perjantaina, syyskuuta 02, 2011

Onnea, Minna!

Minna viettää synttäreitään, ja minulla oli ilo olla yksi monista hänelle pistelyonnitteluita lähettävistä.
Pistelin matkaan neulavihon:Kanteen pistelin Helga Mandlin mallin, jossa lukee "a needle in a haystack". Sisäpuolen vuorasin ristipistoaiheisella kankaalla, jossa on teksti:Oli muuten jotenkin mahdottoman kinkkistä viimeistellä tuo neulavihko, vaikka sen periaatteessa olisi pitänyt olla ihan yksinkertainen homma. - Mutta eihän sitä passaa kauhalla vaatia, kun on lusikalla annettu, vai mitä? On se ainakin tehty yrityksellä ja suurella sydämellä :D.
Tein matkaan vuodenaikaan - eli sadonkorjuuaikaan - liittyvän onnittelukortin:Ja tässä matkaan lähteneet muut tilpehöörit:
Minna keräilee pelikortteja, mutta kun en tiennyt, mitä hänellä jo on, tyydyin muistamaan harrastusta muuten: paketillisella pelikorttiaiheisia haaraniittejä, piskuisella hertta-riipuksella ja korttiaiheisella viimeistelykankaalla.
Paketissa lisäksi pähkinänruskeaa pellavaa, pari lankadokkaa, maatuskahelmi ja DMC:n minimallivihko.
Lahjaa oli jälleen kerran kiva koota; nyt ovatkin tämän vuoden synttärivaihdot osaltani pulkassa!

Muuten: Sukkasatoa aloitin vasta tänään, tummanruskean, ompunvihreäraitavartisen sukan varren verran. Meneepi - onnistuessaan - tämä pari pojan koulun myyjäisiin/arpajaisiin.
Eilen en millään kerinnyt sukankutimiin. Neuloin nimittäin tytön tunikaa, joka on edelleen keskeneräinen. (Jatkan - tai puran, tilanteen vaatimuksista riippuen - , kunhan prinsessa kotiutuu koulusta, että pääsee sovittamaan).
Pistelyissä on meneillään hys-hys-vaihtohommia. Lisäksi olen tilannut taas vinon pinon pistelykirjallisuutta, josta kerron sopivassa välissä lisää.
Kirjastoautosta kannoin eilen niska vääränä 2 kassillista varaamiani kirjoja, joten lukemistahan nyt piisaa. Kerron niistäkin varmaan tuonnempana.

Ja ulkona sataa vettä kuin saavista - mahtavia kuuroja muutaman taukominuutin välein. Joten lenkille meneminen vaatii nyt luonteenlujuutta, niin emännältä kuin koiraltakin. Parina päivänä olemme kävelleet vesisateessa - emmekä ole tykänneet, kumpikaan. Mutta velvollisuudet on hoidettava :).
Joten vietähän viikonvaihde hauskasesti, säistä riippumatta!

11 kommenttia:

enkulin käsityöt kirjoitti...

OOOH mitä IHANUUKSIA.

Maria kirjoitti...

Oi mikä ihana lahja!!!
Hyvää viikonloppua.

Virpi kirjoitti...

Onpa taas niin ihania tuotoksia täällä =). Hauska tuo blogisi banneri (vai mikä liekään siis tuota nimentaustaa tarkoitan). Nyt vasta hoksin, että olet sen vaihtanut.

"pappi puikoissa" kirjoitti...

Eiks ookin tuossa bannerissa aika kiva tuo sydänpistely? :) (Tein sen isänpäivälahjaksi - muistaakseni - miehelleni pari v. sitten :).) - Ja siinä on myös ainoa (!) itselleni tekemäni Halloween-pistely - vaikka tykkään H-aiheista tosi paljon.
(Ja pistelyiden alla kaaaaauan sitten nypläämäni liina...)

Virpi kirjoitti...

Voi miten ihana synttärilahja Minnalle. Taattua Puikkis-laatua! Hassua kuinka joskus joku viimeistely voi olla yllättävän hankala, vaikka olisikin tehnyt samantyylistä jo aikaisemmin. Tuossa neulavihossa on niin paljon kaikkea pientä, että noiden tekstinauhoje lisääminen oli jo varmaan aika hankalaa....?

Jaana kirjoitti...

Minä vaan ihmettelen Sinun taitavuuttasi, osaamistasi näissä käsitöissä, upeita ovat!!!!

"pappi puikoissa" kirjoitti...

Heh, Virpi: ei siinä ole mitään tekstinauhoja, sisäpuolen teksti on ihan valmiina kankaassa :), ja kannessahan se on pistelty. Joten pitäis olla helppo nakki. Hyvänä päivänä...

Kirsi kirjoitti...

Kiva lahja sinultakin Minnalle! Nuo korttiaiheiset haaraniitit ja kangas oli tosi hieno juttu keräilijälle, varmasti M tykkäsi.

Mari kirjoitti...

Tosi kiva setti Minnalle. Miten ihmeessä aina löydätkään näin kivoja teemajuttuja, nuo haaraniitit on ihan huippujuttu

Kirsti kirjoitti...

Kiva lukea jälleen sinun postaustasi. Aina on jotain uutta valmista, sellaista yksilöllistä kädentuotosta ja - kuten tässä - monipuolisesti koottua lahjapakkausta, ym.
Odotan mielenkiinnolla mitä taas kirjoitat, mutta myös sitä, mitä kaikkea olet lukenut.

Sari kirjoitti...

Hieno neulavihko ja aivan ihanat tilpehöörit. Kiva lahja :)