torstaina, maaliskuuta 10, 2011

"Tö Pöt"

RistipistoHassutuksessa aloitettu Valerie Pfeiffer -työ nykyisessä vaiheessaan:- Johon sen eilenillalla saatoin. Kylläpäs olenkin tyytyväinen, että vaihdoin alkuperäistyössä käytetyn valkoisen kankaan tähän violettiin käsinvärjättyyn. Tässä ovat värit minun makuuni :).
(Ja tuo otsikkohan tuli "tankeroenglannista". Muinoin Spede-showssa Simo toisteli tuota "the bird" -sanaa tuohon malliin. Jäi mieleen.)
Tein hyrrätiskirätin kahdella värillä, bambuisista langanlopuista:
Ja sepä vain tuntuikin hyrrämalliin sopivan. Taidanpa tehdä toistekin.

Muuten täällä on vietetty harmaanoloista myrskypäivää. Ja sehän pitää viettää kevätsiivouksen merkeissä. Siis mukavan sellaisen, eli käsityövarastojen lajittelupuuhissa. Ovatkin päässeet taas talven pimeinä kuukausina menemään sikin-sokin.
Kuka muka on Hamsteri? :D Tässä malliksi vain ne viimeistelykankaat, jotka ovat akuuttikäyttöä varten jemmattuna askartelunurkkaukseeni:Yläkerran varastohyllyillä lojuvia kankaita en taida viitsiä järjestelläkään (ainakaan vielä), kun sen eteen saa oven kiinni ;).

Kankaiden parista siirryin nappien ja killuttimien lajitteluun. Kirsin ristipistovaihtoblogissa on alkamassa Bling-bling-vaihto. Sen kunniaksi vilautankin bling-bling-nappirasiani sisältöä:
Harakat varmaan tykkäis :D. Ja pikkuneidit. Ja minä :).

8 kommenttia:

Lumiruusu kirjoitti...

Ruusu "tö pöt"-on suloinen ja tauskangas sopii tosiaan paremmin kuin vitivalkoinen.
Minulla on tuo ufona ,siitä on langat hukassa ja inspiraatio myöskin ,syynä juurikin se että paketin harvahko viti-valkoinen aida näyttää niin reikäiseltä ja muutenkin tylsältä.
Minä kyllä toisinaan silmiä lepuuttaakseni pistelen aidallekin mutta koitan silloin valita mallin johon se musta sopii ja jossa ei jää liikaa valkoista ympärille..
pellava-aida taas on ihana kangas,niin viileä ja rouhea käsissä :)

Olen varmaan harakka tai pikku-tyttö nyt ainakin kun sun kimalatelevat napit on niin houkuttelevia minusta .
Bling-bling-vaihto oli kyllä oikein nerokas idea kun yleensä me tehdään hillittyä ja tyylikästä
vaihdoissa..

"pappi puikoissa" kirjoitti...

Samaa mieltä aidasta :). Mutta joskus niitä saa niin nätin värisenä, että on ihan pakko ostaa, niinkuin tämä "tö pötin" kangas nyt.

Amalia kirjoitti...

heino kangasvarasto :) ja tö pöt näyttä hyvälle.

Ritu kirjoitti...

Ihanaa keltaoranssia tässä töpötissä. Sulla on kyllä melkoiset tehtaanvarastot siellä huushollissasi :)

Käsityöperhonen kirjoitti...

Tosi kivannäköinen lintutyö. Heh, hamsterivimmaa on liikkeellä enemmänkin. Mieheni motkotti minulle pari viikkoa sitten liioista tavaroista ja sanoi, että meidän perheessä asuu näköjään joku hamsteri! :D

Oikein kivaa perjantaita ja viikonloppua! :)

enkulin käsityöt kirjoitti...

Ihana tuo pistely ja upea kangasvarasto. Tuo nappilaatikko olisi ihana penkoa - näyttää aarteelta

Niina kirjoitti...

Vitsit kun sais päänsä tunkea kankaiden joukkoon. Oliko haukansilmäni huomaavinaan, että aika lailla oikeassa laidassa on muffinsikangas???

Selma kirjoitti...

Minä pistäisin pääni ja sormeni tuohon sun ihanaan blingbling nappirasiaan. Aivan ihania aarteita :)