tiistaina, kesäkuuta 01, 2010

KYH1

Kiitos neulemekolleni antamastanne palautteesta; tulipa hyvä mieli :).

Aina pitää ilmoittautua, jos jotain on tarjolla, innostuvainen luonne kun olen :). Jämistely loppui eilen, fufoilu jatkuu vielä kesäkuun. Mutta:
Kesäyön neule-/virkkaushulluus/-hullutus alkaa tänään oikein toden teolla, ja päättyy 26. kesäkuuta.
Ja olenpa hullutuksessa mukana minäkin.
JOKA PÄIVÄ pitäisi siis ALOITTAA uusi neule-/virkkaustyö, yhteensä 26 kpl projektin loppuun mennessä, ja niiden kaikkien pitäisi olla valmiina heinäkuun lopussa.
Olen tässä tuumiskellut, että pitääpi tehdä aika pientä, ettei heti kättelyssä kelkasta tipu.
Tämän päivän aloitus on siis tämä, *TA-DAA*: Ostin taannoin Elloksesta soman, tilkkukuosisen kesähepenen, jota voi käyttää mekkona tai puolihameena.
Puolihameeksi se on minulle 'hieman' liian pitkä - mannekiinimitoista kun minulta puuttuu n. 20 cm (siis pituudesta - ympärysmitassa on kyllä hyvinkin saman verran ylimääräistä.)
Tykkänään olkaimetonta mekkoa taas en osaa käyttää; olen varma, että astun ihan itse helman päälle, ja mekko poukkaa vyötärön korkeudelle. Olisi hiukka nolo juttu, julkisella paikalla...
Siispä otan 1.6.-päivän projektikseni virkatut pitsiolkaimet mekkoon!

7 kommenttia:

selma kirjoitti...

No niin, siitä se lähtee! Kevyellä työllä itsekin aloitin aamusella, että edes jotain valmistuukin :) Kivaa Kesäyön Hullutusta jatkoonkin :)

Käsityöperhonen kirjoitti...

Kivannäköistä olet saanut aikaiseksi. Aika hurja haaste saada aikaiseksi 26 työtä heinäkuun loppuun mennessä. Huh!

Eila kirjoitti...

Aikamoinen tuo KYH-urakka, jätän suosiolla muille:)
Vasta nyt olen hoksannut miten ihania ristipistolehtiä on olemassa! Tyttöni on lähdössä kielikurssille Englantiin ja piipahtaa Pariisissakin muutaman päivän, olen pyytänyt tuliaisiksi lehtiä, saas nähdä saanko ensimmäistäkään...

Tintin kirjoitti...

Hauska idea!
Munkin KYH-listalla on varalta muutama todella piskuinen työ, että aikataulu pitää :-)
Hauskaa KYHäilyä!

Irma kirjoitti...

Kauniita olkaimia pukkaa!:) Katsoin samaa haastetta aikaisemmin jossain toisessa blogissa ja mietin vähän aikaa. Mutten sitten uskaltautunut mukaan;)
Tsemppiä sulle haasteeseen!

Ritu kirjoitti...

Johan olet urakan ottanut ! Mutta toisaalta, sinultahan näitä ihania käsitöitä syntyy kuin sieniä sateella. Se tekee, ken osaa ! Mielenkiintoista seurata, mitä kaikkea aloitat tehdä :)

Ninnu kirjoitti...

Ihanan ahkera olet. Sen lisäksi syntyy vielä kaikkea kaunista, kuten nuo pitsit.