lauantaina, tammikuuta 01, 2011

Hassuttelu aloitettu!

Malttamattomana aloitin RistipistoHassuttelun viime yönä heti puolenyön jälkeen ja jatkoin 1,5 tuntia. Sitten alkoi uni painaa, ei voinut mitään, ja jatkaminen täytyi jättää päivänäölle.
Aloitin tapani mukaan mahdollisimman "epämediaseksikkäästi", eli suht' salaisena pidettävällä työllä, josta kuitenkin, reilun pelin hengessä, vilautan jotain, niin näkyy, että aloitettu on. Malli on tuosta keskimmäisenä näkyvästä kirjasta:- Joka onkin varsinainen runsaudensarvi! Tuon oikean alakulman velhon ainakin haaveilen vielä hassutelevani tässä tulevan 14 päivän aikana.

Tulevan vuoden aikana on varmistunut tarve jo 9:lle "uusiin koteihin" matkaavalle ristipistotyölle, joten joku niistä oli ihan pakko ottaa hassutteluohjelmaankin. Huomenna lupaan aloittaa jotain, jonka voi räväyttää kokonaan julki :).

5 kommenttia:

Lumiruusu kirjoitti...

Tuo kirja on varamsti hyvä kun malleja löytyy joka vuodenajalle ja ihan eri tyylisiäkin..
oon tuota selannutkin.

Pitkä Joulu-r.p projektien kausi on hetkeksi takana ja ihan erilaiset kuin mun joulu-värit on on taas vaihteeksi kivoja pistellä.
15 työn listallani on silti jotain jouluistakin että voin jatkaa työtä taas kun on aika tuumata Joulua...

MariJ kirjoitti...

Höh, epistä kun et näytä sitä työtä! ;) Ei tää oo mikään "salahassutus"-projekti! :D No, ehkäpä näemme sen aikanaan, tämän vuoden kuluessa kuitenkin. Hyvää tätä vuotta sinulle ja hauskaa hassuttelua! :)

Niina kirjoitti...

Kirjat ovat kyllä oikea aarreaitta etsivälle. Sen takia minäkin niitä ostelen...Nyt kyllä yritän urheasti tehdä valmiita pakkauksia ja LHN/CCN malleja pois hassutuksen muodossa...

Lennu kirjoitti...

Hauskaa hassutusta! Reipas olet ollut kun jaksoit valvoa, minä suosiolla aloitin vasta aamulla :) Ihana tämä hassutus!!

Hanne kirjoitti...

Ihana blogi sinulla, ankorteista tänne tulin. Tulen mielelläni toistekin.
Oikein mukavaa alkanutta vuotta!