torstaina, kesäkuuta 30, 2011

Sitä se teettää...

Heinäpouta, nimittäin.
Kesäkuumalla pitää olla rutkasti luettavaa, vai mitä? Kävin selailemassa Hobboksin, Adlibriksen ja BookPlussan sivuja, ja päädyin tilaamaan taas kelpo satsin käsityökirjahyllyntäytettä. Nämä tuhdit ja ideakylläiset pistelyopukset:Ja nämä kolme virkkauskirjaa ynnä tuon oikeanpuolimmaisena olevan historiapläjäyksen kirjonnasta:Näin nopeasti selaten molemmat pistelykirjat ovat kertakaikkisia aarteita, täynnä myös viimeistelyideoita - joista tuppaakin olemaan puutetta. (Vaikka tuskinpa minä pistelyäni vauvan vaippahousun takamukseen raaskisin tällätä, kuten tuossa Made in France -kirjassa ehdotetaan.)
Virkkuukirjoista varsinkin kuvassa vasemmalla oleva ananasmallikirja on kertakaikkisen upea; hauskoja virkattuja pikkujuttuja, joiden lähtökohtana on helposti virkattava ananasmuoto. Tosi kivaa, kun on uutta katseltavaa!
Juu, myös toisten työnteon katseleminen on mielestäni oivallista puuhaa, varsinkin heinäpoudalla. Esim. naapurin heinätöitä on mukava seurata, kunhan ei itse tarvitse sekaantua:(Hmm, mahtoikohan meidän isäntä muistaa ottaa antihistamiinit ennen pellolle menoa - epäilen...)

10 kommenttia:

Taina kirjoitti...

No hups, siinä onkin vähäksi aikaa luettavaa ja suunniteltavaa. Meilläkin on tuota heinähommaa, huomenna paalaus. Minä tosin en osallistu, kuin ruuan laitolla:)

Sari kirjoitti...

Wau!! Kyllä tuolla kirjastolla hetken aikaa pärjää... Kateellinen kuolaaja ;)

Villiviini kirjoitti...

Taidanpa tehdä kirjakauppakierroksen. Ja juu, toisten työnteon kuunteleminenkin on tällä helteellä melkein kuin työtä tekisi. Meillä on raksaukot parhaillaan kolistelemassa katolla.

Maria kirjoitti...

Oi mitä kirjoja! Varsinkin nuo pistelykirjat aina innostaa.
Hyviä heinäpoutia!

Kirsti kirjoitti...

Hienoja kirjoja, minua kiinnostaisi nuo virkkaukseen keskittyneet teokset. Pidän virkkauksesta. Muutossa puolitoista vuotta sitten jouduin panemaan pois virkkauslehtiä, useimmat saksalaisia, nyt niitä jo kaipailen kovasti.

Anneli kirjoitti...

Mielenkiintoisen näköisiä kirjoja... jostain syystä etenkin nuo virkkauskirjat kiinnostaa :))

Katri kirjoitti...

Hmm, pitäisiköhän käydä vilkaisemassa alennusmyyntejä...

Oi, teidän naapurissanne tehdään niitä pieniä paaleja, niitä ei enää usein näe. Niitä muuten kannetaan taas SM-kisoissa viikonvaihteessa, taidan mennä katsomaan :-)

Ninnu kirjoitti...

Oi, mitä ihania kirjoja!

Lumiruusu kirjoitti...

Tosi kiinnostavan näköisiä nuo uudet rp-kirjasi ,ja toisen kannessa vielä ihana ruusu !

Mari kirjoitti...

Kiva katsella kun sinä shoppaat, yhtään ei tee mieli tilata :)
Made in France näyttää tosi herkulliselta.