perjantaina, helmikuuta 25, 2011

Pariksi

... viime postauksessa esittelemälleni tyttären lehdykkähuiville toppi samasta langasta:Tämä olikin nopeatekoinen: S-kokoisen topin neulomiseen meni vain pari päivää. Malli on samasta lehdestä (Novita Kesä 2010) kuin lehdykkähuivikin. Pikkuisen muokkailin, eli virkkasin helmaan kerroksen kiinteitä silmukoita ynnä nirkkoreunan (ei mene helma niin helposti kippuraan). Pääntiehen virkkasin ohjeessa ehdotetun rapuvirkkausreunan sijasta nirkkoja myös.
Neulomiseen käytin kolmosen puikkoja, kun halusin pinnasta aika tiiviin.
Langankulutus toppiin - ja Hamsteriblogiin - Novita Bambua 210g.

Ja uskottava se kai on, että Novita Bambua ei sitten enää valmisteta, jos sitä kerran ei kevään värikartassakaan ole. On tästä hamsteriluonteesta siinä tapauksessa jotain hyötyäkin, sillä varastoissani on vielä mustaa ja pinkkiä bambua vaikka neulepuseroiksi asti, ja punaista ja sinistä ainakin rättilangoiksi :).

Tyttö oli tehnyt koulun kässytunnilla ilmeikkään kissan:- On sillä häntäkin, jää vain kuvassa piiloon. Tosi huolellisesti on tyttö ommellut silmät ja suun (nimim. Ylpeä äiti :).)

17 kommenttia:

Lumiruusu kirjoitti...

Voi miten upeaa-tytöllä onkin oikea setti ,toppi ja huivi-
Niin romattisen pitsinen malli ,ihanan naisellista!

Mau,miau-meidän Tytöt lähettää kissamaisia terveisiä ruskealle kissalla jolla on aivan upeat,keltaiset ja mantelinmuotoiset silmät!

Kyllä lasten tekemät käsityökäsityöt on aina Äidille ilo,mahtava kissa!

Jaana kirjoitti...

Todella kaunis sininen setti! Ja mukavan näköinen miuskis-mauskis kissa!

Ritu kirjoitti...

Ihana tuo tytön kisuliini, kuten myös toppikin taas mahtavan värinen. Niin on muuten tulossa tosi mielenkiintoiset vaalit ja samalla mieliohjelmani vaalivalvojaiset. Myös vaalikeskusteluja tykkään seurata. Saapi tosiaan nähdä, mikä on Soinin puolueen todellinen kannatus, jänskää... Mulla kun tuo puolue pikkuisen vaihtelee, mutta tällä kertaa mekin ollaan uketsun kans samaa mieltä luultavasti. Mä nimittäin just äsken päätin, ketä äänestän :) Saattaa tosin vielä vaihtua... Ja nimikirjaimista puheenollen, H.H ois pikkuisen parempi kuin P.H, mutta se väri ei mua muuten mitenkään miellytä. Paitsi A.S heidän puolueestaan on kyllä vakuuttava asiantuntemuksessaan. Muttei vedä vertoja miespuoliselle A.S:lle :):):) M.K on paras, vaikka puolue väärä ja J.K myös aika hyvä !!! Moikka, terv. RLL

Anne S. kirjoitti...

Oijee, kertakaikkisen ihana toppi malliltaan ja väriltään. Sininen uppoaa meikäläiseen aina :) Kiva kun osallistuit, onnea arvontaan!

Anne S. taas kirjoitti...

....ja unohdin kisusta mainita, että IHANAIHANA, lasten käsityöt ovat niiiiiiiiin parhaita!

Ritu kirjoitti...

Kuules, tällainen politikointi on KIVAA !!! En minäkään muuten äänestä J.K:n puoluetta, vaan yleensä olen äänestänyt P.R:n puoluetta, mutta nyt ehkä en... Mutta mielipiteiltäni olen lähimpänä P.R:ää, mitä sinä et voi taas ollenkaan ymmärtää...:) P.A ja E.T ovat kyllä älykkäitä, mutta en millään voisi heitäkään ajatella.... Sieltä suunnalta on ehdottomasti paras vanha kunnon jörökki P.L ;););)

Pirkko Poliitikko kirjoitti...

Niin, ja Kepusta ehdottomasti aivan ihanista ihanin on S.K !!! Hätätilassa Jukka Puotila voisi tuurata...

Ritu kirjoitti...

Huomenta täältä politiikan toimituksesta :) Minä nyt ihan innostuin tuosta nimikirjainpolitikoinnista niin paljon, ettei loppua näy. Jos sulla on laajentuma, niin mulla taitaa olla ahtauma, mutta yhtään en näistä periaatteista laajenna. Kunnioitan tietysti jokaisen omia laajentumia ja ylipäätään arvostan sitä, että ihmiset ajattelevat asioita ja on mielipiteitä. Minusta vaan tämä maailma on mennyt väärällä tavalla "suvaitsevaiseksi" ja yhä hullummaksi menee... Mä oon melkein joka asiasta P:R:n kanssa samaa mieltä, siis melkein. B.K taas on mun mielestyä yksi eduskunnan parhaista puhujista, niin myö eri lailla asiat nähhään ja kuullaan :) Tuli tässä mieleen, että voisivat pyytää MEITÄ noihin TV:n vaalikeskusteluihin, tulis vähän erilaista näkökulmaa. Onneks kortteilu ja kästyöt on puoluepoliittisesti vapaata vyöhykettä. Hauskaa lauantaita vaan sinne pieneen mukavaan pitäjään !

Virpi kirjoitti...

Onpa ihana setti tyttärelle! Minäkin tuosta langasta tykkään ja kuinka ollakaan, sitä on minullakin varastoissa melkoinen määrä. Ajattelin siitä jotain ensi kesänä saada aikaan. Aika nopsaan neuloit kuitenkin tuon topin, onhan se kuitenkin ohutta lankaa. Kiva kun pöksyille on ollut käyttöä! Niin ja tuo tyttäresi kissa on hieno, todella siististi tehty.

Ritu kirjoitti...

Mukava sattumus ? Sinulla on taito herättää ihmisen uteliaisuus :) Priorisointiahan tää elämä on monessakin mielessä. Mä en vois ikinä äänestää sellaista ihmistä, olkoonkin kuinka pätevä tahansa, jolla ei ois ees jonkin sorttisia kristillisiä arvoja.

Käsityöperhonen kirjoitti...

Todella hieno toppi, sopii hyvin huivin kanssa. Langan väri sopii niinikään näihin töihin hyvin. :)

Lumituulia kirjoitti...

Kauniit neuleet olet tehnyt. Itse en juurikaan noita kuvioneuleita olet tehnyt, muutamaa palmikkoneuletta lukuuottamatta. Ja tyttäresi kissa on kaunis ja huolella tehty.

enkulin käsityöt kirjoitti...

Voi mikä ihanuus. Tyttösi on todella taitava. Kissa on upea

Irma kirjoitti...

Kyllä sinä oot sitten aikaansaapa! Upeita neuleita tässä ja aiemmissa postauksissa se huivi ja bolerot. Pitemmälle en malttanut kelata kun alko jo päätä huimaamaan ;)
Tytön tekemä kissakin on niin ihana!

intsu kirjoitti...

kaunis,kaunis,ihastuttava tämä toppikin. Niin liikuttavan suloinen se tytön tekemä kissa:)

MariJ kirjoitti...

Kaunis setti! :) Minäkin tuosta setistä haaveilin, vaan haaveeksi nyt jääneekin, jollei sitten satu jostain lankakaupan peräkomerosta Bambua vielä löytymään (postikulujen vuoksi ei viitsisi alkaa tilailemaan esim. Tapiolta). Toisaalta itse en oikein ole tykännyt Bambua neuloa, minun käsissäni se taipuu kauniimmin virkkuukoukulla. :)

Anneli kirjoitti...

Kaunis sininen asusteyhdistelmä :)