perjantaina, tammikuuta 07, 2011

Lumisena päivänä

... luminen aloitus, Barbara Anan ilmaismalli taas, Cold Hands, Warm Heart:
- Ja ihan omilla väreillä. No, joulunpunainen, musta ja valkoinen taitavat olla numerolleen oikeaa sävyä. Muuten omasta päästä ja vanhoista varastoista.
Kun en yhdenylipistelyä vielä Hassutukseen ollut aloittanut, niin teen tämän nyt sillä. Aikaaviepää, mutta tulos on kyllä hyvännäköistä piperrystä.
Eilen otin ristipistomaratonrupeaman eilisen aloituksen, toisen Barbara Ana -mallin parissa:Ennakoin pääseväni pitemmällekin, mutta jouduin purkuhommiin pariinkin otteeseen. Tuli vissiin tapitettua turhan tarkkaan noita telkkarin rikossarjoja (eilen alkoi Detroit 1-8-7 ja Komisario Beckin tuli) - pistot menivät sitten vähän minne sattuu.
Ja nuo sarjathan tulivat vasta myöhäisillassa, joten maratonini ajoittui siis eilen sinne.

Meidän joulukuusi keksii temppuja, kai siksi, ettei sitä ulkoistettaisi. Se tuoksuu tosi ihanasti, ihan kuin syreeniltä tai hyasintilta, ja kukkii:Synttäripakettien lähettäjille tiedoksi: ei hätää! Avaan jo tulleet sunnuntaina ja jaksan ihan hyvin odottaa niitä jäljelläolevia ensi viikkoon. Riittääpähän jännitystä useammalle päivälle :D.

8 kommenttia:

Niina kirjoitti...

Ihania nämä Barbara Anan mallit, olen kyllä jo ihan myyty! Kunhan saadaan tulostin kuntoon, niin minä kyllä näytän...

MariJ kirjoitti...

Kivoja malleja taas! :) Sulla on sitten synttärit samana päivänä kuin mun äitillä. Ja huomenna on meidän kuopuksella, on syntynyt samana päivänä kuin Elvis. ;) Onnea sinulle jo etukäteen, jos en muista sunnuntaina onnitella!

Lumiruusu kirjoitti...

Lisää noita ihan värikkäitä malleja löytyikin täältä!

Sain ihan oikeasti sulta näistä Barbara A.n malleista inspiraation vaihtaa tän päiväisen
Sampler Girl-mallin värejä raikkaampiin,joten kiitos Sinulle!! :)

Marja kirjoitti...

Ihana malli! Ja toinenkin on edistynyt hurjasti. Lunta tosiaan riittää :)

Lennu kirjoitti...

Oi miten ihania värejä tässäkin, kevättä kohti mennessä alkaa vissiin kaivata värejä, näyttävät niin herkullisilta!

Päivikki kirjoitti...

Kiva seurata blogiasi. Aina jotain tapahtuu. Minä vain ihailen pistelyitä, ehkä huomenna aloitan itsekin. Hyvää alkanutta vuotta.

Srinity kirjoitti...

Näyttää tosi upealta pisteltynä yhden yli. Kivat värivalinnat sinulla tähän ja torstaiseen noitaan. Pirteitä kevätpakkasen värejä noidassa varsinkin. :)

Virpi kirjoitti...

Sulla on häkellyttävät varastot kivoja ilmaismalleja. Minäkin laitan muuten talteen kaikki sen pituiset langanpätkät, joista vielä voi jotain pistellä. Pieniin koristeisiin menee yllättävän vähän lankaa ja saa juuri noita ekonomisia juttuja tehtyä. Ja onhan se ekologistakin... Vai että potkaisi hopo autoa... Joutuukohan hepan omistaja korvaamaan tuon lommon? Monilla on kait vakuutukset tuollaisten juttujen varalle.