keskiviikkona, marraskuuta 24, 2010

Urakat

Yksi urakka tuli valmiiksi, tilaussukkia:2 paria lastensukkia, kokoa 30 (Hot Socks Spectra, kuitukoostumus prikulleen sama kuin Nallessa, mutta tuntuma ohut ja pörröinen) ja 2 paria koon 42 miestensukkia (Jussia ja 7 veljestä).
Kuulemmas HS Spectra -langasta oli kauppias sanonut, että siitä ei saa kahta samanlaista sukkaa etsimälläkään, mutta niin vain tuli tuosta toisesta parista ihan vahingossa lähes samanlaiset. Toinen onkin villimpi versio.

Ja sitten se toinen urakointi, jonka parissa olen tämän aamun paiskinut töitä, ja illalla jatketaan, eli joulukortit. Joskushan nekin täytyy tehdä, ja oikea aika taitaa olla juuri nyt, kun oikein ratiouutisissakin mainittiin, jotta talvi ompi tullut koko Suomenmaahan.
Tämän vuoden joulukortit valmistuvat - pääosin - näistä vermehistä:Ja tietysti lisäksi lehtiä, kukkia, koristuksia... Katsotaan huomenna, mitä on syntynyt :). Ja vielähän tässä ehtii jouluostoksille ennen lasten kotiutumista - nettikauppoihin, meinaan. Joten ei kun sinne!

6 kommenttia:

Ritu kirjoitti...

Kylläpä mienlenkiinnolla odotan kuvia valmiista korteistasi ! Olet sä melkoinen urakoija :) Sateenkaarisukat ovat ihanat myös.

Lumiruusu kirjoitti...

Sukat on ihanan värikkäitä ja sun käsissä ei noista tarpeista voi syntyä kuin tunnelmallisia ja tyylikkäitä joulukortteja :)

Ninnu kirjoitti...

Kivoja sukkia olet tehnyt.

Sinulla on ihania materiaaleja joulukortteihin. Olet ahkera taasen. Itse tilaan joulukortit Ifolorin kautta laiskasti... Korttien kuva on vaan itse otettu :).

Anneli kirjoitti...

Kauniin värisiä nuo lasten sukat.
Korteistasi tulee varmaan nättejä :)

enkulin käsityöt kirjoitti...

Upeita ovat myös nämä sukkasi.

Eija kirjoitti...

Todella kauniit villasukat! Harmoniset värit noissa kirjavissakin, tykkään!
Ja ihania kortteja tulossa..!