sunnuntaina, joulukuuta 26, 2010

Lahjoja ja jouluvaihtoja

Lahjat on jaettu ja jouluruuat miltei syöty, joten johan se joulurauhakin on ehtinyt pirttiin laskeutua.
Tänä vuonna meillä onkin tosi kuusikummajainen, 3-latvainen yksilö:Vähän joululahjojen esillepanoa sitten.
Marilta näin ihana glögimukipistely ja kivat sydän-/enkeliaskartelut:
Ritulta savolaishuumoria, kuinkas muuten:Koukussa Kortteihin -yhteisössä oli askarteluvaihto, jossa piti laittaa 15 euron arvoinen askartelulahja parille. Lahjan sai avata vasta jouluaattona, ja katsopas, mitä sain pariltani Heliltä:
Kerroin ennakkotiedoissa ihastuneeni ompeluaiheisiin juttuihin, ja niitä tulikin roppakaupalla, samoin kuin kestotykkäämiskohteita, pitsiä, itämaisia aiheita, siivekkäitä... Upea vaihto, kiitos, Heli!
Minä laitoin Helin suuntaan sekalaisen paketin, painottaen lähinnä niitteihin, koskapa ne olivat toivomuslistalla:Hannalta sain näin herttaisen askarteluvaihtopaketin:Ihan tuli tippa linssiin tuosta "Pyykkitupa"-kyltistä; oli niin herttainen ja minulle sopiva!
(Minun lähetykseni Hannalle täällä.)

Meidän pikkuneiti (10 v.) neuloi minulle huivin/hartialämmittimen:
Aivan ihastuttava; lämmittää sekä psyykkisesti että fyysisesti. (Kalenteri anopilta, mutta kun sopii väriin, laitoin samaan kuvaan.)

Tänä vuonna kasasimme pikkuneidin kanssa lahjapaketit kuusen juurelle jo ennen kirkkoonlähtöä. Sanoimme sitten tuolle perheemme viralliselle joulupukille, että tänä vuonna pärjäämme ilman pukkiakin.
Jouluaterian jälkeen pukki halusi kuitenkin ehdottomasti vetäistä punaisen nutun päälleen ja vetäisi sängyn alta kaksi yllätyspakettia:Todella herttaista. En ollut osannut kuvitellakaan, että toivomukseni oli näin hyvin kuultu! Annoin taannoin levysoittimeni esikoiselle hänen oman, hajonneen soittimensa tilalle. Tulin silloin maininneeksi, että olisi kyllä mukava kuunnella itsekin joskus levyjä askartelunurkassa puuhastellessa.
Kun kävimme kauppakeskuskessa aatonaatonaattona, kävin aikani kuluksi - isännän varrotessa pizzatilaustamme - ihailemassa kädentaitajan myyntipöytää. Haikailin pellavaisen kaitaliinan perään, mutten malttanut silloin ostaa.
Nämä sitten olivat pukin yllätyspaketeissa:Olikin todella hyvä mieli näistäkin :).
Kiitos kaikille meitä jouluna muistaneille. Kiitos kivoille naapureille, jotka kiikutitte meille aattoyllätyksiä, ja kiitos jokaiselle meitä kortilla muistaneille; kaikki joulukortit arkistoidaan :).

Ai niin, aaton ja eilisen kalenteriluukuthan ovat vielä esittelemättä (klikkaa kuvia isommaksi, jos teksti on liian pientä) :Ja vielä koko kalenteri:Täytyypä muistaa tilata ensi vuodenkin adventtikalenteri Suomen Lähetysseuralta; muista sinäkin :)!

7 kommenttia:

Liisa kirjoitti...

Onhan jännä kuusi! en ole ennen 3-latvaista nähnytkään:)

Kivoja lahjoja ja vaihtoja myös olet saanut.

Mukavaa tapanin jatkoa!

Lumiruusu kirjoitti...

Hienon pyöreän mallinenkin tuo teidän 3 latvainen kuusi,joskus meillä oli kuusessa 2 latvaa mutta kyllä tuo vielä hauskempi malli :)

Kauniit joulukoristeet Marilta ,samoin pistely,kivoja myös muut saamasi vaihdot.

Yllätyslahjat on parhaita varsinkin selliset joita on salaa toivonut,minä sain vihdoin uuden kännykän ,entinen olikin joku muinaismuisto..

SLS-joulukalenterisi toi oikeaa joulumieltä monille!!

Katri kirjoitti...

Ihan aluksi, kiitokset joulukalenterin jakamisesta, on ollut tosi mukavaa käydä kurkkimassa täällä päivittäin mitä luukuista on tullut!

Oikein mukava vaikuttaa joulusi olleen, ihania lahjoja. Tuo kuusenne on erittäin kaunis, ja erikoinenkin kolmine latvoineen :-)

Ninnu kirjoitti...

Ihania joulutunnelmia. Kiitos ihastuttavasta ja tyylikkäästä joulukortista!

Saila kirjoitti...

Kiitos kauniista kommentistasi blogissani <3 Mukavaa, että joulukorttini ilahdutti :) Onnellista tulevaa vuotta ja askartelemisiin!

Virpi kirjoitti...

Oletko sinäkin tulossa pistelyviikonloppuun? Kiva, kiva, kiva =) Onpa mukava nähdä. Siellä on varmaan aikas mukava otos Suomen pistelijöistä, jos noinkin monta tulee kuin tuo 20. En kyllä ikikuuna päivänä uskonut pääseväni tuonne, mutta jolupukki osaa näemmä yllättää =)

Anonyymi kirjoitti...

Joulukalenterisi on ollut aivan ihana, joka päivä on tullut piipahdettua lukemassa luukkuja. En ole ennen noin kivaan, "aikuisempaan", kalenteriin törmännytkään.
Olen silloin tällöin käynyt ihailemassa täällä käsitöitäsi ja olen tykästynyt tyyliisi. Omaa blogia mulla ei oo mutta jonkin verran teen ristipistoja.

Oikein iloista ja onnellista uutta vuotta sinulle!