torstaina, elokuuta 05, 2010

Minun tekemä

... osuus lintuvaihdosta, joka lennähti Jaanalle, onpi sitten tässä:Eli pikkuruinen tirppa, jonka malli löytyi isommasta taulusta, joka julkaistiin Cross Stitch Collectionissa tässä taannoin.
Lintu näytti niin yli-isolta, kun kokeilin sen pistelemistä 2:n-yli-pistoin, että vaihdoin yhden-yli-pistelyyn, ja tästä tuli tämmöinen snadi saksikoristekoko.
Tähän vaihtoon ei pitänyt laittaa mitään oheishörhelöä, kortin lisäksi, mutta (vaihdon emolta luvan kysyttyäni, kiltti tyttö kun olen, enkä tohdi ikuna tehdä asioita oman pääni mukaan :)) liitin mukaan vähän jotain pientä kiitokseksi siitä, että Jaana on emännöinyt tämän vuoden Ristipistoilijoiden Synttäri-Swapia oikein esimerkillisesti:
Kiitos Kirsille taas tosi kivasta vaihtoideasta (- ja esimerkillisestä emoilusta myös hänelle :)!)

8 kommenttia:

Mari kirjoitti...

Ihana lintu! :)

Anneli kirjoitti...

Tosi kaunis koriste !

Mari kirjoitti...

Kaunis lintu, ihana vaihto tämäkin.

Kirsi kirjoitti...

Lintu ei enempiä sanoja kaipaa, kun kuvasta näkee miten upeasta luomuksesa on kyse :)

Eila kirjoitti...

Ihana lintu, kuin koru!

nätti rätti kirjoitti...

Palailin täällä blogissasi käväisemään uudelleen eilisen visiittini jälkeen. Blogisi nimi jää hyvin mieleen... hyvä nimi!
Kivaa jutustelua ja mukavia töitä sulla.

marelo kirjoitti...

ihana lintu. Omani vielä lentelee maailmalla.

Lennu kirjoitti...

Tosi kaunis lintu! Muutenkin kivoja lintuja on lennellyt teillä tässä vaihdossa. Olen tässä sunnuntaiaamun blogimaratoonilla pitkästä aikaa ja monta mielenkiintoista kirjoitusta löytyi täältä blogistasi jälleen, mm. kieltenopiskelusta. Kivasti kirjoitat monesta asiasta, blogiasi on kiva lukea! Aurinkoista sunnuntaita!