maanantaina, syyskuuta 19, 2011

Nyt saa kadehtia!

Viime postauksessa olikin jo juttua Marin kanssa käynnissä olevasta vintagevaihdosta - ja tänään minä sain omani!
Reippailimme esikoisen ja Patskun kanssa kyläkaupalle (matkaa passelit 3 km), ja noudimme Marin lähettämän paketin. Kotiinpäin matka taittuikin tosi sukkelaan, kun odotin malttamattomana, että pääsen käärimään paketin auki.

Katsos, eikös sitä tunnekin tyttö itsensä Tuhkimoksi, kun saa käsiinsä tämmöisen laatikon? (Ikkunallisesta kannesta tuli mieleen, tiedäthän: "Kerro, kerro kuvastin...")Meille lapsenmielisillehän tuo käärepaperi on aina ihan suosikkilelu, ja minäkin heti ajattelin, mitä tulevaisuudessa tuossa "oikeasti vintagessa" laatikossa säilyttäisin. Sopisi tosi hyvin esim. pitsinauhoille... Mutta nyt vielä se saa jonkin aika pitää sisällään Marin sinne laittamat vintage-ihanuudet. Minusta on aina mukava pitää jonkin aikaa vaihtopaketti ihan sellaisenaan, että saan avata sen uudestaan ja uudestaan ja levittää eteeni hiplattaviksi kaikki uudet ihanuudet :D.

Minä laitoin Marille toivomukseksi Pariisia, mahdollisesti viktoriaanista vintagea ja ihania tekstejä. Ja kaikkea sain, mitä osasin toivoa, ja ylenpalttisesti. Kuvassa näet koko komeuden: upea decoupage-arkki täynnä vintage-ladyjä, viimeistelykankaita (suuri pala sinistä "Bonjour"-kangasta, roosaruusuinen ja tekstillinen kangas ja kolmantena uskomattoman kaunis halloween-kangas), tyylikäs luonnonvärinen, vintage-kantinen vihko, pikkurasiassa pitsiä ja "Old blue jeans" -sävyn lankaa (tästä taitaa tulla lempisävyni :)) - ja nuo upeat pistelyt!"Chut je brode" -tyynyä saimme ihailla jo kesällä Marin blogissa, ja olin vallan otettu, että minäkin sain nyt semmoisen: mitäpä muuta pistelevä perheenäiti voisi toivoa? Kauniisti verhoiltu pikkurasia on ihan täydellinen ihanine yhden-yli-pistellyine Eiffeleineen:Kiitos kaunis, Mari, tämän laatikon sisältöä sormeillaan vielä tänään (ja huomenna...) kerran jos toisenkin, minä ja pikkuneiti :)! Nyt ei muuta kuin haaveillaan uudesta ihanasta vintage-vaihdosta kevään korvalla ;).
(Onpas kamala lukea tuota tautologista "ihana, ihana"-toistelua, teinityttömäistä tekstiäni :D. Mutta mitenkäs muuten tätä haltioitumistaan ilmaisisi?)

Susamaria muisti minua hyvää mieltä tuovalla tunnustuksella:Oikein lämpimät kiitokset kauniista ruusuista :)!
Tunnustukseen liittyi "tunnustuksia" 5 lempparista. Tässäpä näitä:
Lempiruoka: kaikenlaiset kasvismössöt, -wokit sun muut. Pinaatti, parsa- ja kukkakaali melkein missä vaan muodossa.
Lempimakeiseni: Ah, voisinpa sanoa, etten pidä makeasta! (Kadehdin semmoisia ihmisiä.) Mutta ei: salmiakki on suosikein, mutta mikä vaan sokerinen käy hätätapauksessa...
Lempiluettavani: Dekkarit, mystiikka,... Mutta ennen muuta käsityölehdet ja -kirjat, ristipistolehdet ykkösenä!
Mieluisin tapa tehdä käsitöitä: Kiikkustuolissa TV:tä katsellen.
Lempielokuvani: Italowesternit, ennen muuta Dollaritrilogia. Mystiikka ja dekkarit tälläkin saralla, kuten kirjallisuudessakin.

Tapani mukaan en nyt jatka tätä, kun en osaa valita vain (!) viittä blogia, jolle tunnustusta jakaisin. Ottakaa mukaan, jos tykkäätte, ja vinkatkaa, niin käyn kurkkaamassa, mitä olette vastanneet!

9 kommenttia:

Villiviini kirjoitti...

Upeita! Näitä on tosi kiva kadehtia. Hyvää viikkoa teidän kulmille!

Maria kirjoitti...

Ooh! Myönnän...
Aivan ihana paketti!

Ninnu kirjoitti...

Voi mitä ihanuuksia!!!

Anonyymi kirjoitti...

Tämä Vintage paketti oli ihan mykistävän ihana niin kuin arvata saattoikin :)
Kauniita leike-kuvia,pistelyt huippu hienoja ja kokonaisuus just sun tyylinen..
Ihanaa kun joku muukin avaa saamansa vaihdot moneen kertaan..minäkin käyn uudelleen ja uudelleen hypistelemässä aina saamani paketit :)

Mari kirjoitti...

Ole hyvä :). Ihan paras vaihto meillä, ystävänpäivää odotellessa :). Hieno kuva Sataneuleen rasiasta, se on just sellainen kerrokerro kuvastin laatikko, säilön niissä aarteita itsekin.
Minä käytän välillä ihan holtittomasti ihana sanaa, kaikki on vaan aina niin ihanaa kun kommentoin tai kirjoitan jotain, mutta kun näin on, niin ei voi mitään muutakaan sanaa käyttää :)

Eila kirjoitti...

Olipas teillä hieno vaihto, molempien paketit niin monipuoliset ja kauniit:)

kissankello kirjoitti...

olipas aikamoine ihanuus, mistähän tavallinen taatelin tallaaja voisi tuollaisia löytää :)

Raija/A kirjoitti...

Ihanaa on kaikki...kadehtien katsoo hän!

Sari kirjoitti...

Tosi ihana vaihto teillä oli! Hienot paketit molemmilla.