tiistaina, tammikuuta 04, 2011

4. päivän...

... Hassutus-aloitus on nojatuolimatkailua, Pikku pariisitar:Tätä mallia olisikin hauska myöhemmin kokeilla vaikka minkä värisenä...

Tänään alkoi taas Tapulipiirikin, joten sukankutomiselle täytyy antaa vähän aikaa myös. Kunhan ristipistoilta malttaisi :).

7 kommenttia:

MariJ kirjoitti...

Jos en ihan väärässä ole, niin taidat olla ainakin kolmas, joka on just tuon mallin laittanut alulle tässä hassutuksen aikana. :) En toki kaikkia hassutusblogeja seuraakaan, suomalaisista varmaankin suurinta osaa, mutta ulkolaisista en tiedä tuon taivaallista.

Kävi minullakin muuten eilen tuossa mielessäni, että mitä jos ei ehdikään ikinä tekemään niitä ihania malleja, kun tekee aina ensin niitä "pois alta" -juttuja. Mutta ehkäpä siinä vaiheessa ei ole enää niin merkitystä, ja jääpä jälkipolville sitten ihmeteltävää, että miksiköhän se on näin paljon näitä kaappiinsa haalinut eikä ole ikinä saanut tehtyä. ;)

Virpi kirjoitti...

Kiitos tosta freebie-linkistä. Kiva malli, sen teen joskus itsekin. Kivoja noi tirpat kasn. Toivotavasti värikartta löytyy! Hevosii ei tartte pelätä. Ei ne päälle tule ja laumana ne tosiaan pysyy, laumaeläimiä kun ovat niin tuntevat olonsa turvallisemmaksi laumassa. Jos saat sen "johtajaksi" valitun vaan talutukseen niin loput seurailee tod. näk aika kiltisti perässä....

Lumiruusu kirjoitti...

Oh la la,Pariisin kevät,korkeat korot ja Eiffel-tornikin taustalla!

Kiitos kannustuksesta havupuu-mallin suhteen,sun omasta tuli tosi hieno!!

Meilläkin alkaa taas Lähetyspiiri,joka kokontuu tämän kylän taloissa joka toinen viikko.
En loppusyksynä päässytkään mukaan nyt odotan piiriäjo innolla.
Ja kyllä,otan kokoontumisiin r.p.työni mukaan,mukana on muitakin pistelijöitä :)

Irmeli kirjoitti...

No, niin, hyvällä alulla:). Tuota mallia oli kyllä kiva pistellä, uskon, että viihdyt sen parissa.

Srinity kirjoitti...

Kiva malli. Hauska seurata näiden etenemistä. :)

Niina kirjoitti...

Ihanan "kepeä" malli! Tuota on tosiaan jo useampi aloittanut, kiva nähdä miten erinäköisiä valmiista töistä voi tulla!

Lennu kirjoitti...

Oi sinäkin tosiaan aloitit tämän :) Aiotko tehdä ihan mallin mukaan? Minä varmaan jotain jätän pois, ainakin nuo pinkit vaihdan, kun en oikein ole pinkki ihminen :) Kenkien tilalle taidan myös laittaa jotain muuta, vaikka croissantteja, hehheh :D No ehkei sentään kuitenkaan niitä.

Puusta tuli tosi nätti koriste, niitä erikoispistoja siinä on jotenkin hurjan mukava tehdä!