perjantaina, lokakuuta 29, 2010

Kivaa postia ja kauniita koulukässyjä

Ei tässä Itellan työtaistelut paljon haittaa, kun postia tulee joka päivä :). Tänään sain nimittäin Marelon vaihdon lähetyksen, ja kyllä olikin taas henkeäsalpaavan kaunis!
Tämmöiseen nostalgiseen vintageboxiin oli ystäväni vaihdon pakannut:
(Mukana viisas kortti arjen pienistä iloista: allekirjoitan sen aforismin.) Rasiasta saan näppärän säilytyspaikan sukkapuikoille (Nadel-Box:han siinä lukeekin.) Sitä olenkin kaivannut, että saan puikot tarvittaessa helposti mukaan vaikka tuohon kirkolla kokoontuvaan kässypiiriin.
(Viime kuussa saamani rasian omistin jo virkkuukoukuille ;).)
Vintagerasian sisällä oli vaikka mitä:
Vaihdossa vaaditun kankaan lisäksi (oih, ihanaa, leveää pellavanauhaa pitkä pätkä!) sävyyn sopivaa sydännauhaa ja monta pussia herkullista teetä. Kiitos, ihana vaihtokaverini!
(Ja olisit vain poikennut tuomaan paketin ihan henk.koht.. Olisin minä sinulle kahvit - tai teet - keittänyt ;).) Vaihdot ovat niin mukavia!

5-luokkalainen nuoriherramme toi tänään koulukässyjä kotiin, essun ja pannulapun:
Minusta tosi tyylikkäät! Kivaa, kun lapsille on annettu kauniit, kunnon materiaalit käyttöön, eikä vain jotain ylijäämäpaloja! Poika on näistä hyvin ylpeä, ja kuulemma ovat muutkin luokkalaiset omistaan. Yksi poika oli juossut koko päivän omatekemä essu päällä, myös välitunnilla ja liikuntatunnilla :D.

Tänään kopsahti laatikkoon tämä uudistunut CrossStitcherkin:
Tilattuna lehti tulee aina vähän myöhässä kaupan irtonumeroihin nähden. Mutta ei haittaa, kunhan tulee edes loppujenlopuksi.
CrossStitchCollectionin jatkotilauksen kanssa minulla oli kesällä melkoisia vaikeuksia. Ensin ei tullut lehteä ollenkaan, ja kun reklamoin, lähettivät ensin väärän numeron, sitten väärän lehden (ylimääräisen CrossStitcherin). Eli neljännen reklamoinnin jälkeen sain vihdoin sen lehden, mitä pitikin. Sen jälkeen on kyllä taas jatkunut asianmukaisesti - ainakin toistaiseksi...

Juu-u, paljon CrossStitcher mainosti uudistumistaan, ja ehkä tuossa nyt jotain ulkonäön selkiytymistä voisi havaita. Joka tapauksessa ihan hyvä lehti tämä on, ja tästä numerosta löysin monta pisteltävää pikkujuttua, plus ompelukonehiirulaisen, jonka toivottavasti ehdin joskus pistellä vaikka tyynyyn tai ompelupussiin. Onhan mallissa kauniin, vanhan ompelukoneen kuva.

Viime päivät olen pistellyt vaihtoja, joten niistä ei parane kuvia julkaista. Jotain pientä olen neulonutkin, mutta niistä myöhemmin...

6 kommenttia:

Anneli kirjoitti...

Oletpas saanut paljon ihanaa postia !

Hieno on poikasi essu !
Meidän koulullakin lapset ovat tehneet essuja , ja olleet onnellisia niiden valmistuttua :)

Lumiruusu kirjoitti...

Syyspiristäjäsi on tosiaan suunnitellut ihan juuri sinulle sopivat paketit.
Tuo kirsikankukka-kitti yms. on ihan täydellisen tyylikäs.
Hienoja koulutöitä pojalla niitä on aina mukava saada kotiin..
Minä tykkäsin kovasti uudistuneesta Cross Stitcheristä,ompelukonemalli oli niin söötti.

Ninnu kirjoitti...

Mukavaa postia ja kivat nuo pojan tekemät käsityöt!

Itsekin ostin tuon Cross Stitcherin. Tosin en ole ehtinyt siihen vielä kunnolla tutustumaan. Sydänpussukkakin on avaamatta.

Virpi kirjoitti...

No kiva kuulla, että posti kuolkee ainakin jonnekin. Yksi lähettämäni paketti ei ehtinyt perille ajopissa vaan on jossain postin syövereissä, voih! Mutta tuosta kuvan lehdestä; minä pidin siitä myös paljon ja kuinkas alkoikaan hymyilyttämään kun mainitsit juuri tuon ompelukonehiiri-kuvan. Ihastuin itse ihan samaan malliin! Oon sen jo aikasemminkui todennu, meil on aika samanlainen maku.

Eija kirjoitti...

Hienot on essu ja pannulappu!
Posti piristää aina päivää, etenkin noin mukavat...

Kirsi kirjoitti...

Mitenkäs tuon Cross Stitcherin jatkotilauksen kanssa pitäisi sitten toimia? Tuleeko sieltä joku muistutus vai pitääkö itse muistaa milloin on katkolla? T. nimimerkki "ei mitään muistikuvaa".

Hiiret ja ompelukone sytytti minutkin :) Ajattelin, että josko tekisin ompelukoneen suojakanteen siitä kuvan.

Pojan kässätyöt on tosi siistit.