maanantaina, heinäkuuta 25, 2011

Kokonaiskuvaa

Koko viikonlopun pistojen kimpussa ahertaneena, tyytyväisyysharhan vallassa, katselin samplerini nykyistä vaihetta:Mutta kokonaiskuva paljastaa, että aika paljon vielä puuttuu:Mutta hei, eihän tämä olekaan hätäisesti tehtävä työ, vaan nautiskellen, nautiskellen ;).
Kuvasta näet, että - vasenkätisenä - aloitan nämä isot pistelytyöt mieluusti vasemmasta ylänurkasta. Niin ei tarvitse runtata jo pisteltyjä osuuksia hikiseen kouraansa työn aikana. Kehystähän en ristipistotöissä käytä, vapaassa kirjonnassa kylläkin.

KesäYön Hullutus lähenee loppuaan sitä myöten kuin heinäkuukin. En ole pitänyt kiirettä, vielähän tässä on viikko jäljellä. Kaksi hullutustyötä odottaa edelleen loppuunsaattamistaan. Tässä toisen palat viruvat tuulessa, pingotuksen jälkeen kuivumassa:Ja liljat kukkii, iloisena yllätyksenä itsellenikin jo unohtunut, marjatuomipihlajan katveesta noussut pinkki versio:

12 kommenttia:

Sari kirjoitti...

Mielenkiintoista seurata sinun, Villiviinin ja Lumiruusun edistymistä tuossa kauniissa työssä!
Liljat ovat ihanan pinkkejä. Pitsissä väri näyttää lähes samalta punaiselta kuin seiskaveikan marttojen juhlavuoden punaisessa,jota löysin viikonloppuna alekorista.

Hanne kirjoitti...

Kauniita nuo sinun työsi ja todella isotöisiä:)

miutsi kirjoitti...

Voi että ku itelläkin alko taasen sormet syhytä pistelyiden suuntaan. Mutta tämä KYH... Kunhan saa nää ns. pois alta ni ehkä sitte..
Viikko vielä, vaiko enää :o
Kauniin värinen työ sulla myöskin kuivumassa.
Tsemppiä loppuKYHäilyyn :)

Villiviini kirjoitti...

Onpa suloisia liljoja. Omani ovat aika vahvan punaisia, juuri sitä sävyä, joka tuo mieleen liljakukon ja josta en muutenkaan pidä. Hyvä kuitenkin kun kukkivat.
- Nautitaan, nautitaan meilläkin! Minä pistelen parhaillaan tuota kranssia, joka näkyy pikkukuvassasikin. Jännityksellä odotan, tuleeko siitä pyöreä, ovaali vai neliskanttinen. Epäilen viimeksi mainittua.

Maria kirjoitti...

Paljon olet jo tehnyt! Nuo värit ovat kyllä herkullisia. Siitä tulee kaunis.

Mouse kirjoitti...

ooo you've done a lot on the sampler :) it is very pretty and love those lilies :) love mouse xxx

Saara kirjoitti...

Tuo on kyllä niin ihana malli. Ja tuo sinun vaihekuva on houkuttelevan näköinen :) Jos olisi rutosti lisää aikaa niin kyllä tekisi mieli tuota aloittaa...
Minäkään en osaa käyttää ompelukehystä, käärin vaan semmoisen rullan kankaasta jota sitten pidän kädessä.

enkulin käsityöt kirjoitti...

Onpa tuossa pistelemistä, mutta kuten sanot - nautiskellen nautiskellen.

enkulin käsityöt kirjoitti...

Onpa tuossa pistelemistä, mutta kuten sanot - nautiskellen nautiskellen.

Katri kirjoitti...

Minäkin pistelen samalla "tekniikalla", paitsi että oikeakätisenä aloitan oikeasta reunasta, ja pistelen mieluiten oikealta vasemmalle.

Kiva on seurata tämän SAL-työn edistymistä!

Kirsti kirjoitti...

Miten kiva taas lukea ja ihailla tämän blogin antia!
Yritän kovasti ymmärtää mikä on sampleri. Kaunis se on ainakin.

Anonyymi kirjoitti...

Tyttö nukahti yöunille kainalooni ,toisella kädellä surffailen täällä...siis wautsi...että osaa olla ihania pistoja <3 Mietin tuossa,myydäänköhän jossain nettipuodissa jotain valmispakkauksia,malleineen,lankoineen ja silleen...täytyypi googlettaa...himottaa niin mahottomasti pistelyt :D