torstaina, syyskuuta 22, 2011

Kiitos Syksy-ystävälle!

Ihanaa, minulla on Syksy-ystävä, joka ei jättänyt minua kärvistelemään epätietoisuudessa, vaan sain vihjeeni jo tänään:Itse tehty syksyinen kirjekuori teki minuun heti vaikutuksen. (Onpas sen kuvassa nätti syksyn-/keltamullankeltainen talo. Melkein kuin meillä, paitsi, että meillä on punamultainen.) Mutta-mutta: vihjekortin (suloinen jyrsijäkuva :)) luettuani ja hauskaa vihjettä sormeiltuani, ei aavistustakaan, mihin tuo vihjaa, eli salaisuus säilyy ihan täydellisesti kuukauden päähän :D.
Vihjeen, joka on siis avaimenperä, muodosta tuli spontaanisti mieleen käsiraudat, ja avaimenperän tekstin "Luovasta Voimasta" lumikola, mutta luulenpa, ettet aio lähettää minulle kumpaakaan?
Ai niin, ja kissapölystä ei hätää, kunhan et kissaa lähetä (tai käytä kissankarvoja tyynyn täytteenä :D.)
Ai kauhistus, kuinka jännää ja kivaa: nyt joutuu jännittämään ja arvailemaan vielä pitkään! Mutta joka tapauksessa kiitos hauskasta vihjeestä, jossa on erinomaisen kannustava viesti.

4 kommenttia:

Maria kirjoitti...

Tämähän on jännittävää!

Saara kirjoitti...

Siis olet ehtinyt päivittää varmaan 10 kertaa sillä aikaa kun podin flunssaa... Aivan ihania vaihtopaketteja, ja todella kauniita noi teidän äiti/tytär-sukat!

Lumiruusu kirjoitti...

Kiva vihje paketti ,tuo teksti on ihanan kannustava ja itsetehty kuori + kortti systeemi kertoo että tähän on käytetty aikaa ja ajatusta..

Eila kirjoitti...

Arvailu on tosi jännää. Minäkin olen miettinyt ja arvuutellut pääni puhki:)