keskiviikkona, maaliskuuta 30, 2011

Onnea, Virpi!


Eilen vietti Virpi synttäreitään, ja minulla oli ilo lähettää hänelle ristipisto-Synttäriswapin paketti. Pistelin keväisen koristeen:
Pistely on mukailtu freebiemallista.
Kevään värejä lähti matkaan muutenkin, käsinvärjättyä evenweavea, viimeistelykankaita, vähän lankaa, pitsiä, Tilda-ruusunauhaa, pieni, keväinen pistelymallivihko, erilaisia koristuksia käsitöitä varten ja onnenpossunenäliinoja:
Ja aina, kun jotain lähtee ulos, pitää tietty ostaa tuplasti sisään, ettei varastonarvo pääse laskemaan, eikös vaan ;)? Kevään kunniaksi löysin romanttisen puoleni, ja shoppailin Käsityökorin maalisalesta viimeistelykankaita, vaaleanpunaisia erikoislankoja, koristeita ja ruusuisen lintupistelypakkauksen:- Enkä olisi ollut oma itseni, ellen olisi tarttunut siinä ohessa johonkin hassumpaankin houkutukseen, eli ostin noita pääkallonauhoja myös. Pinkki ja keväänvihreä pääkallonauha ovat niin veikeitä :D.

EDIT: Hee, kesti vähän aikaa, ennen kuin hoksasin, että tuolla Virpille lähetetyllä pistelyllähän voin osallistua Arkkikaupan tämän kuun haasteeseen, onhan siinä lintu :).

12 kommenttia:

Virpi R. kirjoitti...

Vähänkös tuo hätkäytti tuo otsikko, mitäh?!? =D Tosi ihanan pistelyn olet tehnyt. Ihania ostoksia sinulla myös. Minäkin pitkään harkitsin tuota punatulkkukittiä, mutta en sitten raatsinut ostaa.

Virpi R. kirjoitti...

En yhtään ole miettinyt vielä tuon susityön kohtaloa. Pyöreän paspiksen siihen kyllä tartteis, mutta minun vakikehystäjä ei muistaakseni saanut aikaiseksi niitä tai sitten hän ei saanut soikeita - en muista. Mutta en nyt hetkeen taas raaski kehystää yhtään mitään. Jos jotain muuta viimeistelyä keksit niin kerro toki =D.

Virpi kirjoitti...

Kiitokset vielä tätäkin kautta! Aivan ihana paketti ja kaikkea sellaista ihanaa jota en ole ennen kokeillutkaan! Kankaat, langat ja nauhat sointuivat niin hyvin yhteen, että tuli heti hillitön himo päästä niistä jotain pistelemään!

Sari kirjoitti...

Aivan ihana tuo punatulkkukitti! En mene katselemaan alea, en mene... *yrittää puhua itseään ympäri*

Amalia kirjoitti...

Voi miten ihanan lahjan Virpi sai.

Anonyymi kirjoitti...

;-)!!! Ihania oot hankkinut!!
T. Pii.s

Villiviini kirjoitti...

Ihania ostoksia, tuosta synttärinlahjasta nyt puhumattakaan. Sanat eivät riitä kehumiseen. Menisinköhän ittekin kaupoille?

Srinity kirjoitti...

Upean synttäripaketin olet Virpille lähettänyt. :) Ja tottahan sitä pitää korjata varastoon tullut kolo uusilla jutuilla. ;)

Lumiruusu kirjoitti...

Ihailin tuota synttäri-pakettia jo Virpin blogissa.
Sinä se osaat koota kivoja lahjoja.

Ja olet aivan oikeassa,
varaston arvo ei saa päästä laskemaan ja poistuneiden tilalle väh. saman verran tarviketta pitää saada heti ja pian ;)Myönnän minäkin käyneeni Käsityökorin ALE.ssa ja tuota lintu/ruusukittiä ihailin myös,
mutta päädyin kahteen pieneen Lanarten Enkeliin.

Ritu kirjoitti...

Meissä kaikissa naisissa asuu jonkin sortin romantikko :) Tuo pinkki pääkallonauhakin on romanttista !

Virpi kirjoitti...

Kiitos Outi oikein kovasti ihanasta yllätyksestä, joka tuli tänään. Tulin just eilen kipeäksi ja puolet lapsista on oksennustaudissa, että kummasti pupusi piristi olotilaa =D.

Anne S. kirjoitti...

Kertakaikkisen hurrrmaava pikku pistely, ja tildaakin vielä lisukkeena :)...aaah! Kiitos osallistumisesta, onnea arvontaan!