lauantaina, joulukuuta 18, 2010

Huomenna jo 4. adventti

Päivän pipariluukku:Käytiin ostamassa joulukukat itselle ja mummuille. Kun kerran sain valita, ostin itselle koko korillisen:Siinä on joulutähti, tulilatva, atsalea, kaksi hyasintteja, koristeoksia ja palloja - kaikki kukat valkoisia. Roskaavan vähän tuntuu, täytyy laittaa teräsvati alle, ettei tarvitse olla koko ajan multaa ropsimassa :).
Kukka-asetelman tausta on vielä varsin proosallisen näköinen, mutta siistiytynee (ehkä) jouluksi. Vielä kun ovat pikkiriikkisen lahjat teonalla, eli ihan kaikkea en voi vielä siivota lempparipaikkani (kiikkustuolin) ympäristöstä.

3 kommenttia:

Lumiruusu kirjoitti...

Joulukukkien ostaminen on yksi vuoden mukavimmista jutuista,tosi tyylikäs tuo kukka-asetelma.
Minäkin tykkään valkoisista joulutähdistä ja muistakin valkoisista joulukukista.
Usein on pöydällä punaista kaitaliinaa tms. niin valk.kukat sopii hyvin siiihen.
Ja tietty toisinpäinkin,
valkoinen pöytäliina ja punainen joulutähti on perinteinen yhdistelmä..

Purnau kirjoitti...

Rupesi itsenkin tekemään mieli kukkasia pöytään! Ehkäpä pyörähdän Ikeassa, sieltä kun saa halvalla mm. hyasintteja. Tuo SLS:n joulukalenteri on kyllä paras! Se ilahduttaa minuakin joka aamu!

Virpi kirjoitti...

Ihana joulukukka! Minäkin rakastan noita kauniita joulutähtiä, punainen on lempivärini. Asetelamt on todella kauniita ja sellaisen meinaan kotiin ostaa nyt kun olemme kotosalla pitkästä aikaa. Ja hauska luukku kalenterista. Meillä on piparipurkista otettu jo niin monta kertaa vain se yksi maistiainen, että jouduin leipomaan uuden satsin...