keskiviikkona, syyskuuta 21, 2011

Syksyn tuntua

Tyttö sai kaveriltaan kortin, jossa toivotettiin hyvää talvea. Ihan ei sentään taida vielä talvi nurkissa paukkua, mutta syksyn tuntu on kyllä vahva. Eilisiltainen tunnelmapala meidän pihasta:
Tämmöisiin kuviin on nyt tyytyminen, sillä viime päivät olen ahkeroinut vaihtojen parissa, eikä niitä vielä passaa näyttää.
Neulepuikoille meni puolestaan musta frillahame (ohje viime Novita-lehdessä). Saas nähdä, tuleeko siitä semmoinen, että kehtaan pitää :D. Semmoista kumminkin kaavailin talven tuiskuissa tarvottavien koiralenkkien pyllynlämmittimeksi.

Ostimme taannoin tytön kanssa uudet syystakit. En edes muista, koska viimeksi olisin ostanut itselleni takkia, varmaan joskus 10 v. sitten! (Joten voit kuvitella, että olen yleensä huippumuodikas.) Eilen isäntä nouti pari pakettia lähikaupasta, ja niissä tuli meille perheen naisväelle (ei Patskulle, mutta muille) vino pino housuja. Kyllä uudet vaatteet kummasti nostattavat mieltä nekin, vaikkeivät tietenkään ole mielennostatuksessa käsityöjuttujen luokkaa ;).

Nyt, kun ei mitään muuta kässykuvaa ole näyttää, näytänpä edes nämä minulle Ristipistoilijoiden blogin arvonnassa jäävät somat emännöintipalkkiot:
Pitäkäähän varpaat kuivina!

5 kommenttia:

enkulin käsityöt kirjoitti...

Upeita emännöintipalkkioita kerrassaan. Noistahan saat vaikka mitä aikaan.

Kirsti kirjoitti...

Kuvasi pihastanne on hieno! Varsinkin kun sen klikkasi suuremmaksi, kaikki näkyi paremmin. Upea valaistus! Etäisyyys metsänreunaan tuli hienosti esille.
Virkkaan ja virkkaan pitsiliinaa, pyöreää ja nyt nelikulmaista, oli tässä työn alla isohko piparkakku-reunainenkin liina. Siinä olikin pingoittaminen! Melkein rasiallinen nuppineuloja kului. Taidan antaa tuotteeni lähetysmyyjäisiin jos menisivät kaupaksi.

Sari kirjoitti...

Aivan ihana kuva teidän pihasta! Hieno emännöintipalkkio. Minä en jotenkin muista käydä siellä ristipistoilijoiden blogissa. Hyvin harvoin vain.

Virpi kirjoitti...

Teillähän on Ihana Piha! Kiitos emoilusta arvonnassa, minä sitten keväämmällä järjestän seuraavan...

"pappi puikoissa" kirjoitti...

Kirsti: Huolellinen pingottaminen saa ihmeitä aikaan, eli kannattaa, mutta on kiharareunaisissa töissä aina melkoinen viimeistely :).