sunnuntaina, heinäkuuta 31, 2011

Välitilinpäätös

Kun julkaisin KesäYön Hullutuksen loppuraporttini, joku ilmaisi toiveensa, etten sentään lopettaisi käsitöideni esittelyä. Ei hätää, näitä riittää :D.
Teinpä pyhäpäivän ratoksi pientä inventaariota keskeneräisistä kässyistäni.
Pitsihuivi, tunika ja kanavatyö:
Ja sitten nämä ristipistot, niitähän piisaa, tähän sunnuntaiaamun aurinkoon kylpemään:Vaikka itseasiassa tilanne ei ollut niin kauhistuttava kuin etukäteen uumoilin. Keskeneräisiä pistelyitä ei taida olla tässä vaiheessa kuin 16, eli nämä 13 kuvassa olevaa ja 3 vaihtotyötä. Että sitähän voisi aloittaa vaikka muutaman lisääkin vielä ;D.
(EDIT: Öh-öh: Löytyipä tuota yhdestä korista vielä pari keskeneräistä ristipistotyötä lisääkin - mutta siltikään ei olla ihan parissakymmenessä... Ellei vielä joku kori tai pussukka innostu poikimaan jotakin :).)

Samaan syssyyn päätin koota kollaaseiksi tämän vuoden valmistuneitakin teelmyksiä, etten ihan luuserilta näyttäisi. - Vaikka vanha kansa sanookin, että laiska töitänsä luettelee...

Joka tapauksessa, vuoden mittaan on tullut virkattua ja neulottua muutakin kuin noita edellisessä postauksessa julkaisemiani KYH-töitä:- Ja onpa yo. kuvassa mukana viimeisessä ruudussa silkkaa huovutustakin.
(Noita turkooseja huiveja on oikeasti valmistunut 2, eli en ole vahingossa toistanut saman työn kuvaa. Sinänsä on kyllä ihme, että viitsin tehdä 2 työtä samalla mallilla :D.)

Ristipistoja on valmistunut tänä vuonna jonkinverran enemmän, kuvasta saattaa puuttuakin jokunen:
Kivaa, kun arpaonnikin potkaisi, ja sain Sirkkikseltä näin herttaisen taulun:Ihan ehjänä tuli perille, taululaseineen kaikkineen.
Kiitos :).
(Pahoittelen, että kuvaajan käsi heijastuu lasin pinnasta.)

Patsku on kaivanut pihaan monen monituista kuoppaa, viilentääkseen oloaan helteillä. Tässä yksi:

19 kommenttia:

enkulin käsityöt kirjoitti...

Voi että olet saanut aikaan upeita töitä.

Kirsti kirjoitti...

Miten taidokkaita töitä!! Sinulla on valtavasti tuota kädentaitoa! Esimerkiksi neuleet vaativia palmikkokuvioita ja pistelytyöt suuritöisiä ja niissä sointuvat värit.
Hyvä että sinulla riittää aloitettujen ja valmiiden esittelyitä. Niiden katselemiseen en kyllästy!!

Kirsti kirjoitti...

Ai niin, minun piti kommentoida Patskusta. Reppana yrittää etsiä viileempää kohtaa. Onneksi nyt ei ukkosta, ei tarvitse pelätä.

Ninnu kirjoitti...

Ihana Patsku! Olen menettänyt hänelle sydämen näin valokuvien kautta. Vanhat koirat ovat ihan supereita.

Päivikki kirjoitti...

Hienoa nähdä kaikki yhdellä pöydällä. Voit olla reilusti ylpeä tekemistäsi töistä. Lisää vaan kaikkea.

Lumiruusu kirjoitti...

Päivikki sen jo sanoikin eli
Lisää vaan kaikkea!

Niin ihanan värikkäitä ja keskenään erilaisia töitä olet saanut valmiiksi että ihan sydän ja kauneudenkaipuinen mieleni ilahtuu :)

Sun pistelyt on vaan niin upeita että ei voi kun ihailla...

Patskun silmät ja herkät korvat on jotain niin aitoa..voi kun saisin silittää Patskua :)

Ritu kirjoitti...

Olet kyllä niin aikaansaapa ihminen, että ihan ihmetyttää. Ja kaikki työt niin taidokkaita ja kauniita. Kunnioitettava kokoelma ! Siellä ovat nuo tilaustyönikin joukossa, ne olivat saajille ihmeellisen ihanan mieleisiä !

Taina kirjoitti...

No Wau! On siinä tekemistä ollut. Kaikki vielä etupäässä ihan erilaisia käsitöitä ja on laidasta laitaa, hienoa, saat olla ylpeä itsestäsi:)

Villiviini kirjoitti...

Nyt mulla ei enää riitä uusia sanoja, mutta yhdyn edellisiin kehuihin. Patskulle terveisiä!

Saara kirjoitti...

Sinulla on kyllä kädentaidot hallussa! Ihania töitä ja tuntuu ihan uskomattomalta että olet nämä kaikki sekä edellisen postauksen jutut ehtinyt tehdä tänä vuonna... Ihan hurja määrä!

Maria kirjoitti...

Aivan upeaa! Ihania töitä. Olet todella taitava.
Hyvää elokuuta!

Maria kirjoitti...

Aivan upeaa! Ihania töitä. Olet todella taitava.
Hyvää elokuuta!

Mari kirjoitti...

Tätä välitilinpäätöstä oli ilo katsella! Toinen toistaan kauniinpia ja monipuolisempia käsitöitä, ihania.

ellu kirjoitti...

Huh-huh mikä valmistuneiden töiden kavalkaadi.Jo Kyh-esittely pisti sanattomaksi.
Onneksi sää vähän viileni, että Patskunkin olo helpottuu. Oma koiruli vaati tänään n.12km:n kävelylenkin, kun hoksasi sään olevan kelvollinen lenkkeilyyn.

Sari kirjoitti...

Patsku on sitten kovin suloinen!
Minä en uskalla edes alkaa laskemaan keskeneräisiä pistelytöitä, se 20 ei varmaan riittäisi. No onneksi niitä aina välillä jokunen valmistuukin.
Sinä olet taas saanut niin paljon kaunista ja valmista!Neuleita kun katsoo niin meillä on yllättävän paljon saman sävyisiä ellei jopa samoja lankoja lankakopassa :)

Anne kirjoitti...

Ihan koiruli sinulla. =) Ja kamalasti sinä olet kaikenlaista kerinnä tekemään ja niin kaunista. =)

TarjaA kirjoitti...

Totta tosiaan, MUUTAMA käsityö on valmistunut :)

Virpi kirjoitti...

"Laiska töitään luettelee"- aivan loistavia nämä vanhat sanonnat. Tuoptakaan en ollut ennen kuullut! Mutta se piristi päivääni heti aamusta. Aivan valtavasti olet saanut kaikkea aikaan. Paljon on keskeneräisiäkin, mutta kaikki ajallaan. Joskus on kyllä ihan opettavaista kurkata sinne korien ja laatikoiden syövereihin, että itä mahtaakaan löytyä. Olen itse tehnyt pari oikein mukavbaa löytöä.

Sari kirjoitti...

Kyllä olet ollut ahkera ja tehnyt niiiin ihania käsitöitä.