keskiviikkona, huhtikuuta 20, 2011

Postia ja pistelyä

Sain Herkkuvaihdon postia Mouselta jo eilen, näin hyvissä ajoin ennen postipäivää! Enkä malta millään pitää asiaa omana tietonani, vaan paljastan teille samantien, mitä karkkivärisiä ihanuuksia sain:The stitched cupcake is so sweet you could almost eat it, ribbons, buttons, hand-dyed threads - I love them all! Thank you so much, Mouse!
Nauhoja, nappeja vaikka kuinka paljon, käsinvärjättjä pistelylankoja, ja muffinssi on todellakin ihan syötävän makeen näköinen, nam:Ja kuinkas sattuikaan, on tässä muutakin muffinssipostia kulkenut :). Pistelyviikonloppuna Ikaalisissa ihailin Katrin suloista nallemuffinssivuokaa (Katrin pistelyt muffinssivuokiin näkyvät hänen blogissaan), ja aloin hinkua kanssa samanmoista vuokaa. Katri malttoi lähettää minulle peräti kaksi:
Josta kiitokseksi lähetin pienen tilpehööripostin, johon pistelin mukaan pikkiriikkisen biscornun:Olihan oikeus ja kohtuus, että minäkin pistelen Katrille välillä jotain, kun hän on ehtinyt tehdä minulle pitkin talvea vaikka kuinka monta pistelytyötä!
Innostuin kovasti tämmöisen pikkupistelyn tekemisestä, ja tuumin, että pitäisi tehdä samanmoisia tyynyiksi nukkekotiin - joskus. Kuvitteles, meidän nukkiksessa ei ole vielä mitään pisteltyä! Ideoita kyllä olisi...

Jardin Privén Eiffel-torni on kasvanut viime päivinä tämän verran:Nyt on ensimmäinen dokka Pomme de Pin -lankaa (10 m per dokka) käytetty. Saapa nähdä, riittääkö tähän työhön 2 dokkaa. Se on ihan siinä ja siinä, mutta epäilenpä...

Pääsiäisaika on ihan ovella jo. Se kuuluu mukavasti mm. radio-ohjelmien aiheissa. Odotan jo uutta minikuunnelmasarjaa, Ruusun nimi. Ainakin kirjana ja elokuvana se on ollut suurenmoinen.
Radiota tulee nykyään paljon kuunneltua. Se on niin näppärä kaveri hiljaisina käsityöhetkinä, kun kotona on vain minä ja koira. Ylen 1 on miltei ainoa kanava, jota kuuntelen. Esim. maanantain Isä ja poika on loistava sarja, samoin Johanna Korhosen Valkoista valoa.

5 kommenttia:

Sari kirjoitti...

Oi kuinka ihania vaihtoja teillä taas on ollut. Yardin priven Eiffel-torni näyttää edistyvän hyvää vauhtia ja on nätti.
Täällä myös päivät kuluvat käsitöitä tehden ja radiota kuunnellen, jos joku kuunnelma jää väliin, saa suurimman osan onneksi Areenan kautta kuunneltua. Myös äänikirjat ovat kovassa käytössä. Eläkeläisellä kun ei ole kuin aikaa =)

Katri kirjoitti...

Kiitokset vielä biscornusta, se on tosi nätti! (Ja kiitokset vielä tilpehööripostistakin!)

Olipa mukava sattuma, että sait ihan valmiin muffinsinkin samoihin aikoihin! Sepä on varsin herkullisen näköinen, kuten koko lähetyskin.

Minulta taitaa vielä uupua tuo Eiffel-malli, pitäisiköhän laittaa hankintalistalle ;-) Hyvältä näyttää sinun versiosi!

Irmeli kirjoitti...

Ihastuttava pikku pistely ja mukavaa postia olet saanut. Eiffel pistely näyttää kauniilta ja hienosti se on myös edistynyt.
Hyvää pääsiäistä!

Lumiruusu kirjoitti...

Herkullisen näköinen muffinssi-vaihto!

Katri varman ilahtui kovasti värikkäästä biscornusta,se on tosi nätti.

Ja tuo Eiffel-oh lala !!
Sain tuosta liukuvärjätyllä pistelystäsi idean:

- Aloitin tammikuun 15 työn haasteessa ihanan Marquise au son Jardin-mallin joka tehdään kahdella värillä.
Jos vaihtaisin sittenkin Atalien silkkilankoihin joille malli on suunniteltu...hmmm.

Olen pistellyt vasta hiukan Markiisittren helmaa joten vielä voisin ihan hyvin vaihtaa!?

Irma kirjoitti...

Onpas herkullisen näköinen vaihto! Niin söpönen tuo muffini!
Kaunis pieni pistely ja Eiffel-torni-pistely näyttää myös upealta!

Hyvää pääsiäistä!

heh,onpas harvinaisen hankalan näköinen sanavahvistus, nyt ei lukulasitkaan riitä, eikun nenä kiinni ruutuun jotta saa selvää ;)