tiistaina, marraskuuta 23, 2010

Ristipisto Texasiin

Yahoossa on käynnissä, Helga Mandl'n johdolla, ristipistovaihto, jossa on tarkoitus lähettää parille pistelty joulukoriste.
Minun tekemäni meni perille Alexialle (ei blogia) Texasiin, joten voin sen täälläkin julkaista:
Pistelin tämänvuotisesta JCS Christmas Ornaments -lehdestä tuon Frosty Blue -lumiukon (suunnittelija Marie Driskill, Blackberry Lane Designs, LLC). Värit valitsin kyllä varsin vapaasti, omien mieltymysteni - ja varastoni - mukaan, kuten pellavaisen taustakankaankin.
Oheistilpehööriksi laitoin joulukalenteri- ja enkelitarrapostikortin (kun olivat molemmat suomalaisia), pätkän sydännauhaa ja omatekemän, Novita Bambusta neulomani tiskirätin. Kas, kun Alexia kertoi harjoittelevansa neulomista, ja kyseli tuon tiskirätin mallia. Minullahan ei sitä englanninkielisenä ollut, mutta ajattelin, että ehkä sen näkeminen "livenä" antaisi jonkinlaista osviittaa. (Hilpeätä kyllä, Alexia kertoi, ettei aio käyttää rättiä rättinä, vaan joulukoristeena :).)

Lumiukkokoristeen viimeistelin muuten hopeatehosteisella, sinisellä lumihiutalekankaalla ja nätillä koristenauhalla:Nyt vain jännittämään, koska saan oman vaihtoni - lähetysaikaahan on vielä tämän kuun loppuun :).

8 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Ihana lumiukko :)

MariJ kirjoitti...

Hihii, hauska nenä tuolla lumiukolla! :)

MariJ kirjoitti...

Vastakommentoin: Ei se nuottien peräkkäin laittaminen olekaan vaikeaa, mutta sanojen peräkkäinlaittaminen on, siis silleen, että siitä tulisi joku fiksu sanoitus. ;) En mää mitään iskelmiä osaa sanoittaa, että teeppäs sinä siihen iskelmään tai virteen sanat, niin kyllä mää sävellän. :D Oon säveltänyt jonkin verran Raamatun tekstejäkin, mutta pitäisi pyytää Kirkkohallitukselta lupa niiden julkaisemiseen - Raamattu kun ei ole tekijänoikeusvapaata. (Vanhat käännökset ovat, mutta ei tämä uusin.)

Anneli kirjoitti...

Ihana tuo lumiukko.
Ja niin ajankohtainenkin. Huomenna on luvassa paljon lisää lunta :)

Maria kirjoitti...

Olipa ihana paketti! Lumiukko on todella suloinen.
Talviterveisin Maria

Lumiruusu kirjoitti...

Onpas iloinen ja viileän raikas tyyppi tämä pikku lumiukko-hiutaleesi!
Tyttö ihastui tuohon malliin myöskin ..Tämän vuoden JCS-lehti oli kyllä oikea aarre-arkku koristemalleille.

Kaunis tuo virkattu huivi otsikko kuvana,muistan kun virkkasit sitä!

Virpi kirjoitti...

Aivan ihana lumiukko! Sinä se osaat viimeistellä viimeisenpäälle!

Ulla kirjoitti...

Voi kun ihana ja kauniisti viimeistelty lumiukko!