä on tämä.
Lehmistä tulee aina lapsuus mummolassa mieleen, ovat suosikkieläimiäni (mm. apinoiden ohella...) Kauhiasti tekisi nytkin mieli käydä tilaamassa yksi ihana lehmämalli itselle, mutta taistelen tässä kiusausta vastaan, kun noita malleja on tullut viime aikoina osteltua - hmm - varsin huomattavia määriä.
Samplerin sävyt olen pistellyt ihan ohjeen mukaan lukuunottamatta tuota kangasvalintaa, joka on eri kuin mallissa. Joidenkin lankojen värit ovatkin aika lähellä pohjakankaan sävyä, kuten kollaasissa ylhäällä olevan ruusuköynnöksen ja alinna olevan numerorivin:
Tosin sama ilmiö näkyy mallikuvassakin. Toisaalta nuo hailakat värit siellä täällä lisäävät vanhahtavaa vaikutelmaa, mikä tietysti on tällaisen työn kohdalla paikallaan.
Vaikka tämä työ oli pari kuukautta tauolla tuossa alkusyksystä, tykkään tästä tosi paljon. Tauko johtuukin enemmänkin siitä, että kaikkea kivaa ei ehdi aina tehdä, ja jotkut jäävät sitten hetkeksi sivummalle, esim. vaihtojen tieltä.
Ei tässä lähelläkään valmistumista vielä olla, mutta yli puolivälin kumminkin, kuten mallista näet:(Tuo rivi, jossa on pinkit w ja x, on työn keskikohdassa.) - Hauskin osa on vielä jäljellä!

12 kommenttia:

Irmeli kirjoitti...

Ihana tulee tästäkin pistelytyöstäsi ja hyvin on edistynyt tauosta huolimatta. Kauniit värisävyt työssä.

♥ Sari ♥ kirjoitti...

Tuosta tulee hieno! Ihanan värikäs!

Lumiruusu kirjoitti...

Voi,että,olet pistellyt tätä ihanuutta jo näin paljon!

Sain viime viikolla vasta sen
18 count natural pellava aidan kun sitä oli tullut Violariumiin.

-taidat aloittaa oman samplerini vaikka tammikuun hassutuksessa 2012!!

enkulin käsityöt kirjoitti...

Voi että tulee UPEA

Virpi kirjoitti...

Vautsi, olen noita teidän samplereitä ihaillut. En ole itse vielä yhtäkään mallia koskaan aloittanut, mutta voisinpa hyvinkin tehdä jonkun joskus itsekin. Se on muuten kumma näiden mallien kanssa. Mullakin on tulut tilailtua vaikka mitä, vaikka en edes edellisiä ole saanut valmiiksi. Ja tänään tuli taas uusi Margarethan kuvasto ja niinhän siellä on jälleen ihanaa, jota tekisi niin mieli päästä tekemään... Ole tässä sitten...

Kiva oli myös se sun edellinen kommentti mun blogiin, alkuun jo pelkäsin, että älä nyt vaan kirjota, että joku metsästäjä osu samalle peura-apajalle teidän pyhäkoululaisten kanssa.... Kauriit on tosiaan kauniita ja idyllisiä katsella, täällä meitä niitä juoksentelee aika paljon ja joka talvi täsä lähistöllä on peurakolareita. viime talvena nähtiin kolme eri kertaa peuroja joko ylittämässä tietä tai tien vieressä seisomassa aivan tässä meidän kodin lähellä. Pitää vaan muiostaa ajaa hiljaa ettei pelti kolise omallakin kohdalla joku päivä. Varsinkin nyt kun ne peijakkaat hyppelevät suoraan auton eteen pimeältä pellolta. Lunta jos tulisi niin se auttaisi näkyvyydessä...

Kirsti kirjoitti...

Ai että on kaunista! Kiva että esittelit työtäsi!
Minäkin pääsen kohta taas pingoittamaan virkkaustyötäni. Tällä kertaa lienee helpompaa kun työ on nelikulmainen. Nirkkoja on tässäkin viimeisellä kerroksella. Ei niitä viitsi poiskaan jättää kun ne tekevät työn niin koristeelliseksi.
Jälleen tulee hetki, jolloin pitää/saa etsiä uuden mallin.

Sari kirjoitti...

Onpa kyllä tosi ihana malli. Paljon tekemistä, mutta hyvässä vauhdissa olet!

Villiviini kirjoitti...

Lähdenkin heti laittamaan oman samplerini vaiheet tarjolle! Sinä teet niin ihastuttavan tasaista ja nättiä pistoa, että melkein käy kateeksi. Vain melkein.

Ressu kirjoitti...

oi, tuosta tuleekin vallan kaunis sampleri. Itse kun en noista samplereista niin perusta..vaikka olen matkan varrella muutaman kauniin ohjeen nähnytkin. Mutta sehän noissa samplereissa on myös hyvä puoli, että niistä saa "irroitettua" osia. Kuten tuo lehmä ja lypsäjä.
Itsellä on se Eclipse taas pitkästä aikaa työn alla, n. 1/4 tehty..mutta kun kaikkea muutakin pitäisi tehdä niin tekemiseen tulee pitkiäkin taukoja.

Saara kirjoitti...

Noin pitkällä jo! Tuo on kyllä upea sampleri, haaveilen että josko saisin sen joskus hamassa tulevaisuudessa pisteltyä itsekin. Nuo alaosan maalaisaiheiset pikkukuvat ovat niin kauniita. Ja samplereita on aina kiva pistellä, tulee monta kertaa se valmistumisen ilo! :)

- H - kirjoitti...

Onpa kaunis sampleri!

kissankello kirjoitti...

onpas kaunis malli ja todella kaunista pistelyä. Huh huh ehtisipäs noitakin joskus kokeilemaan. Vois olla kylläkin ettei ne olisikaan enää sitten niin kauniita;)