perjantaina, joulukuuta 31, 2010

Riemullista Uutta Vuotta!

Eilen kiikutti vielä posteljooni yhden vaihdon perille. Marelon vaihtoblogin syksyvaihdossa minulle lähetti toinen toistaan kauniimpia posteja Pia. Eilisestä kuoresta paljastuivat nämä:Pia oli pistellyt kertakaikkisen kauniin panda-aiheisen kirjanmerkin. (Klikkaa kuvaa, näet kunnolla!) Varsinainen sydäntenmurskaaja tämä panda (pääsee sängynvieruskirjan väliin.)
Teemaan loistavasti sopien mukana oli "Ajatus"-kuosisella kannella varustettu muistivihko.
Lisäksi kuoresta löytyi pala tuota maailman kauneinta pyykkinarukangasta, joka tuo minulle mieleen Peppi Pitkätossun Huvikummun (tai Viirun ja Pesosen maailman, johon olen myös syvästi ihastunut). Juuri tuollaisten poutapäivätunnelmien takia taidan pyykkinaruteemoja rakastaa :). Ja sokerina pohjalla oli herkkä kortti, kuinkas muuten kuin pyykkinarukuosilla! Mukana oli myös kirje, mikä oli oikein kivaa, koska Pialla ei ole blogia, joten oli mukavaa saada hänestä hiukan "henkilötietoja" näin kirjeen välityksellä.
Kiitos, Pia, hauskoista ja huolella suunnitelluista posteista!

Eilisen muistin osallistua torstaiseen ristipistomaratoneeraukseenkin. Tässä tulos, vasemmalla lähtö, oikealla "päätepiste":Tänään kävin optikolla (ajokortin takia vaadittava 45-vuotisnäöntarkistus).
Ajokorttia varten todistus tuli kyllä ongelmitta, mutta vasemman silmän (miinusmerkkinen) näkö oli huonontunut aikamoisen hyppäyksen, ja hajataittoisuuskin oli lisääntynyt roimasti. Optikko suositteli silmälääkärille menoa ennen uusien lasien määräystä. Nyt hiukan pelottaa, mikä vasenta silmää mahtaa rassata... Parin viikon päästä se selvinnee. Siihen mennessä täytyy vain ajatella, että kun olen näin mukavasti nähnyt tähänkin asti pistellä, lukea telkkarin tekstiä kaukaakin jne., niin ehkä "se on vain jotain".

Joka tapauksessa: Riemukasta Uutta Vuotta itse kullekin - ja hauskaa RistipistoHassuttelua huomisesta alkaen! (Sitten onkin "pakko" aloittaa uusi työ joka päivä aina 15 päivän ajan, joten onpa jännä nähdä, millainen saldo tulee parissa viikossa saavutettua.)

4 kommenttia:

Matleena kirjoitti...

Riemullista Uutta Vuotta sinullekin ja perheellesi!

Onpa muuten tulossa kivan näköinen lumiukko! :)

enkulin käsityöt kirjoitti...

Toivotan Sinulle Onnellista Uutta vúotta ja KIItos Blogistasi, joka antaa voimia.

Mari kirjoitti...

Hyvää uutta vuotta! Pistellään ja vaihdellaan tänäkin vuonna :).

Ihanan vaihdon sait vuoden loppuun. Pyykkinarut on niin kivoja, paljon olet saanut kaikkea siihen liittyvää tänä vuonna.

intsu kirjoitti...

Kivaa postia olet saanut ja hurmaava pistely näyttäis olevan tulossa. Onnekasta Uutta Vuotta Sinulle!