maanantaina, lokakuuta 11, 2010

Kurpitsapäät sohvannurkkaan

Tuolla yahoon puolella olevassa pistelyryhmässä (wXSw, elikkäs Wonderful Cross Stitch World) oli siis Helga Mandl'n käynnistämä Happy Halloween -SAL, jossa pisteltiin hänen suunnittelemansa Halloween-malli.
Tykkään Helgan malleista, joten päätin liittyä mukaan minäkin; Halloween-teemalla on hauska hullutella :).
Tänään viimeistelin SAL-pistelyn sohvatyynyksi:
Valitsin viimeistelyyn maltillisen linjan, eli tuon sinisen raitakankaan (sama kuin viereisessä kurjenkelloaiheisessa tyynyssä). Koristeeksi ompelin pellava-sini-valkoisia nauhoja kankaiden rajasaumoihin, ja muutaman kurpitsa-aiheisen koristenapin tekstin alakulmaan.
Onhan tämä noin niinkuin sisustuksellisesti ajatellen hiukan räväkkä, mutta näin syksyiltojen pimetessä se taitaa olla jopa toivottavaa?

Koti hiljeni taas: kolme nuorimmaista ovat vielä koulussa, isäntä töissä, esikoinen reissasi aamulla Aitooseen.
Tästä voi tulla raskas viikko, kun autistiesikoisella on tiedossa hampaiden paikkuuta (nukutuksessa, kun muuten hän ei anna sitä tehdä), ja on yksi muukin juttu, jota en viitsi tässä julkisuudessa retostella, kun koskee muuta ihmistä kuin minua...
Mutta ensi viikolla on lapsilla syysloma, ja sen he ovat taatusti ansainneet: yllättävän monta koetta on jo koulussa ollut, vaikka syksy on tuskin puolessa!
Aamuisin on tosi kylmä (tänä aamuna 4 astetta pakkasta, kun nousin n. klo 6:45.) Mutta aurinko paistaa kauniisti, ja koiran kanssa patikoidessa tarkenee toistaiseksi oikein hyvin.

10 kommenttia:

Ulla kirjoitti...

Tosi ihana tuo on ja syksyllä saa ollakin väriä ja räväkkyyttä kun pihalla alkaa olemaan kaikki harmaata.

Katri kirjoitti...

Tuohan on juuri sellainen tyyny kuin tähän aikaan vuodesta pitääkin olla, ihanan pirteä! Hauska malli!

Kelit ovat olleet tosi mukavia viime aikoina, koiran kanssa on mukava lenkkeillä, tarkenee hyvin eikä ole ollenkaan liian lämmin, edes koiralla :-)

Anneli kirjoitti...

Pianhan sinä sen valmistit !
Jos aamulla on pahalla tuulella , kannattaa käydä tuon tyynyn edessä, niin varmasti huono tuuli haihtuu :)

Virpi kirjoitti...

Kiva tyyny minustakin ja mä tykkään kans et syksyn värit on sisällä kans. Ja kivan kommentin jätit mun blogiin, nyt voin lähtee ihan uudella asenteella Tallinnaan, ei se lankojen ostolakko siellä päde kun tuliaisia vain katellaan... Tosin ajattelin katella enemmikin noita ristipisto kankaita kun neulelankoja.... Ja DMC:n värivalikolima kaipaa täydennystä.

Anonyymi kirjoitti...

Pöhköthän nuo päät ovat. Luulin ehtiväni pistellä eka vihjeen valmiiksi viikonloppuna, mutta en sitten ehtinytkään. Itselläni sattui lievä kämmi kankaanleikkuussa eli hiukan tiukille vetänee tuon viimeistelyn kanssa, mutta sen näkee sitten.

Eila kirjoitti...

Aika höpsähtäneitä kurpitsoita, hauska juttu!

Amalia kirjoitti...

Hauksa tyyny :)

Lumiruusu kirjoitti...

Vekkuleita kurpitsoja ja jälleen olet onnistunut viimeistelyssä upeasti :)
Kiitos Gift of stitching infosta!

Irma kirjoitti...

Onpa vekkulit kurpitsat ja ihanan piristävät värit!!

Ninnu kirjoitti...

Kiva syksyn tyyny! Voimia viikolle! Toivotaan, että kaikki kääntyy parhainpäin. Koirulle rapsutuksia.